Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upNarodi Europe sve glasniji protiv Agende 2030

Narodi Europe sve glasniji protiv Agende 2030

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Stop totalitarizmu

Diljem Europe sve više jača pritisak naroda koji postaje svjestan kako slijepa provedba Agende 2030 od strane samih vlada tih zemalja donosi sve više i više nevolja.

Nezadovoljstvo i otpor se očituje u porastu broja demonstracija širom Europe, od Praga preko Njemačke i Nizozemske, a ako uzmemo u obzir da je sve ovo tek početak, jer su mnogi protesti i demonstracije još u najavi, poput onog subotnjeg u Zagrebu, situacija postaje vrlo zabrinjavajuća, kako za građane, tako i za vlastodršce.

Što se tiče zagrebačkog prosvjeda koji će se održati 10.09.2022. godine s početkom u 12:05 na Trgu žrtava fašizma, potrebno je napomenuti da je jedan od temeljnih motiva prosvjeda, upravo slijepa provedba Agende 2030 od strane hrvatske vlade, ali naravno i neviđena pljačka naroda od strane političkih struktura.

Na opasnosti Agende 2030 ukazali su organizatori prosvjeda, udruga Slobodni ZAJEDNO, deklaracijom proizašlom s nedavno održane 1. međunarodne konferencije za obustavu Agende 2030, koja se održala u Ličkom Osiku.

Politika gotovo svih zemalja EU-a više se uopće ne krije i sada postaje potpuno jasno da se diljem Europe i svijeta vlade zdušno zalažu za ostvarivanje ciljeva Agende 2030 i smjernica iz Davosa.

Najnoviji protesti, koje su pokušali sakriti mainstream mediji, dogodili su se na ulicama Amsterdama, gdje je više tisuća revoltiranih građana protestiralo protiv vladine politike koja slijepo prati ovu agendu.

Demonstranti su marširali s izvrnutim nizozemskim zastavama u znak protesta zbog vladine politike implementacije Ciljeva održivog razvoja (SDG), kao i drugih pitanja, uključujući imigraciju, europsku energetsku krizu i mjere protiv covida.

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije