Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiMel Gibson: „Hollywoodska elita pokušava me ubiti zbog razotkrivanja pedofilskog lanca“

Mel Gibson: „Hollywoodska elita pokušava me ubiti zbog razotkrivanja pedofilskog lanca“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

U srcu zla

Mel Gibson živi u strahu za svoj život nakon što je obećao razotkriti elitni pedofilski lanac koji djeluje u srcu holivudskog sustava. Prema Gibsonu, holivudske elite već su ga pokušale otkazati, ušutkati i uništiti njegovu karijeru – ništa od toga nije uspjelo jer mi, ljudi, razumijemo da on govori istinu.

Mel Gibson razbjesnio je establišment 2017. javno osudivši Hollywood kao “brlog parazita” koji se “gosti krvlju djece“.

Mainstream mediji brzo su se bacili na Gibsonova otkrića, angažirali provjerivače činjenica, kako bi proglasili komentare lažnim vijestima i nastavili brisati svaki video i članak s interneta. Orwell nas je upozorio da će u budućnosti elite “čupati u pamćenju” nezgodne informacije. A upravo to su elite učinile s Gibsonovim otkrićima o Hollywoodu.

Ukratko, glas Mela Gibsona je utihnuo.

Sada, šest godina kasnije, Mel Gibson je izjavio da “nema više što izgubiti” i da je odlučan igrati svoju ulogu u iskorjenjivanju zla elitne pedofilije i trgovine djecom – bez obzira na osobne posljedice.

Sound of Freedom govori o Timu Ballardu, bivšem operativcu CIA-e, koji je dao otkaz na poslu specijalnog agenta u istragama o domovinskoj sigurnosti. Prva izvješća pokazuju da film razotkriva VIP pedofiliju i trgovinu djecom.

Tim Ballard je nedavno rekao okupljenima na godišnjoj konvenciji Utah Eagle Foruma 2023. da je dokumentarna serija u četiri dijela, koju je izvršno producirao Tony Robbins, pri kraju, a također je otkrio da je Gibson posvetio svoj život spašavanju djece od elitnih pedofila.

Mainstream mediji prestravljeni su Gibsonovom novom ulogom i čine sve kako bi zaveli mase. Prema ispitivačima činjenica, Mel Gibson nije uključen u Sound of Freedom. Čak tvrde da je demantirao svoju upletenost – naravno, preko neimenovanog, anonimnog izvora.

Zašto tako otvoreno lažu o Gibsonovoj ulozi u Zvuku slobode? Jer su prestravljeni onim što će on izložiti.

Prema Gibsonu, oni rade zaklon za mračne sile koje su ga odlučile ušutkati. Toliko su odlučni da ga ušutkaju i zataškaju ovaj film, da ne žele da mainstream publika ima pojma da film uopće postoji.

Kari Lake susrela se s Gibsonom i razgovarali su o užasnoj trgovini djecom koja se odvija diljem svijeta.

Moramo se pridružiti hrabrim domoljubima poput Kari Lakea u odbijanju klonuća pred elitom i njihovim psima napadačima u glavnim medijima.

Trgovina djecom prljava je tajna Amerike i elita ne želi da znate sve razmjere epidemije.

Milijuni djece nestanu svake godine, stotine tisuća samo u SAD-u, a mnoga od njih padnu u ruke grabežljivaca koji ih prodaju kroz pedofilske mreže u kojima djeca trpe nezamislive užase.

Seksualna trgovina ljudima – posebno kada se radi o kupnji i prodaji mladih djevojaka – postala je veliki posao u Americi. U 2011. to je bio najbrže rastući posao u organiziranom kriminalu i druga najunosnija roba kojom se ilegalno trguje nakon droge i oružja.

Razmislite o ovome: svake dvije minute jedno dijete biva iskorišteno u seksualnoj industriji.

Kao što istraživačka novinarka Amy Fine Collins primjećuje: “Postalo je unosnije i mnogo sigurnije prodavati povodljive tinejdžere nego drogu ili oružje. Pola kilograma heroina ili AK-47 može se prodati jednom, ali mlada djevojka može se prodati 10 do 15 puta dnevno—a ‘pravedni’ makro zaplijeni 100 posto njezine zarade.“

Kako ističe Ernie Allen iz Nacionalnog centra za nestalu i iskorištavanu djecu, Jedini način da ovo ne nađete ni u jednom američkom gradu jest jednostavno ne tražiti.”

Odakle taj apetit za malom djecom? Pogledaj oko sebe.

Djeca su već godinama seksualizirana u glazbenim spotovima, na plakatima, u TV reklamama i u trgovinama odjećom kao što je Target. Trgovci su stvorili potražnju za „mladim mesom“ i spremnu ponudu hiperseksualizirane djece.

Kao što je ovaj tjedan rekao holivudski veteran James Woods , Hollywood je “sto puta veće zlo” od vaših najgorih strahova.

To je i Gibson oduvijek znao, ali za razliku od većine zvijezda, njega ovo zlo nije zavelo. Evo ga godinama kasnije, još uvijek odbija prihvatiti zli sustav.

Nakon što je odahnuo, Gibson se vratio i odlučio da više neće igrati po holivudskim pravilima. Prkosio je studijskom sustavu i napravio epsku Muku Kristovu. A sada to ponovno čini surađujući s Timom Ballardom i Jimom Caviezelom i stvarajući Sound of Freedom.

Industrija zabave i glavni mediji, koji rade u ime elita, odlučni su tajiti epidemiju pedofilije. Odlučni su nastaviti poricati da ovdje postoji problem, unatoč dokazima o milijunima djece koja nestaju svake godine.

Hrabri domoljubi poput Mela Gibsona, Tima Ballarda i Jima Caviezela odlučni su iznijeti ovu epidemiju na vidjelo.

Nema sumnje da će mainstream mediji ponovno pokušati otkazati Mela Gibsona. Ako ga na ovaj način ne uspiju ušutkati, kako smatra, onda bi opasnosti za Gibsona mogle biti daleko ozbiljnije.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije