Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upMIKROČIPIRANJE – „Dobronamjerni“ alat za zaštitu vaše djece?

MIKROČIPIRANJE – „Dobronamjerni“ alat za zaštitu vaše djece?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Inventura

Slobodni zidari ili masoni dugo su bili u epicentru brojnih teorija zavjere, a njihova tajanstvena priroda samo je dolijevala ulje na vatru.

Uvođenje programa MYCHIP (MasoniCHIP), maskiranog kao dobronamjernog alata za zaštitu djece, sada izaziva daljnju raspravu.

Postoje li skriveni ciljevi koje nije moguće vidjeti na prvu?

- Advertisement -

Program “MYCHIP” odnosi se na program MasoniCHIP. MasoniCHIP je kratica za program identifikacije masonske djece.

Riječ je o društvenoj inicijativi koju sponzoriraju sjevernoameričke masonske lože kako bi se navodno pomoglo u „identifikaciji i pronalasku nestale djece“.

Program uključuje izradu „paketa“ za roditelje koji navodno pomažu u brzom prepoznavanju djeteta.

Paket uključuje:

– Otisci prstiju djeteta

– Otisak zuba ili bris za DNK

- Advertisement -

– Videozapis, fotografija i opći opis

– Ostali bitni podaci o djetetu

Cilj je, kako navode Freemasons, dati roditeljima alat koji mogu brzo predati policiji u slučaju nužde.

No, što bi mogli biti skriveni i zlokobni ciljevi ispod površine ovog pothvata?

1. Program mikročipiranja

Teorija:

- Advertisement -

Suptilna sličnost između naziva “MYCHIP” i “mikročip” ne može se odbaciti kao puka slučajnost.

Neki teoretičari tvrde da je ovaj program blagi uvod u društvo u kojem mikročipiranje postaje norma. Oni ukazuju na napredovanje tehnološkog nadzora – od jednostavnih osobnih iskaznica do biometrijskih putovnica i sada do potencijalnog mikročipiranja – kao dokaz ove teorije.

Posljedice:

Ako se društvo navikne na ideju mikročipiranja radi sigurnosti, to je mali korak da se to proširi na druga područja života. Svijet u kojem je svaki građanin čipiran mogao bi značiti:

– Potpuni nadzor: Osim pukog praćenja lokacije, čipovi mogu nadzirati zdravlje, financijske transakcije i osobne interakcije, stvarajući profil života svakog pojedinca u stvarnom vremenu.

– Kontrolirano ponašanje: s nadzorom dolazi kontrola. S kaznama za ponašanje koje oni na vlasti ne sankcioniraju, sloboda bi mogla postati zastarjeli koncept.

– Ranjivost podataka: Svaka tehnologija može biti hakirana. Zamislite kaos kada bi osobni podaci s mikročipova dospjeli u krive ruke.

2. Prikupljanje genetskih podataka za elitu

Teorija:

Program MYCHIP prikuplja uzorke DNK.

Zašto bi jednostavan program identifikacije zahtijevao genetski materijal ako ne postoji neki drugi plan?

Špekulanti tvrde da se ovo prikupljanje DNK manje odnosi na trenutnu identifikaciju, a više na dugoročno prikupljanje genetskih podataka. Ovo bi bio neprocjenjiv alat za one koji žele zadržati kontrolu i primijeniti moć.

Posljedice:

Uz globalnu DNK bazu podataka:

– Selektivni uzgoj: Ako oni na vlasti imaju pristup genetskim podacima, mogli bi promovirati ili obeshrabriti razmnožavanje između određenih skupina, što bi dovelo do neke vrste kontrolirane evolucije.

– Genetska manipulacija: S brzim napretkom tehnologije CRISPR, pristup velikoj DNK bazi podataka mogao bi omogućiti masovne genetske modifikacije.

– Ciljani biološki napadi: Manje prihvatljiva teorija sugerira da bi posjedovanje genetskih podataka u velikoj mjeri moglo omogućiti stvaranje biološkog oružja dizajniranog za ciljanje specifičnih genetskih markera.

3. Igra moći unutar organa za provođenje zakona

Teorija:

Kroz program MYCHIP, slobodni zidari bi se mogli infiltrirati u samu strukturu naših zaštitnih agencija. Pozicionirajući se kao saveznici u zaštiti djece, potencijalno tkaju svoj utjecaj duboko unutar struktura za provođenje zakona, dopuštajući im da manipuliraju iznutra.

Posljedice:

S utjecajem na provedbu zakona:

– Selektivno kazneno gonjenje: Slučajevi se mogu pokrenuti ili odbaciti na temelju hirova i interesa reda, a ne pravde.

– Kontrolirani narativ: Informacije koje dopiru do javnosti mogu se kontrolirati i manipulirati, stvarajući društvo utemeljeno na izmišljenim istinama.

– Infiltracija u druge institucije: Uspjeh unutar organa za provođenje zakona mogao bi biti nacrt za infiltraciju u druge institucije – vojsku, pravosuđe ili čak obrazovne.

Zaključak

U golemom labirintu društvenih institucija, Slobodni zidari stoje kao jedni od najzagonetnijih, a njihov utjecaj proteže se kroz stoljeća povijesti.

Inicijativa MYCHIP, na površini, izgleda kao dobronamjeran pokušaj zaštite vašeg najdragocjenijeg blaga – vaše djece.

Međutim, kada se razmatra duboko ukorijenjena tajnovitost i zamršena mreža veza koje karakteriziraju Slobodne zidare, treba zastati i razmisliti.

Služi li MYCHIP doista samo kao sigurnosna mreža za ranjive, ili je to ulaz u dublju, nevidljivu agendu?

Iako je primamljivo izgubiti se u mnoštvu nagađanja i teorija, najvažnije je da uvijek gazimo granicu između zdravog skepticizma i uočljivih činjenica. Istina, kako kažu, često leži negdje između, skrivena u sjeni, čekajući da bude razotkrivena.

U tom svjetlu treba razmisliti i o filmu „Zvuk slobode“ (Sound of Freedom) i sublimalnoj poruci koju on potencijalno donosi roditeljima. Naime, gurnemo li postrance pomalo čudnovatu činjenicu da je film snimljen, produciran i objavljen unatoč navodno nevjerojatnom otporu unutar Hollywooda i globalnih elita, ovaj film zaista otkriva zloćudne strukture unutar zapadnih institucija i organizacija, koje su duboko ukorijenjene, doslovno, u dječjoj krvi.

ALI, s druge strane, ne bi li on mogao biti samo „poguranac“ za prestravljene roditelje prema kandžama zlotvora koji nude čipiranje kao rješenje za problem otimanja njihove djece…

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: screenshot mychip.rg

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. “Izabrani” sve gojime drže za stoku, a stoku treba, jel, između ostalog i čipirati (internet tijela) i redovno “cijepiti”.

  Zvanični šef Svjetskog ekonomskog foruma ((WEF) Klaus Švab ranije je sugerirao da će uskoro doći do takozvane „četvrte industrijske revolucije“, koja će „dovesti do fuzije našeg fizičkog, digitalnog i biološkog identiteta“.

  Na stranici WEF ima post koji govori o “racionalnim” razlozima za mikročipiranje djece. (16.08.2022. Kathleen Philips)

  Tu, između ostalog, piše:

  “Koliko god zastrašujuće zvučali implantati sa čipovima, oni su dio prirodne evolucije koju su nosivi uređaji nekada prošli. Slušni aparati ili naočare više ne nose stigmu“, navodi se u postu na blogu. „Oni su dodaci i čak se smatraju modnim predmetom. Isto tako, implantati će se razviti u robu.”

  “Ugradnja implantata je očigledno invazivnija od uzimanja naočara. Generalno, implanti će biti povezani sa zdravstvenim stanjima. U kojoj mjeri određeni uređaj postaje uobičajen zavisiće od funkcionalnosti tehnologije i koliko je ona integrirana u vaše tijelo i svakodnevni život (stil).”

  https://www.weforum.org/agenda/2022/08/ethics-not-technological-limits-will-be-the-guiding-factor-for-an-augmented-age/

VEZANO

najnovije