Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiKineski milijarder – „Sperma necijepljenih je budući bitcoin!“

Kineski milijarder – „Sperma necijepljenih je budući bitcoin!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Budućnost čovječanstva

Kako prenosi MSM portal slobodnadalmacija.hr, kineski milijarder Guo Wengui organizira internetske aukcije „necijepljene sperme“, predstavljajući je kao „budući bitcoin“.

Ono na što su „teoretičari zavjera“ upozoravali na samom startu plandemije koronavirusa, kao jedan od temeljnih ciljeva umjetno stvorene „pandemije“, sve više se počinje ostvarivati, jer injekcije mRNA počinju davati svoje sekundarne rezultate u vidu rastućeg broja neplodnosti među populacijom koja ih je primila.

Tako je npr., jedna od studija koja je objavljena u časopisu Human Reproduction Update, otkrila da broj spermija muškaraca u cijelom svijetu brzo opada, i sada je znatno manji nego prije 50 godina, što bi moglo signalizirati moguću reproduktivnu krizu ako se nešto ne poduzme.

Kad je Hrvatska u pitanju, nedvno smo pisali o službenim podacima Državnog zavoda za statistiku, iz čijih je podataka potpuno razvidan trend pada broja živorođene djece u Hrvatskoj nakon operacije „cijepljenja“ eksperimentalnim mRNA pripravcima.

I dok s jedne strane ozbiljne studije naglašavaju detektirani problem, gore spomenuti MSM portal i dalje se izruguje na ovu temu, pišući kako „Ideja da će sperma muškaraca koji nisu primili cjepivo protiv covida-19 uskoro biti vrlo tražena potječe iz teorija zavjere koje tvrde da cjepiva uzrokuju masovni sterilitet“.

Guo Wengui, čiji je egzil u SAD prekinut uhićenjem sredinom ožujka zbog navodne prijevare, planira organizirati ove dražbe u lipnju na konzervativnoj društvenoj mreži Gettr.

„Ova nova vrsta dražbe također će uključivati ​​moju vlastitu spermu, naravno”, rekao je Wengui.

Bilo da se ove aukcije održe ili ne, već su izazvale pomutnju na Gettr-u, a obožavatelji milijardera to vide kao priliku da “spase budućnost čovječanstva” ili uvjeravaju da je sperma necijepljenih muškaraca “budući bitcoin”.

Još jedna „teorija zavjere“ se ostvaruje…

Provjeri/slobodnadalmacija.hr

Foto naslovnice: screenshot slobodnadalmacija.hr

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. Slobodna Dalmacija je oduvijek bijedno režimsko govance, prirepak svakog režima.
  beznačajan niskotiražni listić..koji sam sebe reklamira sa sloganom “najveći dnevni list u Dalmaciji”..
  uh hebote, koja jaka mooda..
  “najveći list u Dalamaciji”– to je isto kao kad bi NK Dinamo sebe reklamirao sa sloganom: najveći nogometni klub u Hrvatskom zagorju

  SD je za vrijeme Jugoslavije bila vjerni režimski listić tadašnjeg komunističkog režima..
  U njoj su kasnih 80-ih potekli tada mlađani partijski novinarčići, Dežulović, Lucić i Viktor Ivančić, koji su glumili nekakve ridikule (uz dopuštenje Partije), pa su kasnije nakon raspada YU, postali dobro plaćena sorošea piskrala, dugo godina u soroševom Feralu.. gdje su također glumtaali nezavisne “underground” novinare. hebote koji nezavisni novinari, kada ih je plaćao i štitio jedan od najvećih svjetskih moćnika i milijardera

  SD je nakon raspada YU i osamostaljenja Hrvatske opet postala režimsk prdežić, 90-ih godina, ovaj put HDZ-ovski režimski proljev, kada je bila u vlasništvu Kutlea, i posprdno su je zvali “Kutlača”.

  nakon propasti Kutlea, onda je SD opet postala režimska, ovaj put u sastavu EPH-a, Nine Pavića..
  a tako je nastavila nakon propasti EPH-a, kada je SD i ostale tiskovine, preuzela nova firma Hanza Media, pokojnog masona i trilaterlaca Marijana Hanžekovića..

  SD je sada plaćeno govance na liniji globalističkog režima, za veliki reset i ostalo..
  što im se god naredi, oni škrabaju..

  nedavno sam ovdje spominjao hajku na Judith Reisman i Karolinu Vidović-Krišto, prije 10-ak godina, kada su razotkrili pedofila Kinseya..
  sjećam se baš tada ogavno odvratnog pljuvačkog plaćeničkog članka na portalu SD-a, protiv Judith Reisman… autor je bio poznati ljevičarski novinar SD-a Davor Krle
  po poznatom stilu njega, Ante Tomića i slične bagre ekipe, on se nije pozabavio nijednim argumentom koje je tada iznijela Reismanova protiv Kinseya , nije ni polušao pobiti nijedan njezin argument,- jer su svi argumenti bili istinite činjenice, zato se Krle nije ni bavio činjenicama, već se samo bavio bahatim, krkanskim ruganjem i pljuvanjem starije gospođe Reisman.

  a da ne govorim o starom partijskom kvazi novinaru SD-a Beškeru… mlađa generacija, Krle,. Dežulović i ostali još su kamilica u usporedbi sa podmuklošću Beškera

VEZANO

najnovije