Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNema više putovanja avionom - Globalisti žele zatvoriti (gotovo) sve zračne luke...

Nema više putovanja avionom – Globalisti žele zatvoriti (gotovo) sve zračne luke do 2050.

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Quod licet Iovi, non licet bovi

Kako bi se dosegla globalistička zamišljena paradigma “nulte emisije” do 2050. godine, gotovo sve zračne luke u Ujedinjenom Kraljevstvu morat će se potpuno zatvoriti, prema istraživačima sa Sveučilišta Oxford i Imperial College London.

Izvješće ovih dviju škola kaže da će, osim Heathrowa, Glasgowa i Belfasta, sve druge manje i lokalne zračne luke morati nestati do 2029. kako bi se na kraju dobio rat protiv “globalnog zatopljenja” i “klimatskih promjena”.

Zračni putnici koji trebaju regionalne transfere do i od tri veće zračne luke nakon tog vremena morat će umjesto toga uzeti željeznicu ili automobil, jer ih globalisti smatraju mnogo boljim oblicima prijevoza za klimu.

Jedini način da čak i Heathrow, Glasgow i Belfast ostanu otvoreni između 2029. i 2049. je da se sve druge zračne luke zatvore do 2029. i da se svi zračni transferi unutar Ujedinjenog Kraljevstva presele na zemaljske transfere. Ako se to postigne, ova tri velika aerodroma mogli bi ostati otvoreni do 2049.

Nakon toga, navodi se u izvješću, sve će se zračne luke, uključujući i veliku trojku, morati trajno zatvoriti, ostavljajući stanovnike zarobljene upravo tamo gdje jesu. Rečeno nam je da će ovo “ohladiti” planet i stvoriti klimatsku utopiju.

“Kako bi se ispunila ova zakonska obveza, u izvješću se navodi da će svaki građanin Ujedinjenog Kraljevstva morati ‘prestati koristiti zrakoplove’ na značajan vremenski period”, izvijestio je The Exposé o tome kako bi shema trebala funkcionirati.

Vezano: U ime „klimatskih promjena“ bit će zatvorene sve zračne luke, zabranjena govedina i janjetina, te gradnja novih zgrada

Kako bi se u potpunosti uskladili sa Zakonom o klimatskim promjenama, zračne luke nisu jedina stvar koja se mora ukloniti. Isto izvješće navodi da će šira javnost morati prestati letjeti, kao i prestati raditi bilo što drugo što stvara “emisije”, bez obzira na izvor energije.

Trebat će, primjerice, prestati i s potrošnjom mesa jer je uzgoj krava za govedinu i ovaca za janjetinu loš za okoliš, tvrde globalisti. Genetski modificirana (GMO) soja i kukuruz, s druge strane, koji moraju biti poliveni smrtonosnim kemikalijama da bi rasli, dobri su za okoliš i mogu ostati.

Do 2029. ovi klimatski ekstremisti žele da ljudi u Velikoj Britaniji smanje potrošnju mesa za 50 posto. Preostalih 50 posto morat će se “postupno ukinuti” između 2030. i 2049. godine.

Ni nakon 2049. više neće biti dopuštena gradnja novih zgrada. Skoro sve što spada u kategoriju ekonomske aktivnosti morat će nestati, što također znači da će svi ljudi – osim globalista, naravno – također morati nestati kako bi ih spriječili da emitiraju samo svoje postojanje i zagađuju zamišljenu globalističku utopiju.

“Osnovna točka je da će svaka imovina koja koristi ugljik imati praktički nultu vrijednost 2050. godine”, navodi se u izvješću. “Ovo bi zauzvrat moglo potaknuti veću upotrebu u razdoblju do 2050. – na primjer, podizanje novih zgrada puno bržom stopom u sljedećih 30 godina, znajući da se izgradnja tada mora zaustaviti.”

Izvješće je, inače, objavljeno 2019. neposredno prije covida. Na mnoge načine služi kao nacrt za ono što tek dolazi, a što je katalizirano globalnim preokretom koji je nametnut svijetu u ime borbe protiv “pandemije”.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije