Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upMichael Jackson je ubijen prije 13 godina jer je govorio iste stvari...

Michael Jackson je ubijen prije 13 godina jer je govorio iste stvari kao i Kanye West danas

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Robovi elite

Kanye West nastavlja povlačiti zastor i otkrivati ​​unutarnje djelovanje Iluminata u industriji zabave.

Prema Kanyeu, slavne osobe, uključujući Shaquillea O’Neala, Charlesa Barkleya, LeBrona Jamesa, Jay-Z-ja i Beyonce, robovi su industrije zabave pod kontrolom globalističke elite.

Slavne osobe koje je prihvatila elita nagrađene su slavom, bogatstvom i neopisivim bogatstvom, ali te nagrade imaju svoju cijenu, a kažnjavaju se oni koji se ne pridržavaju pravila. Kanye sugerira da su Michael Jordan, Bill Cosby i Dr Dre svi u rukama elite koja koristi ljudske žrtve kao dio svoje goleme matrice kontrole.

Uznemirujuće za Kanyea, njegove riječi počinju odražavati riječi Michaela Jacksona, Princea i Muhammada Alija, koji su svi iznenada umrli pod vrlo sumnjivim okolnostima.

Kanyeova otkrića mogla bi se učiniti čudnima onima koji nisu proniknuli u svijet industrije zabave i njezinu mjestu u kontrolnoj matrici. Ali zapravo, Kanyeova otkrića pričaju priču koja je stara koliko i samo vrijeme.

Legenda kaže da je kultni blues glazbenik Robert Johnson, jedan od najpopularnijih zabavljača 1930-ih, odnio svoju gitaru na raskrižje autocesta 49 i 61 u Clarksdaleu, Mississippi, gdje je prodao svoju dušu vragu u zamjenu za svoje jedinstvene glazbene darove.

Uspon Boba Dylana na vrh glazbene industrije ima šokantne paralele s Robertom Johnsonom i vragom. Dylan je prodao 125 milijuna albuma, što ga čini jednim od najuspješnijih umjetnika svih vremena. Čak i sada, u svojim 80-ima, industrija zabave ga i dalje poštuje i štuje. Koja je njegova tajna?

Bob Dylan, koji je još uvijek na sceni sa 81 godinom na leđima kaže da „superzvijezde koje odbijaju ispoštovati svoj dio pogodbe ne žive tako ‘raskošne’ živote“.

Uzmimo za primjer Rogersa Nelsona, poznatijeg kao Princa, koji je svojom životnom misijom razotkrio Novi svjetski poredak i podigao svijest o njihovom zlu planu u javnosti.

Poznati su njegovi „performansi“ kada se pojavljivao s natpisom SLAVE na obrazu protestirajući protiv uvjeta svog ugovora s Iluminatima glazbene industrije, pa čak i na dodjeli nagrada Grammya. Doslovno nas je upozorio da svi postajemo robovi koji žive na plantaži robova Novog svjetskog poretka.

Stihovi duboko ugrađeni u pjesmu albuma Princea objavljenu prije 26 godina jezivo su proricali budućnost koja nam se dogođa posljednje dvije i po godine. U njemu su razotrkiveni planovi Novog svjetskog poretka, od plandemije Covida-19, cjepiva u stilu mRNA koja mijenjaju biologiju i djeluju kao uređaji za praćenje, kao i plan transhumanizma elita… baš kao da je Prince imao ‘insjaderske’ informacije o njihovim planovima za čovječanstvo.

Čak se pojavljivao i na glavnoj televiziji, educirajući milijune Amerikanaca o chemtrailsima.

Prince je bio opasan autsajder, elitni buntovnik, koji nije htio igrati njihovu igru. Neiskvaren novcem i slavom, imao je 57 godina i dobrog tjelesnog i psihičkog zdravlja. Njegov tempo rada i ambicije za budućnost nisu jenjavale, nego su se ubrzavale.

Čini se da se pridružio onima poput Muhammada Alija kao netko tko je znao previše i ušutkali su ga Iluminati baš kad je počeo govoriti o njihovim aktivnostima i planu, koristeći svoj utjecaj da propovijeda protiv njihovih krajnjih ciljeva. Upućeni sugeriraju da je Novi svjetski poredak ušutkao Princea u proljetnom žrtvovanju, ubijenog na kraljičin rođendan.

Umiranje od gripe ili simptoma sličnih gripi obično je eufemizam za nešto daleko mračnije. U Princeovom slučaju jasno je da su moćnici uklonili ovog čovjeka čistog života i hrabrog zagovornika istine.

I on nije jedina ikona koja je umrla nedugo nakon što je razotkrila elitu. Posljednje tjedne Michael Jackson proveo je živeći u strahu da će ga Iluminati glazbene industrije ubiti, prema bilješkama koje je rukom napisao upravo sam kralj popa.

Intimne bilješke nalaze se u zbirci pisama koje je naslijedio njemački biznismen Michael Jacobshagen, koji je bio Jacksonov blizak prijatelj više od dvadeset godina.

Pokušavaju me ubiti”, napisao je Michael Jackson u poruci samo tjedan dana prije svoje prerane smrti. U drugoj bilješci, Jackson je objasnio “sustav me želi ubiti zbog mog kataloga.

U nadolazećem intervjuu s televizijskom voditeljicom Daphne Barak, Michael Jacobshagen ispričat će kako ga je Michael Jackson nazvao iz Las Vegasa 2009. godine i u suzama zamolio prijatelja da mu se pridruži.

Nakon što je odletio u SAD, Jacobshagen je dobio zbirku bilješki. Nejasno je kome su izvorno bile namijenjene, ali je sadržaj bilješki jasan, a one upiru prstom krivnje za smrt Michaela Jacksona izravno u Iluminate glazbene industrije.

Michael Jackson je znao da ga žele uhvatiti i da su mu dani bili odbrojani. Njegove vapaji u pomoć bili su ignorirani. Mogao je samo proslijediti poruke prijateljima u nadi da će se jednog dana saznati istina.

Dok je službeni uzrok smrti Michaela Jacksona predoziranje sedativom propofolom, a njegov liječnik Conrad Murray poslan u zatvor zbog nenamjernog ubojstva, Jacksonova obitelj tvrdi kako je superzvijezdu ušutkala i ubila upravo elita.

Paris Jackson, Michaelova kći, posljednja je insajderica koja je iznijela informacije o lažnoj igri.

U intervjuu za časopis Rolling Stone, 18-godišnja kći Michaela Jacksona tvrdila je da je njezin otac znao da ga skupina “moćnija od vlade” planira ubiti i da je na kraju ubijen u “namještaljki”.

“Pustio bi nagovještaje o ljudima koji ga žele uhvatiti. I u nekom trenutku je rekao: ‘Ubit će me jednog dana’“, rekla je Paris.

Paris upire prstom u Iluminate, za koje se popularno vjeruje da kontroliraju glazbenu industriju i veći dio Hollywooda.

“Očito je. Sve strelice pokazuju na to. Zvuči kao totalna teorija zavjere i zvuči kao sranje, ali svi pravi fanovi i svi u obitelji to znaju. Bila je namještaljka. Bilo je to sranje. ”

Kralj popa također je razotkrio industriju zabave i otkrivao tajne o “zloj” Sony Music, nedugo prije svoje sumnjive smrti 2009. godine.

U rijetkom videu, Michael moli prisutne da ga ne snimaju, nedugo prije nego što je počeo govoriti o tadašnjem šefu Sony Music Entertainmenta, Tommyju Mottoli (nazivajući ga “vragom”).

Michael kaže da je planirao srušiti Sony Music i izložiti glazbenu industriju široj javnosti, što postavlja pitanje: tko je zapravo želio Michaelovu smrt?

Za one koji žele dublje uroniti, vrijedi istražiti Monarch Programming, metodu kontrole uma koju koriste brojne organizacije u tajne svrhe. Monarch je nastavak projekta MK-ULTRA, programa kontrole uma koji je razvila CIA, a testiran je na vojsci i civilima.

Metode su sadističke i uključuju kombinaciju psihologije, neuroznanosti i okultnih rituala, pa i sotonističkih (svrha je traumatizirati žrtvu), a očekivani rezultati su zastrašujući: stvaranje umno kontroliranog roba koji se može pokrenuti u bilo kojem trenutku da izvrši bilo koju radnju koju zahtijeva rukovatelj.

Slavne osobe su samo robovi elite. Ako želite razumjeti vrijeme u kojem živimo i golemi sustav kontrole uma koji koristi globalistička elita da porobi čovječanstvo, od vitalne je važnosti razumjeti Monarch program kontrole uma i MK-ULTRA.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

 1. o Princeu sam davno nešto čitao, ono kad je umro— da je govorio nešto o chemtrailsima …

  Dylan je izdao svoj novi album, baš ono u vrijeme početka plandemije negdje u ožujku 2020.
  I o tom albumu je tada pisao glazbeni kritičar Jutarnjeg lista Aleksandar Dragaš, na portalu JL-a, koji je preveo jedan dio naslovne pjesme sa tog albuma “Murder Most Foul”:

  evo tog Dragaševog prijevoda te pjesme:

  “Predsjednik Kennedy u punom će sjaju ujahati,
  bijaše to dobar dan za živjeti i dobar dan za mrijeti,
  a u njega će uletjet’ k’o žrtveno janje na klanje…
  Ustrijeljen poput psa iz sela, usred dana bijela,
  to pitanje trenutka bješe, a i trenutak pravi bješe…
  Imade on neplaćene račune koje dođosmo naplatiti,
  ubismo ga mržnjom kojoj on ne uspije izmaknuti…
  Rugat ćemo ti se i u lice smijati,
  već imamo drugoga za tu tvoju fotelju posjesti…
  Na stražnjem sjedalu uz svoju ženu, uletjeh u smrtnu sjenu,
  stjeran poput žrtve u kut, ubijen prvi put, a onda i drugi put…
  Bijaše lako, netko reče, ubiti ga tako,
  započelo doba antikrista, doba slatko.”

  Dylan koji je rođeni židov pravim imenom Robert Allen Zimmerman, je inače, kako je poznato, negdje krajem 70-ih prešao na kršćanstvo. I tada je bio objavio cijeli album sa tom temom pod naslovom “Saved”.
  60-ih godina je bio idoel generacije šezdestosmaša i hipija, i onda kada je prešao na kršćanstvo, mnogi ljutiti bivši fenovi su ga popljuvali.. međutim on i ranije nije baš nešto mario za njih, već ranije ih je bio razljutio nekim izjavama, da on baš puno ne haje za pokret flower power..

  ali inače- ovo da su velike glazbene zvijezde faktički propagandisti sistema globalnog kulta, to je istina i to smo mogli vidjeti baš za vrijeme ove plandemije… osim malobrojnih časnih izuzetaka, kao Eric Clapton, Van Morrison, ili njemačke zvijezde Xavier Naidoo(njega su već prije plandemije žigosali kao “teoretičara zavjere” i zabranili mu pristup u sve medije i diskografska kuća mu je otakazal ugovor), i Nena- velika njemačka i međunrarodna zvijezde 80-ih, koja se kritički izjasnila o plandemiji i lani podržala proteste protiv plandemije.. i možda još poneki pjevač– svi ostali su se pokazali kao odvratni. ljigavi, režimski prirepci..Ne samo anglosaksonske i međunarodne zvijezd,e već tako je bilo i kod nas u Hrvatskoj i regiji

  Velika većina su ili oportuno šutjeli, ili su otvoreno podržavali plandemiju i cjepljenje, kao Coldplay, Miley Cyrus i mnogi drugi koji su pravili nekakve “dobrotovorne” koncerte za cjepljenje.

  I tako se cijelo to kofol nekakvo “buntovništvo” rokerskih i drugih zvijezda, koje se preko medija reklamiralo desteljećima, pokazalo kao veliko ništa. Jer su sve te velike zvijezde ustvari samo prirepci sustava i režima, neki svjesno, a mnogi nesvjesno
  ustvari sve te zvijezde i novi glazbeni pravci, koji su se pojavljivali u zadnjih 60-70 godina, od roka, preko beata, hevi netala, punka,… pa do repa, hip hopa.. itd.. koji su navodno bili “buntivnicvi” , sve je to bila obična smijurija.. Jer njihovo navodno “buntovništvo” su bile većinom jeftine provokacije protiv društvenih, običnioh, normalnih konzervativnih tradcionalnih normi, većinom nekakve seksualne provokacije, vulgarnosti, sablažnjivanje i slilčno, sve to uvijek naravno fino praćeno ogromnom pažnjom mainstrema medija…Posebno, Madonna, koja je cijelu svoju karijeru zapravo izgrdila na kofol “provokacijama”, – i sve te “provokacije” su uvijek obilato pratili veliki mainstream mediji..danas je ona iluminatica..

  protiv zlog sustava i režima, nitko se od njih bunio nije.. A zašto bi kad ima je taj sistem omogućio slavu i bogatsvo.. i vjerojatno je onda tako, ako bi se netko zaista pobunio protiv tog sistema–toga bi odstranili

  a tako se događa i političarima-koji se pobune–Kennedy… ili onih 4-5 afričkih državnika, koji nisu htjeli sprovoditi plandemiju i svu su “iznenada” umrli.

VEZANO

najnovije