Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upKralj Charles III – monarh koji se zakleo da će dovršiti „Veliki...

Kralj Charles III – monarh koji se zakleo da će dovršiti „Veliki reset“ i „Veliko ponovno postavljanje“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Početak nove ere

Leš kraljice Elizabete je još uvijek topao, a njezin sin i nasljednik, čovjek koji je ranije bio poznat kao princ Charles, stupa na scenu kao kralj koji je već obećao da će provesti “Veliki reset“ do kraja i pokrenuti „Veliko ponovno postavljanje“. Svi oni koji s upućeni u Novi svjetski poredak znaju da je kraljičina smrt označila kraj jedne ere i početak nove, sve u skladu sa zlim planom Svjetskog ekonomskog foruma.

Prema Charlesu, potrebna nam je “ogromna kampanja u vojnom stilu” kako bismo uveli program WEF-a.

Čudi li vas sve ovo ako znamo da je Charles, koji je cijeli život radio na provedbi agende, izravni potomak Drakule. “Transilvanija mi je u krvi. Genealogija pokazuje da potječem od Vlada Nabijača, vidite”, rekao je Charles u jednom intervjuu.

- Advertisement -

Inače, Vlad III, poznat i kao Vlad Nabijač ili Vlad Drakula, bio je princ Vlaške (današnja Rumunjska) u 15. stoljeću. Njegov otac preuzeo je prezime Dracul (što znači zmaj), pa je Vladovo prezime postalo Dracula (zmajev sin). Po svemu sudeći, bio je iznimno nasilan vladar.

Ako je vjerovati ovome, Britanija i Commonwealth sada imaju kralja koji potječe od tiranina koji je svoj kruh umakao u krv svojih žrtava nabijenih na kolac.

Stoga, možda nije iznenađujuće da je Charles blizak prijatelj s Klausom Schwabom, pa niti činjenica da je bio najbolji prijatelj s najozloglašenijim britanskim pedofilom Jimmyjem Savileom, redovito ga ugošćujući na kraljevskim imanjima i koristivši ga kao savjetnika. Charles je čak zamolio Savilea, koji je tijekom desetljeća silovao na stotine djece, da napiše vodič o bontonu za samu kraljicu.

Sada kada je Savile mrtav, a Charlesovu bratu Andrewu više nije dopušteno društvo Jeffreyju Epsteinu, Charles provodi svoje vrijeme družeći se s Young Global Leaders u hodnicima Svjetskog ekonomskog foruma.

2022. godina je godina promjena. Brojni svjetski čelnici diljem svijeta su smijenjeni ili su suočeni s prijetnjama ubojstva, a čak je i Papa sugerirao da će se povući s dužnosti, dok je naredio da se sav novac vrati u Vatikansku banku.

Svjetski čelnici koji još uvijek čvrsto stoje na svojim pozicijama, pod kontrolom su Svjetskog ekonomskog foruma. Njima se može dodati i princ Charles. Svi oni su dio kulta koji se predstavlja okultnim simbolom piramide. Ovo je univerzalni simbol i pojavljuje se diljem svijeta, a označava religiju koja vjeruje i štuje božanstvo, ali ne Boga.

- Advertisement -

Znak piramide kontrolni je simbol središnjih banaka gotovo svih zemalja svijeta, ali nikad nije potpuno javno prikazan. Taj znak, identičan piramidi na poleđini novčanice od jednog dolara, nalazi se i u samom tlocrtnom obliku Hrvatske narodne banke (HNB).

Tlocrt Hrvatska narodna banka (HNB)

Razlog zašto ti svjetski čelnici „bljeskaju“ tim znakom i razlog zašto se on tako često pojavljuje diljem svijeta je taj što sve svjetske vlade kontrolira njihova središnja banka. Sve središnje banke kontrolira Središnja banka središnjih banaka (BIS), koja sada otvara vrata digitalnoj valuti (CBDC) da porobi svijet na način da BIS može određivati u stvarnom vremenu kako, kada, ako i na što možete potrošiti svoj novac.

Sada se približavamo vrhu piramide. Tko kontrolira BIS?

Mnogi ljudi kažu da su to Rothschildi. Meyer Amschel Rothschild, patrijarh ozloglašenog bankarskog klana i utemeljitelj međunarodnih financija, slavno je rekao: “Dopustite mi da izdajem i kontroliram novac jedne nacije i nije me briga tko donosi njene zakone.”

Čini se da potomci Meyera Amschela Rothschilda uživaju u toj moći.

Tko je toliko moćan da može gurati samog princa prstom u prsa? Možda Evelyn de Rothschild, izravni potomak Meyera Amschela Rothschilda?

- Advertisement -

Svojom tiskanom imaginarnom uredbom, središnje banke kontroliraju umove ljudi, a time i sve nacije. To je istina od njihova početka i njihov je smisao života. Ljubav prema novcu doista je korijen svega zla.

Oni na vrhu piramide ne mogu ništa prepustiti slučaju, pa umjesto da se oslanjaju samo na novac kako bi korumpirali i kontrolirali političare, vođe, glazbenike, stručnjake i bilo koga s velikom publikom (a time i širokim dosegom), okreću se najbrutalnijim metodama kontrole kako bi te utjecajne osobe uhvatile pod svoj jaram.

Svi svjetski vođe, većina poznatih osoba, pa i novinari, kompromitirani su na ovaj način, što znači da svi izvršavaju naloge svojih gospodara na vrhu te piramide. Ovo nadmetanje unutar strukture piramide moći doprinosi korumpiranju svih umova, seksualizaciji djece, transhumanizmu, depopulaciji, globalnoj tiraniji i ropstvu za preživjele.

Zato svi pjevaju iste pjesme i provode istu destruktivnu politiku. Žele izazvati krizu mentalnog zdravlja zajedno s ratom, glađu, kugom i smrću.

Cijeli sustav nas napada s krajnjim ciljem da većinu nas ubije, a ostatak iskvari i porobi. Ono što se događa ne može biti više očiglednije nego što je.

Dakle, ili ćete prihvatiti sudbinu koju su nam namijenili ili se oduprijeti i žestoko odgovoriti! Tvoj izbor!

Provjeri/evil.news

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

2 KOMENTARI

 1. Rotschildi, obitelj br. 1 i njihovi prijatelji Rockefelleri kao broj 2 (David Rockefeller je više puta isticao da je ponosan na to prijateljstvo između dvije familije) stoje na vrhu piramide okultnog kulta kabale.
  Dok se Rotschildi drže povučeno, potpuno u sjeni i vrlo rijetko se pojavljuju u javnosti i rijetko se o njima govori i piše u mainstream medijima, dotle su Rockefelleri, desteljećima jako aktivni u javnosti. Kao glavni operativci, koji stoje iza cijele te globalističke mreže za vladanje svijetom, koju je kult desetljećima pravio. Rockefelleri su vodili glavnu riječ i iza stvaranja mreže javnih, kofol “službenih” organizacija, UN, WHO, WTO, EU, NATO, Vijeće Europe, G7, G20, ,..itd, kao što su vukli konce i i za stvaranje cijele paralelne mreže; koja se u mainstream medijima većinom prešućuje: CFR (Vijeće za vanjske odnose), WEF, Brookings Institution, grupa Bilderberg, Trilateralna komisija, Rimski klub, Group of thirty., kao i Planned Parentood, ACLU (američka unija za građanske slobode)..itd
  posebno je poznat utjecaj Rokefelerovih na takozvanu službenu medicinu u cijelom svijetu, koju su u oni, u zadnjih 70-ak godina, potpuno zauzeli i stavili pod kontrolu kulta.

  Rostchildi su gospodari novca, centralnih banaka i svjetskih financija.
  Da je ova poznata izjava Mayera Amschela Rotschilda, ovo -dajte mi financije neke zemlje na uoravljanje, svejedno mi je tko je na vlasti i kakvi su zakoni – točna, pokazao je i iznenađujući članak njemačkog mainstream tjednika Focus 2014. o nastanku FED-a. U tom članku se citira i ova izjava i govori se o tome kako su Rostschildi financirali obje zaraćene strane u velikim ratovima u 19. stoljeću u Europi i tako su bili uvijek na dobitku, bezobzira tko pobjedi, tko izgubi. Ono što su dotada objavljivakli samo nezavisni mediji kao “teoriju zavjere”, objavio je tada mainstrema tjednik Focus.

  naravno da svi vodeći političari i većina poznatih osoba iz šou biznisa danas su u službi kulta.
  Tako i Vladimir Putin. Koji se u govoru na onlajn skupu WEF-a 2021. sam pohvalio da se poznaje sa Schwabom 30 godina i u na početku tog govora, obratio mu se sa riječima: “Gospodine Schwab, dragi Klause”. na ovom primjeru se vidi ta nekakava hijerarhija kulta. da se Putin, faktički ponizno obraća Schwabu. Kao što su i ostali vodeći političari ponizni prema njemu. Svi vodeći, Merkelica, Macron, i ostali sastajali su se sa njim, tako i Putin, zadnji put 2019. u Kremlju. Iako, dakle, Schwab nije ni od koga biran i nema nikakvu funkciju, kao što je nema ni WEF,-tojest ni on ni WEF, nemaju nikakvu demokratskui legitimaciju, ali su svi išli k njima, naravno i kineski pajdo,. Jinping je više puta bio u davosu na skupu WEF-a i sastajao se sa Schwabom.

  Schwab dakle nema nikakvu funkciju ni titulu, ali je kao operativac kulta, za sprovođenje plana velikog reseta u toj hierahiji, na višoj stepenici, od svih vodećih politčara, i od Merkelice i od Bidena i svih ostalih, I oni moraju slušati njega.

  Ta slična poniznost hijerarhije satanističko-okultnog kulta, mogla se vidjeti i prema Billu Gatesu. Kojega su u 2 godine plandemije, svi mainstream mediji hvalili ,a vodeće zapadne tv postaje su ga primale sa strahopoštovanjem. I svi političari su mu se faktički klanjali, Onda kada je 4.5. 2020. bila održana onlajn donatorska konferencija za sakupljanje love za buduće cjepivo. Koju je vodila Ursula von der Leyen, a sudjelovali i Merklelica, i Macron, i Kurz, i predstavnici SAD-a , i predstavnik Kine, i Erdogan, i Netanjahu i Bin Salman, i mnogi drugi.. kao i Plenković i Ana Brnabić. Konferenciju je organiziorao Gates sa svojom zakladom i organizacijom GAVI. Nakon završetka konfrencije,m na kopjoj je skupljeno blizu 8 milijardi dolara, voditeljica konfrerncijee Ursula von der Leyen, javno se zahvalila Gatesu porukom; “Bill hvala ti za tvoje vodstvo”… Dakle, indirektno ga je nazvala vođom.
  Iako dakle ni Gates nema nikakvu funkciju, ni demokratsku legitimaciju i nitko ga nije birao, ali svi mu se klanjaju, jer je on kao operativac kulta za provedbu plandemije i cjepljenja na višoj stepenici u hijerahiji okultnog kulta, nego svi ovi državnici koji imaju visoke funkcije.

  Isti glumac, kao i Putin je i navodni desničar i konzervativac, Viktor Orban, koji je također bio Schwabov učenik u WEF-u 1993. godine, iste godine kada i Merkelica, Blair i Gates.
  Međutim fenovi geopolitike ne žele uvidjeti da je cijela gepolitika kao film Trumanov šou. Iako to zaista nije teško uvidjeti, za svakog tko misli hladne glave. Pa Orban i EU izvode isti šou preko 10 godina. Uvijek isto; EU, ljevičari,. Soros i ostala ekipa grme protiv “populista Orbana, i nazivajui ga dikatrorom i protiv njega prave stotinu nekih rezolucija za zamazivanje očiju. A Orban sa svoje strane uvijek oplete po EU.u, Sorosu, ljevičarima i trsi se kao navodni zaštitnik konnzervativne Europe i njene povijesti i tradicije, kao protivnik migracije, rodne ideologije itd.. I prijeti izlaskom iz EU- ima 10-ak godina,. Dok ovi na drugoj strani prijete izbacivanjem Mađarske iz EU-a. Međutim sve uvijek ostaje isto.

  I Orban, kao i Putin su također 2 godine sprovodili plandemiju i cjepljenje. Dakle, njih dvojica su navodno borci za kršćansku i konzervativnu Europu, protiv rodne ideologije, LGBT ofenzive, protiv migracije. Ali su obojica sprovodili plandemiju i cjepljnje, svaki u svojoj državi. Međutim, iza guranja rodne ideologije i migracije, kao i iza režije plandemije i cjepljenja,- stoje iste osobe: ovaj globalistički kult. Tako da tu pada sva ta kofol borba Putina i Orbana, ali je mnogima naivcima uzalud naglašavti te činjenice. Čim Orban i Putin malo zagrme protiv EU-a i pokvarenog Zapada, oni i dalje vjeruju u “Trumanovom šou”.

  Što se tiče zvijezda iz šou biznisa- sve slugani kulta, svjesno ili nesvjesno, čast malobrojnim izuztecima,kao Eric Clapton, Van Morrison, Jim Breuer, Russel Brand i još poneki, kojis u digli svoj glas protiv tiranije plandemije. Svi ostali ili oportuno šute, ili su čak podržavali tiraniju i cjepljenje, kao ostarjeli kanadski hipik, Neil Young, nekadašnja ikona hipi pokreta “flower power”.
  Jedan od najpoznatijih aktivnih zvijezda u službi kulta je Bono Vox, frontmen grupe U2, ljigavi samozvani mesija i mirotvorac, prodavač magle kao lažni kofol kršćanski propovjednik. ustvari također učenik Klausa Schwaba u WEF-u( “klasa 1993. godine) i prijatelj sa najvećim mafijašima kao Sorosom i Buffetom i Gatesom.

  Također aktivni propagandisti u služni kulta, holivudske zvijezde George Clooney i Angelina Jolie, koji su oboje članovi CFR-a. Kao i Leonardo di Caprio, koji je također bio jedan ob Schwabovioh učenika u WEF-u, kao i teniska zvijezda Roger Federer.

  Smrt kraljice Elizabete, koja je bila u samom vrhu kulta ( u Comitte of 300), također je pokazala tu nekakavu hijerarhiju okultnog kulta. U samoj Britaniji su proglašeni dani žalisti i čak obustavljena nogometna liga i sva sportska natjecanja, i cijeli taj kult oko nje je bio još veći nego u Jugoslaviji, kada je Tito umro. TV stanice u mnogim državama su prenosile danima sve te ceremonije u vezi sa kraljičinom smrću i na koncu su cijeli dan prenosile ceremoniju pogreba. Npr. 4 glavne i najveće njemačke tv postaje, 2 državne i 2 privatne, su istovremeno ,dakle na 4 kanala, prenosile 7-9 sati ceremonije pogreba.

VEZANO

najnovije