Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upVrhunski holivudski glumci o „parazitima“ koji se hrane dječjom krvlju i adrenokromom

Vrhunski holivudski glumci o „parazitima“ koji se hrane dječjom krvlju i adrenokromom

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Izvor mladosti“

Je li krv terorizirane djece oblik valute u Hollywoodu? 

Prema Melu Gibsonu, Hollywood je samo institucionalizirana pedofilija, gdje elite krše “svaki bogomdani tabu poznat čovjeku, uključujući svetost djece”. Očigledno je javna tajna u Hollywoodu da ultrabogate, ali još uvijek željne moći, elite imaju vjerske obrede na kojima teroriziraju djecu do ruba smrti, a zatim im piju krv punu adrenokroma. 

Adrenokrom je kemijski spoj proizveden oksidacijom adrenalina, hormona stresa, koji se može dobiti mučenjem djece do točke kada vjeruju da će umrijeti (umru li na kraju zaista?).

- Advertisement -

Sada, i zvijezda Gibsonovog filma “Pasija Kristova”, Jim Caviezel, „puše u zviždaljku“ o holivudskim elitama koje otimaju djecu i trguju njima za adrenokromne rituale. 

Vezano: Jim Caviezel u promociji svog novog filma razotkriva trgovinu djecom i upotrebu adrenokroma!

Što radi policija i FBI?

Jesu li holivudske elite toliko bogate da su nedodirljive, čak i kada čine užasne zločine nad djecom i bebama? Dvoje poznatih holivudskih glumaca i insajdera doslovce prozivaju ovo, a mogli bi poslužiti i kao svjedoci na suđenju, ako bilo koja agencija za provođenje zakona pristupi moralnom pravnom postupku i obavi svoj posao.

Jim Caviezel prisustvovao je prošli tjedan na konferenciji Health and Freedom Conference u Oklahomi i rekao da holivudske elitne nakaze i perverznjaci “siluju i ubijaju” djecu radi adrenokroma.

Praksa dobivanja adrenokroma za zlouporabu droga je radnja i u nekoliko holivudskih filmova i TV serija, gdje kabale sotonista hvataju djecu, siluju ih, zatim dok ih ubijaju, vade njihovu krv i piju je kao “eliksir mladosti”. Čini se da ovo nije samo scenarij „napravljen za filmove“, već se događa i u stvarnom životu, jer vrhunske holivudske zvijezde sve više „izlaze“ s detaljima o tome.

U Hollywoodu to nije ništa novo. Krv seksualno zlostavljane djece, uključujući dojenčad, smatra se najobogaćenijom, “vrhunskom markom” krvi i savršenom za prljave bogate elitiste koji se vole opijati ispijanjem krvi. 

- Advertisement -
Vezano: Sotonistički Balenciaga psyop

Na koji način se vrši prodaja i postoji li tajno društvo, kakvo su imali i nacisti, gdje se okupljaju najbogatije nakaze i muče i zlostavljaju djecu? Prema nekoliko poznatih glumaca, izgleda da da.

Postoji i pedofilski lanac u srcu glazbene industrije, prema insajderima i slavnim glazbenicima koji su to razglasili. Zasigurno će mainstream mediji i tehnološki divovi nastaviti zakopavati i cenzurirati sve izvore i zviždače, pretvarajući se da se ništa od ovoga ne događa, osim u filmovima, naravno.

Ispijanje dječje krvi dio je sotonističkog rituala, a ove znakove obožavanja vraga vidimo na otvorenom, predstavljajući rock emisije, pop zvijezde i hip-hop nastupe. Vještičarstvo i “molitve” iluminata postaju još istaknutije u Hollywoodu i na glazbenim događajima uživo, kao da je gomila nehotice dio obožavanja vraga i svega zla. 

Djeca i tinejdžeri koji posjećuju događanja i bivaju uvučeni u „matricu“ svega toga mnogo su skloniji izgubiti svoj moralni kompas i eksperimentirati s drogama i rodno-fluidnim promjenama spola.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

- Advertisement -

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije