Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestimRNA „cjepiva“ reaktiviraju uspavane viruse i bolesti

mRNA „cjepiva“ reaktiviraju uspavane viruse i bolesti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Uništavanje imuniteta i poticanje bolesti

Prema velikoj kohortnoj studiji, koja je provedena na više od dva milijuna „potpuno cijepljenih“ ljudi, Covid-19 mRNA „cjepiva“ značajno povećavaju vjerojatnost ponovnog aktiviranja uspavanih virusa i bolesti.

Utvrđeno je da reaktivacija virusa izazvana „cjepivom“ reaktivira niz bolesti, pri čemu će virusi herpesa najvjerojatnije oživjeti nakon cijepljenja s mRNA „cjepivom“ protiv covida-19. Na primjer, učestalost virusa Herpes Zoster (HZ), ili herpes zostera, eksplodirala je u skupini cijepljenih.

Prema studiji objavljenoj u časopisu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju“imunitet posredovan T-stanicama” značajno je pogoršan kod potpuno cijepljenih ljudi, što dovodi do ponovnog pojavljivanja virusa i bolesti koje su prethodno bile u stanju mirovanja u osobi.

Studija je zaključila da je “veća incidencija HZ-a statistički uočljiva nakon cijepljenja protiv COVID-19. Sukladno tome, erupcija HZ-a može biti rijetka nuspojava lijeka na cjepiva protiv COVID-19.”

“Iako je molekularna osnova reaktivacije VZV-a i dalje nejasna, privremeno kompromitiranje VZV-specifičnog imuniteta posredovanog T-stanicama može igrati mehaničku ulogu u patogenezi HZ-a nakon cijepljenja. Imajte na umu da je reaktivacija VZV-a dobro utvrđena pojava i kod infekcija i kod drugih cjepiva (tj. ova nuspojava nije specifična za COVID-19).”

Evo i meta-analize koja potvrđuje isti fenomen značajno povećane vjerojatnosti reaktivacije virusa Herpes Zoster, kao i mnoge druge reaktivacije virusa iz obitelji herpesa nakon cijepljenja protiv COVID-19.Prema meta-analizi:

“Rezultati naše meta-analize udjela pokazali su da je stopa reaktivacije VZV-a među onima koji su primili cjepivo protiv COVID-19 bila 14 osoba na 1000 cijepljenja (95% CI 2,97–32,80). Štoviše, naša meta-analiza za reaktivaciju HSV-a pokazala je stopu od 16 osoba na 1000 cijepljenja (95% CI 1,06-46,4). Nadalje, dokazi iz izvješća/serija slučajeva pokazali su 149 slučajeva reaktivacije HHV-a.”

Zapravo, postoji mnoštvo istraživanja koja dokazuju da herpes virusi imaju uzročnu ulogu u mnogim autoimunim i kroničnim upalnim stanjima:

“Postoji sve više dokaza koji povezuju infekciju herpesvirusima s razvojem višestrukih autoimunih poremećaja. Velike epidemiološke studije sugeriraju da se osjetljivost na multiplu sklerozu (MS) stječe u ranom djetinjstvu, a virusne infekcije djeluju kao okidač. Posljedično, herpesvirusi koji su dječje infekcije smatraju se prikladnim kandidatima koji pridonose razvoju MS-a. Herpesvirusi također opstaju u domaćinu kao latentna infekcija, a kada se reaktiviraju doprinose patogenezi bolesti kao što je opaženo kod sistemskih autoimunih bolesti.”

Nova studija potvrđuje prethodna istraživanja koja su dokazala da zemlje koje su uvele karantene i obvezno cijepljenje kao dio politike ‘nula-COVID’ sada imaju najmanji imunitet od virusa.

Istraživanje koje je proveo Institut za zdravstvenu metriku i procjenu (IHME) na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Washingtonu procjenjuje da Kina, koja još uvijek ima više karantena diljem zemlje, ima najnižu razinu imuniteta na viruse, dok zemlje koje nisu uvele stroge karantene (Rusija, Singapur i Brazil) imaju najviše razine imuniteta, prema istraživanju.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

2 KOMENTARI

 1. padanje i umiranje se nastvlja:

  navijač na utakmici španjolskog prvenstva umro od srčanog udara

  https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/primera/strasna-tragedija-u-la-ligi-navijac-preminuo-od-srcanog-udara-utakmica-prekinuta-15403245

  prije oko tjedan dana, igrač njemačkog trećeligaša, Jahn Regensburg, Agyemang Diawusie, umro je u 25-oj godini. službeno saopćenje, uzrok “iznendnda smrt od srca, izazvana od viralne infekcije vjerojatno od upale srčanog mišića”

  https://www.sportschau.de/fussball/gefahr-herzmuskelentzuendung-todesfall-diawusie-100.html

 2. ali evo što je nedavno procurilo u mainstream medijima:
  da je firma Biontech za određeni probrani krug osoba (dakle za višu klasu, za elitu), pripremila bolje cjepivo, dok je za široku masu pravljeno lošije, sa mnogim manjkavostima.
  Jedan, od onih, koji optužuju Biontech (i partnera mu Pfizer), je i jedan njemački odvjetnik, koji zastupa oko 2700 osoba, koje su oštećene cjepivom protiv korone. I koji su podnijeli tužbe protiv Biontecha
  Biontecha se optužuje da je tada prije 3 godine, kod EMA-e (agencija EU-a za odobrenje lijekova i cijepiva) zatražio odobrenje za 2 postupka proizvodnje svog cjepiva: proces 1, koji je umnožavan putem metode polimerase lančane rekaciije (PCR).
  To je bilo dakle za elitu i višu klasu. I “proces 2” za široku masu. To je bio drugačiji postupak, uz pomoć e.coli bakterija. I to je cjepivo sadržavalo velike nečistoće sa milijaradama molekulama DNK u svakoj dozi.
  Također i neka znastvena studija iz Kanade, nedavno objavljenja, te francuska znastvenica Christine Cotton, i još dvojica znastvenika sa poznatog američkog Massachusetts Institute of Technology iznose slične zmjerke i optužbe na račun Biontecha, da je cjepvo iz ovog drugog postupka, dakle ovaj “proces 2” manjkavo, tojest da je onečišćeno i sadrži DNK molekule.

  focus.de/finanzen/boerse/impfopfer-wehren-sich-der-biontech-impfstoff-fuer-die-breite-masse-wies-anfangs-erhebliche-maengel-auf_id_259473898.html

  Na to je reagirala mreža Health Feedback, koja, po nalogu WHO-a ima zadatak, da pobije “teorije zavjere” i oni su kritizirali ovu Francuzicu, Oni tvrde da je sve u redu, da su obe vrste cjepiva i ovo “proces 1” i ovo “proces 2” jednako dobre.
  Iz EMA-e i iz Biontcha, odbijaju ove kritike i optužbe.
  Kod EMA-e je ove godine prijavljeno oko 1,2 milijuna slučajeva u kojima se sumnja da su nuspojave cjepiva protiv korone. Ali iz EMA-e su rekli, ma jok kakvi, ni jedan slučaj nema veza sa cjepljenjem. Ma naravno, što drugo i očakivati.

  U Njemačkoj se spominje broj, koji je saopćilo njemačko udruženje liječnika koji liječe pacijente koji su osigurani u državnim bolesničkim osiguranjima (to je nekih 90% ljudi, dakle ona široka masa). I do kraja 2021. prijavljeno je 2 i pol milijuna slučajeva pacijenata koji su išli liječniku zbog nuspojava cjepiva.

  Nekoliko prvih tužbi protiv Biontecha i drugih firmi koje su proizvodile cjepivo za koronu u Njemačkoj , su dosada sve odbačene od strane sudova, Naravno, ništa drugo nije ni bilo za očekivati. Ali su neki od podnositelja tužbi, sve osobe oštećene od cjepiva, uložili žalbe višim sudovima.

  Slična stvar je bila i 2009., u cjepivu protiv takozvane “svinjske gripe”. Kada je dokazano da je elita dobivala bolje cjepivo, a široka masa smeće. Zato je tada bilo također puno nuspojava, posebno narkoplesije. Međutim tada je u cijelom svijetu bio cjepljen samo mali broj, ljudi, ukpuno samo negdje 2%. Ali i tadašnje cjepivo je bilo nepotrebno, i tadašnja bolest je bila izmišljotina, kao i korona.

  I sada opet slična priča. Ovo je možda dokaz za to, zašto dosada skoro nitko ili rijetko tko, od velikih poznatih osoba iz politike, svijeta zabave, filma, sporta, nitko od velikih zvijezda, nije imao neke veće nuspojave ili smrtni slučaj, jer su sve vjerojatno dobile placebo. Već je ogromna većina brojnih dosadašnjih slučajava nuspojava i iznenadnog umiranja su bili među tom običom masom ljudi. A i u sportu, ako izuzmemo nekoliko rijetkih slučajeva, kao danskog nogometaša Erikssena, koji se srušio lani na utakmici EP-a, skoro sve ostale dosadašnje žrtve su nogometaši i ostali sportaši iz nižih rangova, nižih ligi, baš kao ovaj zadnji slučaj ovog Ganca iz njemačkog trećeligaša Jahn Regensburg. Ili iz podmladka, kao smrt mlade 16-godišnje njemačke gimnastičarke

  Međutim..ipak,..,. kada nešto kritično o cjepivu objavlluju mainstrema mediji.. i znastvenici iz mainstreama, treba biti sumnjičav.
  Jer u svemu ovome, nijedan od ovih kritičara Biontecha ne dovodi u pitanje narativ navodne korisnosti lažnog cjepiva, niti se dovodi u pitanje narativ postojanja lažne bolesti kovid. Ovi kritičari su samo kritizirali Biontech,, zato što je navodno za elitu napravio cjepiva bolje kvalitete, dok se za široku masu podvalio škart. Pa zvuči nekako relativizirajuće, kao ono, kada je otkriveno, da je u hrvatskim trgovima, nutela lošijeg kvaliteta nego u trgovinama u zapadnim državama.

  Ono što osobno mislim o čemu se ovdje zaista radi: kada dakle sada plasiraju tu priču da su postojale 2 vrste cjepiva, ono bolje za elitu i lošije za običnu masu,- to treba isčitavatu tako, da elita nije dobijala nikakvo cjepivo već placebo, fiziološku otopinu. O čemu su već davno izvješatavali nezavisni medij, aktivisti i zviždači, lani i preklani. Sjećam se da je zviždačica bila i ona neka Slovenka, koje je preklani u nezavisnim medijima, otkrila da su doze sa placebom za elitu imale neka druga obilježja, drugačije šifre sa drugim brojevima, a doze sa stvarnim cjepivima za obične beskorisne izjelice su imale nek druge šifre.

  Ali što je svrha ovoga, što je to sada objavljeno u mainstreamu?
  ovo: pošto je broj nuspojava nakon cjepljenja toliko ogroman i elita, njeni sluganski političari, sluganski liječnici i mediji, to ne mogu više negirati niti sakriti, sada su možda smislili priču, da je elita dobila dobro cjepivo a masa beskorsinih izjelica, kvalitetno puno lošije cjepivo. I zato među tom masom ima toliko puno nuspojava. Hoće reći: nije krivo RNK cjepivo samo po sebi, ono se uopće ne dovodi u pitanje, niti se u pitanje odvodi fake bolest korona, ni lažna pandemija,- već je samo krivo to što je Biontech smućkao cjepivo loše kvalitete za običnu masu. Ma baš kao ono kada su nama i drugim manje važnim državama uvalili nutelu slabije kvalitete. Dakle; narativ korisnosti lažnog cjepiva i narativ postojanja lažne bolesti korone ostaju i dalje na snazi.

  90 posto one mase, koja se zaista cjepila, su dobivali RNK otrove, koji su baš i pravljeni za to, da oslabljuju i rasturaju imunski sistem. To je sasvim jasno, kada se čitaju članci u mainstream medijima o dvoje znastvenika Drewu Weissmanu i Katalin Kariko, koji su dobili Nobelovu nagradu. I tamo piše, da su oni godinama radili na tome, kako napraviti sintetički RNK, koji će, kada se ubrizga u organizam, izigrati, koji će zeznuti obrambene stanice imunskog sistema, tako da ga te stanice ne mogu uništiti, i da taj sintetički strani RNK, ostane u tijelu i pravi štetu.

VEZANO

najnovije