Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiKoliko je realna ideja o „cjepnim bombama“ koje se u obliku aerosola...

Koliko je realna ideja o „cjepnim bombama“ koje se u obliku aerosola raspršuju nad naseljima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ništa bez „čiste karme“

Još u veljači ove godine pisali smo o tome kako je američki Nacionalni institut za zdravlje (NIH) i Zaklada Bill & Melinda Gates financirala istraživanje razvoja cjepiva koje se može širiti poput virusa, bez upotrebe igle, koje prijeti mogućnošću da se nikome ne ostavi opcija da ostane necijepljen.

Nedavni članak iz Eugyppius: A Plague Chronicle nagovještava nastavak ove priče i otkriva da istraživači povezani s Billom Gatesom sada potiču nazalna cjepiva protiv covida koja bi se teoretski mogla raspršivati ​​na stanovništvo i udisati bez znanja ili pristanka pojedinca.

Ako ovaj pokušaj uspije, to bi globalistima dalo način da iz zraka ispuste mRNA na cijele populacije na potpuno isti način na koji farmeri prskaju polja insekticidima. mRNA tehnologija „otima“ tjelesne stanice, programirajući ih da konstruiraju neljudske proteinske strukture koje također mogu funkcionirati kao biološko oružje koje uzrokuje neplodnost ili ugruške.

S obzirom na činjenicu da globalisti vide ljudsku populaciju kao pošast planeta, vrijednu istrebljenja na isti način na koji bi se moglo postupati s najezdom žohara, ne bi začudilo da krenu tim putem. Čak štoviše, dosadašnja operacija Covid-19 nije ništa drugo nego upravo to.

Potplaćeni znanstvenici, doktori, novinari, javne osobe i bespotrebni političari uspjeli su uvjeriti naivne ljude da stanu u red za injekciju vlastitog istrebljenja, nazivajući pripravke sigurnim i učinkovitim. Doduše, ispostavilo se da su injekcije doista „učinkovite“…

No, kad govorimo o mogućnosti nastavka depopulacije „cjepnim bombama“ iz zraka, treba imati na pameti jednu ključnu paradigmu koja bi trebala biti prekršena u slučaju primjene ove tehnologije.

Radi se o tome da svi oni koji su stali u red za injekcije „protiv Covida“, to su napravili svojevoljno, bez obzira jesu li bili ucijenjeni ili su dragovoljno pristupili tome. Dakle, postojala je neka vrsta pristanka, mada se u nekim slučajevima može govoriti i o neinformiranom pristanku.

E sad, ukoliko bi zaista primijenili ovu tehnologiju prekršili bi sva svoja fundamentalna kabalistička uvjerenja o čistoj karmi. Mislite li da su spremni na to?

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije