Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiMSM se čudi „odakle toliko slučajeva raka zbog hrane otrovane metalima“, istovremeno...

MSM se čudi „odakle toliko slučajeva raka zbog hrane otrovane metalima“, istovremeno ismijavajući očigledno ispuštanje chemtrailsa iznad naših glava

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Glava u pijesku

Portal slobodnadalmacija.hr jučer je prenio rezultate studije koja je dokazala da se otrovni (i teški metali) nalaze u većini hrane koja dospijeva na naše stolove. Potpuno autistično, ovaj portal ne pokušava sagledati odakle to dolazi spomenuto zagađenje koje prodire u tlo i vodu, zagađujući sve što dođe u kontakt s njima. A sve što je potrebno je usmjeriti pogled na nebo, pogotovo prije najave kiše, kada je isto prošarano „tragovima“ stotinama aviona…

Spomenuta studija po prvi put je povezala otrovne metale koji se nalaze u hrani poput tamne čokolade, lisnatog zelenog povrća i dječje hrane s tisućama slučajeva raka godišnje u SAD-u.

„Razine olova, arsena i kadmija u hrani posljednjih su godina u porastu jer prodiru u tlo i vodu i zagađuju usjeve koji se koriste za prehranu posebno ranjive populacije poput djece. Desetljećima su se ti metali povezivali s rakom i drugim zdravstvenim problemima, ali dosada nije postojao broj.

Sada su istraživači otkrili da se 13.000 slučajeva raka mjehura, pluća i kože svake godine može povezati s kontaminiranom hranom“, prenosi slobodnadalmacija.hr.

Nadalje, ističe se kako „paradoksalno, ali načelno zdrava hrana poput riže, pšenice i lisnatog zelenog povrća najvjerojatnije je uzrokovala rak“.

Otrovni metal kadmij – koji se nalazi u hrani poput krumpira i tamne čokolade – ima ‘vrlo velike‘ šanse da izazove rak gušterače, koji je teško otkriti i ubija više od 90 posto pacijenata nakon što se proširi.

Tim je analizirao studije na ljudima i životinjama provedene između 2000. i 2023. koje su ispitivale učinak olova, kadmija i arsena na rak i druge bolesti poput bolesti srca, zatajenja bubrega, oštećenja jetre i zaostajanja u razvoju.

Otkrili su da je hrana “prožeta” metalima povezana sa 6000 slučajeva raka mjehura i pluća. Arsen je posebno pridonio u 7000 slučajeva raka kože.

Dokazano je da hrana koja sadrži olovo povećava rizik od raka bubrega, mozga, mokraćnog mjehura, dojke i želuca. Bilo je najjače povezan s rakom bubrega, od kojeg svake godine oboli 81.800 Amerikanaca i ubije 14.890, prema Američkom društvu za rak (ACS).

Olovo je također povezano s učincima na razvoj djece, što je u skladu s drugim nedavnim istraživanjima. CDC upozorava da mala djeca izložena olovu mogu imati smetnje u razvoju mozga i živčanog sustava. A oko 2,5 posto djece mlađe od pet godina bilo je izloženo opasnim razinama olova, smatraju stručnjaci. Kao rezultat toga, ona mogu imati usporen rast, teškoće u učenju, poremećaje ponašanja, probleme sa sluhom i govorom. Olovo se najčešće nalazi u cikli, čokoladi i dječjoj hrani.

Istraživači su također otkrili da je arsen, koji je otkriven u dječjoj hrani, plodovima mora, riži i gljivama, bio povezan s većom vjerojatnošću razvoja raka kože i mjehura. Arsen je također ‘vrlo vjerojatno‘ doveo do mnogih slučajeva srčanih bolesti. Također se povezuje s većim izgledima za smrtnost dojenčadi.

Istraživači su također ispitali nazočnost kadmija, otrovnog metala koji se nalazi u orasima, krumpiru, sjemenkama, žitaricama i zelenom lisnatom povrću poput špinata. Od karcinoma povezanih s kadmijem, rak gušterače bio je vrsta za koju je postojala ‘vrlo velika‘ vjerojatnost.

Rezultati studije su objavljeni nakon što je listopadsko izvješće nadzorne organizacije Consumer Reports pokazalo da jedna trećina čokolada ima visoke razine olova ili kadmija, a svaka je imala mjerljive razine tih metala.

Provjeri/slobodnadalmacija.hr

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije