Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNastavljen pomor cijepljenih

Nastavljen pomor cijepljenih

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Holokaust

Ured za nacionalnu statistiku Ujedinjenog kraljevstva (ONS) objavio je užasne podatke o onima koji su primili docjepljenja protiv covida-19. Podaci pokazuju da je 1 od 310 „docjepljenih“ umrlo unutar 48 dana od cijepljenja.

Službeni podaci objavljeni 8. rujna 2022., pod naslovom “Obilježja povezana s rizikom od smrti koja uključuje koronavirus (COVID-19) među osobama koje su primile dodatno cijepljenje”, u tablici 1 donose podatak da je 62 801 osoba koja je primila docjepljivanje do 31. prosinca 2021. umrla. Prosječno vrijeme između primanja booster injekcije i gubitka života bilo je otprilike 7 tjedana ili (48 dana).

Tri doze „cjepiva“ Pfizer i Moderna protiv covida-19 uzrokuju prekomjerne količine upala u tijelu, putem nepredvidive, nenametljive transkripcije šiljastih proteina u svojim stanicama, te dolazi do slabljenja imunološkog sustava ili kardiovaskularnog zatajenja, koje rezultira smrću. Astronomski broj ljudi umire u roku od mjesec i pol nakon cijepljenja. Priče o mladim ljudima koji umiru “iznenada i neočekivano” eksplodirale su diljem svijeta.

Ne zaboravite da se radi o istim „cjepivima“ koje vlasti u EU i širom svijeta žele uvrstiti u stalno rastuć raspored „redovnog cijepljenja“ djece. Najdalje u tome otišle su SAD, gdje će depopulacijska cjepiva uskoro biti obavezna za školsku djecu u državama poput Kalifornije, New Yorka i Illinoisa.

Od 62.801 smrtnog slučaja nakon docjepljivanja u UK, za šokantnih 4.781 utvrđeno je da je od covida-19. Probojne infekcije nakon cijepljenja ne samo da su česte, već su ponekad i smrtonosne i dovode do masovnih smrtnih slučajeva.

Svaka javna osoba koja je reklamirala kako ima “blagu” bolest covid-19 nakon cijepljenja ozbiljno je obmanula javnost, jer je rizik od smrti za ljude koji su primili cjepivo protiv covida-19 sada znatno veći nego da ih nisu primili.

Iako Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) ne objavljuje podatke o tome koliko je među „umrlima od covid-19“ udio cijepljenih, najnovije objavljeni podaci o hospitalizacijama i onima koji završavaju na respiratoru, dovoljno su indikativni i deduktivni (slika).

Izvor koronavirus.hr

Za razliku od HZJZ-a, britanski ONS daje takve podatke, iz čega se vidi da je za period između 1. siječnja 2022. i 31. svibnja 2022. cijepljena populacija činila 9 od 10 smrtnih slučajeva od covida-19! Od toga je većina smrtnih slučajeva (91%) bila je među osobama koje su bile trostruko i/ili četverostruko cijepljene.

Političari i druge involvirane osobe, koje su promicale cjepiva bili su u krivu i ne treba im dati amnestiju, već trebaju odgovarati za masovna ubojstva.

Vezano: NEMA OPROSTA ZA ZLOČINE U PLANDEMIJI !!!

Autoritarne vlade koje su podmitile građane i plasirale cjepiva protiv covida-19 na neprijateljski, prisilan i diskriminirajući način odgovorne su za kršenja ljudskih prava i hladan, okrutni genocid. To bi trebala biti tema svih političkih krugova — na lokalnoj, državnoj i nacionalnoj razini. Svaki politički vođa, vladin dužnosnik ili medijski stručnjak koji je gurnuo cjepivo protiv covida-19 u postojanje i nametnuo mandate trebao bi biti ispitan, a u mnogim slučajevima i optužen za zločine. Bez iznimke!

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije