Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upMit o „klimatskim promjenama“ i pokret Net Zero mogli bi uništiti sve...

Mit o „klimatskim promjenama“ i pokret Net Zero mogli bi uništiti sve što volite

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Povratak u prošlost ili Veliki reset

Pokret Net Zero potiče mit o klimatskim promjenama, a njega provode i propagiraju povodljivi i potkupljivi.

Ovi klimatski luđaci potiču ljude da osuđuju fosilna goriva, dok u isto vrijeme potiskuju činjenicu da 84% globalne energije dolazi upravo iz fosilnih goriva. Bez nafte i plina, morali bismo preživjeti sa 16% energije koju sada koristimo. Osim što bi osobna vozila na fosilna goriva otišla u povijest, čitave industrije bi se mogle ugasiti, ne bismo mogli proizvoditi niti gnojivo za uzgoj hrane, a putovanja avionima postala bi prošlost. Dakle, bez fosilnih goriva, htjeli mi to ili ne, vratit ćemo se u 19. stoljeće. Solarni paneli i vjetrenjače neće spriječiti ovo što se događa, a pravo je pitanje koliko onih koji podržavaju ideju Net Zero zna što će se dogoditi.

Težnja prema Net Zero-u potaknuta je mitom o klimatskim promjenama i temelji se na delikatno uravnoteženoj hrpi pseudoznanstvenih dokaza i lažnih vijesti koje koriste profesionalni propagandisti i vješti zavjerenici kako bi održali ideju da fosilna goriva prijete našem svijetu, pa i našoj egzistenciji kao čovječanstva.

Ovaj umjetno stvoreni mit stvorili su entuzijastični mali, ali glasni timovi popustljivih, povodljivih i potkupljivih, od kojih većina gotovo sigurno vjeruje da su laži koje su im rekli istina i da ako ne napravimo suštinske promjene u našem način života – nemamo budućnosti. Učili su ih da će mora proključati i progutati kopno, da će život kakav poznajemo postati nemoguć i da će ljudska rasa biti osuđena na propast.

Kao rezultat ovog besmislenog vjerovanja bez uporišta u znanosti, vlade diljem svijeta sada tvrde da nemaju drugog izbora nego poduzeti drastične mjere kako bi nas spasile od propasti. Potpomognuti i poticani od strane lakovjernih, povodljivih, čelnika dobrotvornih organizacija, lobističkih grupa, bankara i investicijskih grupa, poduzimaju se akcije da se zaustavi korištenje svih fosilnih goriva i da se promijeni svaki aspekt načina na koji živimo.

Tako na primjer, Vrhovni sud u Ujedinjenom Kraljevstvu presudio je da je lokalno vijeće trebalo razmotriti utjecaj izgaranja nafte na klimu prije nego što je dopustilo nove bušotine. Ovakva praksa dovest će u pitanje sve buduće naftne i plinske projekte kako u Velikoj Britaniji tako i u EU.

A jedna od najboljih šala, pa možda i šala stoljeća, je da Kina prodaje solarne panele i električna vozila Zapadu, dok istovremeno izgara ugljen kako bi proizvela električnu energiju za njihovu proizvodnju.

Bez fosilnih goriva, imat ćemo vrlo malo hrane, bit ćemo bez škola, bolnica, prijevoz će se minimalizirati, bit ćemo bez računala, televizije, novina, klima uređaja, mobilnih telefona… s minimaliziranom rasvjetom, grijanjem ili kuhanjem. 

I tako, kao rezultat toga, sve loše što se događa našem svijetu događa se jer je šačica lažljivaca, varalica, prevaranata i zavjerenika uvjerila malu, ali bučnu i moćnu kliku da progura politiku koja je osmišljena da uništi vas, vašu obitelj i sve što volite. Kao i s lažnom pandemijom covida (i otrovnim i beskorisnim cjepivom protiv covida-19), mediji su korišteni za promicanje mita i stvaranje zabune i dezinformacija.

I baš kao što je bio slučaj s covidom, „klimatske promjene“ postale su sveti rat i jednako je neprihvatljivo dovoditi u pitanje lažnu znanost na kojoj se temelji mit kao što je neprihvatljivo dovoditi u pitanje holokaust. Nijedna hiperbola nije previše divlja za one koji promiču mit o klimatskim promjenama. Sijanje straha je postalo službeno, a oni koji nude istinu, naravno, bivaju ismijavani, vrijeđani i potiskivani.

- Advertisement -

Također, u tijeku je epski poduhvat utjecaja na vremenske prilike diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, a sve kako bi se štete koju uzrokuje pripisale „klimatskim promjenama“, te da bi nakon godina ovakvog utjecaja mogli poentirati i reći – “Eto vidite, moramo nešto napraviti!”

Ništa u povijesti nije bilo tako opasno kao ishitrena i apsurdna zavjera da se prestane koristiti fosilna goriva. Mit o klimatskim promjenama koristi se kao izgovor za promjenu načina na koji živimo, za zaustavljanje zdravstvene skrbi, za tjeranje nas u mala, zatvorena urbana naselja (poznata kao 15-minutni gradovi) i za stvaranje društva koje se neće moći razlikovati od svijeta kojeg je stvorio George Orwell u svom romanu “1984“.

Ako ste još uvijek u nedoumici po ovom pitanju, zapitajte se zašto se nitko tko vjeruje u klimatske promjene i Net Zero neće usuditi raspravljati o ovim temama i zašto je cenzura interneta i medija uopće na tu temu još veća od one tijekom „pandemije“.

Zašto se toliko boje istine?

I umjesto zaključka, pročitajte izvrsnu malu knjigu Zine Cohen pod naslovom “Gretina domaća zadaća“, jer uništava mit o klimatskim promjenama.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: screenshot expose-news.com

Conscious Pilat

- Advertisement -

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. Климатске промене нису лаж и обмана.
  Оне су стварне, дешавају се и наставиће да се дешавају.
  У то нико не би требало да сумња.
  Лаж је да је човек одговоран за климатске промене.
  То је највећа лаж икада изговорена.
  Писао сам 100 – тину коментара на ову и сличне теме па ћу сада отићи на ВК да нађем неки коментар и копи пасте.

  Napisaću i ponovo.
  Planeta Zemlja je ušla u period nestabilnosti.
  Ovo nema nikakve veze sa ljudima CO2, O3 i ostalim glupostima kojima nas truju masmediji.
  Planeta Zemlja je promenila svoju rezonantnu frekfencu. Tkz. Šumanova frekfenca nije više njena rezonantna frekfenca.
  Jačina elektromagnetnog polja Planete je smanjeno i nastavlja da se smanjuje sve više i više i sve brže i brže.
  Ovo za posledicu ima veće zagrevanje Planete.
  Ono sa prdenjem krava, CO2 i ostalo što nam plasiraju masmediji je laž i obmana da bi se napravila neka korist.
  U toku je i zamena elektromagnetnih polova Planete.
  Severni elektromagnetni i geografski pol su sada udaljeni preko 1000 kilometara!
  Pametnom bi ovo bilo dovoljno da shvati kakva se katastrofa nadvila nad Planetom, tj. nad živim stvorovima koji obitavaju na njoj!
  Severni elektomagnetni (nikako magnetni kako tvrde masmediji) pol je iz Kanade (gde je geografski Severni pol) je došao u Rusiju!
  Sada se, više puta tokom dana, šteluju GPS uređaji da bi mogli da pokaazuju tačnu lokaciju.
  Po meni, ali ovo samo naslućujujem, osa rotacije planete (na njenim krajevima su elektromagnetni polovi) se nije pomerala, već je došlo do pomeranja omotača Planete, kore.
  Tako da se sada menja, ugaona brzina pojedinih delova Planete.
  Jedan ima veću a drugi manju brzinu.
  Ovo za posledicu ima, veći broj zemljotresa, vulkanskih erupcija koje će biti sve češće i jače.
  Uskoro (za desetak godina) imaćemo epske zemljotrese jačine od preko 10 stepeni po Rihterovoj skali!
  Ovo su sve prirodni procesi i mi na to ne možemo uticati.
  Krajnje posledice ovih promena biće: tamo gde je bilo more, biće planine, tamo gde je pustinja, biće šuma.
  Šta će biti sa živim svetom Planete, to ne mogu da naslutim.
  Naš problem je što mi živimo u tkz. zaustavnom vremenu, jer se ove promene dešavaju periodično (otprilike na 500.000 godina) a od zadnje promene je prošlo 550.000 godina!
  Kada će se desiti završni deo ove promene je teško predvideti.
  Ali ušli smo u ubrzanje.
  Elektromagnetni polovi se sve brže i brže pomeraju a jačina elektromagnetnog polja ubrzano slabi.

VEZANO

najnovije