Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upKako se skrivaju smrti od raka uzrokovane „cjepivima“ protiv Covida

Kako se skrivaju smrti od raka uzrokovane „cjepivima“ protiv Covida

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Medicina koja nema veze sa zdravljem

U nizu objava na Twitteru, The Ethical Skeptic — koji se sam opisuje kao bivši obavještajni časnik i strateg — postavio je niz grafikona koji pokazuju kako se smrti od raka pogrešno označavaju kao smrti od COVID-a.

Sumnja se da se radi o pokušaju da se sakrije činjenica da su „cjepiva“ protiv COVID-a dovele do skoka u porastu broja oboljelih od raka. Kao što navodi, sedam od 11 kodova Međunarodne klasifikacije bolesti (ICD) koje prati Nacionalni centar za zdravstvenu statistiku SAD-a, uključujući rak, zabilježilo je oštre poraste počevši od prvog tjedna travnja 2021., kada je započelo masovno „cijepljenje“ stanovništva.

Dijagnoze raka u porastu

- Advertisement -

Sljedeći grafikon, istaknut na Substacku dr. Jennifer Brown, ilustrira ciklički valni uzorak dijagnoza raka, od siječnja 2015. do 1. listopada 2022. Kao što je navedeno u gornjem desnom tekstualnom okviru:

“Trebali bismo biti na ili blizu najniže razine sezone. Umjesto toga, mi smo u povijesnom višku CA (raka) i idemo prema gore. Imajte na umu da postoji znatno kašnjenje u izvješćivanju CA, tako da ovo vjerojatno nedovoljno predstavlja pravi višak.”

Ni u jednom trenutku tijekom proteklih sedam godina nismo vidjeli ovu stopu novih dijagnoza raka. Jesu li za to krive vakcine protiv COVID-a? Vjerojatno, osim ako ne možemo identificirati još jedan široko rasprostranjen okolišni čimbenik ili izloženost koja je uvedena u stanovništvo, masovno, početkom 2021., a koji prije nije postojao.

CDC lažira zapise o smrti

Prema analizi The Ethical Skeptic o podacima tjednog izvješća SAD-a o morbiditetu i mortalitetu (MMWR), američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) filtriraju i ponovno označavaju smrt od raka kao smrt od COVID-a od 14. tjedna 2021. kako bi eliminirali signal raka.

“Postavljena dinamika je složena, ali princip je jasan. Kada smrtovnica navodi rak kao UCoD (osnovni uzrok smrti), a COVID kao MCoD (glavni uzrok smrti) — UCoD i MCoD se zamjenjuju, a COVID se navodi kao UCoD.
Problem s kojim se suočava CDC je... Što učiniti kada smrtnost od COVID-a više nije dovoljno velika da prikrije višak smrtnosti od raka?”

Dakle, ono što The Ethical Skeptic kaže jest da je 20% tjednih tzv. smrti od COVID-a zapravo smrt od raka, ali zamjena temeljnih i glavnih uzroka smrti, te navođenje COVID-a kao glavnog uzroka, skriva činjenicu da smrtnost od raka nevjerojatno raste.

Prema njegovoj analizi, „cjepivo“ protiv COVID-a tjedno ubije 7300 Amerikanaca i postavlja se pitanje što će CDC okriviti kada COVID nestane i više ne budu mogli zamjenjivati temeljni i glavni uzrok smrti?

- Advertisement -

Podaci Ministarstva obrane pokazuju ogroman porast raka

Nekontrolirani „turbo“ karcinomi kakve medicinari nikada prije nisu vidjeli, počeli su se javljati tek nakon uvođenja uboda protiv COVID-a. Podaci iz Baze podataka obrambene medicinske epidemiologije (DMED), koje su izložili odvjetnik Tom Renz i senator Ron Johnson, pokazali su da su se stope raka među vojnim osobljem i njihovim obiteljima utrostručile nakon uvođenja cjepiva.

U roku nekoliko dana nakon što su DMED podaci otkriveni, baza podataka je isključena, navodno zbog „tehničkog problema“, a kad je ponovo uključena, podaci su bili izmijenjeni kako bi se sve sakrilo.

„Turbo“ karcinomi su se pojavili nakon uvođenja „cjepiva“ protiv COVID-a

Švedska patologinja, istraživačica i viša liječnica na Sveučilištu u Lundu, dr. Ute Kruger, opisuje promjene koje je osobno primijetila nakon „cijepljenja“:

  • Oboljeli od raka sve su mlađi — najveći porast je u populaciji između 30 i 50 godina;
  • Veličine tumora dramatično su veće — Povijesno gledano, uobičajen je pronalazak tumora od 3 centimetra. Sada, tumori koje pronalaze redovito su od 4 do 12 centimetara, što sugerira da rastu puno brže nego inače
  • Višestruki tumori u više organa postaju sve češći
  • Ponavljanje i metastaze su u porastu — Kruger ističe da su mnogi pacijenti s rakom koje ona pregleda godinama bili u remisiji, da bi odjednom bili opterećeni nekontroliranim rastom raka i metastazama nedugo nakon uboda COVID-a.
Vezano: Eksplozija tumora! Patologinja izvješćuje o porastu agresivnih tumora nakon mRNA cjepiva

Ovi “turbo-rakovi”, kako ih naziva Kruger, ne mogu se objasniti odgođenim probirima raka zbog karantena i drugih COVID restrikcija, jer su ti dani davno prošli. Pacijenti, unatoč tome što su imali pristup medicinskim pregledima kao i prošlih godina, pojavljuju se s izrazito pogoršanim rastom tumora, a ona vjeruje da je to zato što su karcinomi “turbo-nabijeni” ubodima mRNA.

- Advertisement -

Dr. Ryan Cole je također vjeruje da injekcije prvenstveno ubrzavaju već postojeće karcinome, putem imunološke disregulacije. Primijetio je da rak koji se inače može kontrolirati i držati pod kontrolom, dajući pacijentu nekoliko godina kvalitetnog života, nakon što dobije ubod od COVID-a, rak iznenada izmiče kontroli i brzo dovodi do smrti.

Podaci su toliko oštećeni, hoćemo li ikada doći do istine?

Tužna je stvarnost da je većina izvora podataka u ovom trenutku toliko iskrivljena da je malo vjerojatno da ćemo ikada moći dobiti cijelu istinu. CDC je počeo manipulirati podacima 2020. i nije prestao. DMED, koji je kroz povijest bio jedan od najboljih i najnetaknutijih, sada je modificiran. Ostali izvori podataka doživjeli su istu sudbinu.

Više je nego nečuveno, a proizvođači podataka poput The Ethical Skeptic pokazuju koliko je situacija loša. Ideja da CDC masira statistiku kako bi sakrio jasne signale opasnosti je užasna i krajnje neetična, ali to je ono što vidimo. Pitanje je zašto se toliko trude zaštititi tako smrtonosan proizvod?

Provjeri/The Epoch Times

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije