Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiKonferencija za novinare EU parlamentaraca nakon što je izvršni direktor Pfizera odbio...

Konferencija za novinare EU parlamentaraca nakon što je izvršni direktor Pfizera odbio svjedočiti pred Odborom za Covid

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Albert Bourla

Šest zastupnika u Europskom parlamentu održalo je konferenciju za novinare dan nakon saslušanja Europskog parlamenta o odgovoru na Covid-19, kako bi otkrili što se dogodilo.

Izvršni direktor Pfizera Albert Bourla bio je zamoljen, ali je odbio da se pojavi pred odborom Europskog parlamenta za Covid-19 kako bi odgovarao na pitanja, pa je Janine Small, predsjednica međunarodnih razvijenih tržišta, poslana na njegovo mjesto.

Šest zastupnika u Europskom parlamentu koji su odlučili održati konferenciju za novinare su: Francesca Donato (Italija), Cristian Terhes (Rumunjska), Virginie Jeron (Francuska), Sylvia Limmer (Njemačka), Ivan Sinčić (Hrvatska) i Christine Anderson (Njemačka).

Evo samo nekih od njihovih komentara:

„Predstavnik Alberta Bourle nije bio sposoban ili nije želio odgovoriti na mnoga pitanja koja su postavili moji kolege”, rekao je Cristian Terhes, te dodao:

“Što Pfizer ima za skrivati? …Kad smo pitali kada će u potpunosti objaviti ove cenzurirane ugovore, predstavnik Pfizera, koji je poslan da zamijeni predsjednica Uprave Pfizera, rekla je da ne mogu u potpunosti otkriti te ugovore jer imaju neke poslovne tajne …i moraju štititi svoje interese. Što je s interesima našeg naroda?”

Francesca Donato rekla je da je “ponašanje Pfizer-BioNTecha, najveće farmaceutske tvrtke uključene u proizvodnju cjepiva protiv covida-19, žalosno i neprihvatljivo u demokratskom okviru kakav je onaj Europske unije. Jučer… Albert Bourla odbio je čini se da odgovara na naša legitimna pitanja o njegovim privatnim tekstualnim porukama s predsjednicom EU komisije, Ursulom von der Leyen, koje su već smatrane neregularnim … odbijanje predsjednice von der Leyen da otkrije sadržaj njihovih tekstualnih poruka … poricanje od strane G. Bourla će se pojaviti ispred parlamenta….praćeno jučerašnjim suzdržanim ponašanjem gospođe Small, baca zabrinjavajuću sjenu na legitimitet cijelog procesa dodjele ugovora ostavljajući sumnju u korupciju.”

Vezano: Moderna tuži Pfizer zbog navodne povrede patenta virusa Covid-19 iz 2013. godine?!

Sylvia Limmer je rekla: „Skandal je da g. Bourla izbjegava svoju dužnost da govori i odgovara na pitanja nakon što je sklopio posao svog života,…..Gospođa Small … ili se pretvarala da je neupućena ili nije bila voljna odgovoriti ni na jedno od mojih pitanja .

Pfizer je tiho ukinuo obveznu studiju o sigurnosti za trudnice. Čini se da preliminarni podaci v-safea, programa američkog CDC-a, pokazuju razornu stopu spontanih pobačaja kod trudnica. Gospođa Small odbila je komentirati.”

“Velika je sramota da se izvršni direktor Pfizera, Albert Bourla, nije predstavio našem odboru. A još je veća sramota što se on zapravo nema namjeru pojaviti, ikada”, rekao je Ivan Sinčić, te dodao:

“Dakle, predložit ću Tajništvu koje poziva naše goste … da ga idući put pozove SMS porukom, a ne e-mailom, možda će se pojaviti na taj način.”

Vezano: SVE SU LAGALI! Pfizerova direktorica priznala da „cjepivo“ nikad nije testirano protiv prijenosa virusa

Christine Anderson je rekla: “Jučerašnja sjednica Odbora za Covid pokazala je, još jednom, da Europski parlament nije ništa drugo nego ogromna predstava demokratske iluzije kako bi se narode Europe zavaralo da misle da su njihovi interesi predstavljeni u Parlamentu. Nisu.

Ne samo da pozvani panelisti… ili ministri zdravstva iz država članica ne odgovaraju ni na jedno od naših pitanja. Ne, oni nastavljaju širiti dezinformacije o sigurnosti i učinkovitosti mRNA injekcija. Nastavljaju lagati i umanjivati, izravno poricati, štetne učinke ovih injekcija… Ukratko, nastavljaju pokazivati ​​svoj krajnji prezir prema narodima EU-a.”

Anderson je također pozvala na formiranje službenog istražnog odbora koji bi “došao do dna stvari i okončao njihovu zavjeru da ljudima oduzmu slobodu, demokraciju i vladavinu prava”.

Provjeri/newspunch.com/Bitchute (SimunNewsRoom)

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije