Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNjemačka naređuje farmama da „prestanu sa radom“, dok WEF traži „KRAJ poljoprivrede“

Njemačka naređuje farmama da „prestanu sa radom“, dok WEF traži „KRAJ poljoprivrede“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Planirana glad

Svjetski ekonomski forum (WEF) želi drastično smanjiti svjetsku populaciju putem orkestriranih nestašica hrane diljem svijeta, za što će okriviti „globalno zatopljenje“.

Ovaj koordinirani napad na svjetsku opskrbu hranom pojačan je ovaj tjedan kada je njemačka vlada naredila poljoprivrednicima da drastično smanje upotrebu gnojiva u nastojanju da ispune WEF-ov plan.

Prošlog je tjedna nizozemska vlada, također djelujući prema nalozima WEF-a, zatvorila 3000 farmi kako bi ispunila ciljeve Klausa Schwaba o globalnom zatopljenju.

Kako izvještava thegatewaypundit.com, u međuvremenu su cijene hrane u Europskoj uniji porasle 17,26 posto u listopadu 2022. u odnosu na isti mjesec prethodne godine.

Tijekom prošle godine, zelena tiranska birokracija EU-a uspjela je gotovo uništiti energetski odnos zapadne Europe s Rusijom, ostavljajući kontinent očajnički željnim energetskih unosa kako bi njegova električna mreža funkcionirala. 

Vezano: Što su posljedice krize nizozemskih poljoprivrednika?

Sada je opskrba hranom u Europi pod izravnim napadom putem višestrukih shema koje su, čini se, osmišljene da ukinu pristupačnu hranu u isto vrijeme kada električna energija postaje nedostupna poduzećima i stambenim kućanstvima.

Njemačka sada zabranjuje poljoprivrednicima pravilno gnojenje zemlje kako bi služili zelenoj agendi EU-a, tako da je od četvrtka upotreba nitratnih gnojiva uvelike ograničena za velike dijelove poljoprivrednog zemljišta u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, koja je jedno od najbogatijih područja proizvodnje hrane u Njemačkoj.

Zabrana potječe od EU birokrata koji vode rat protiv dušika, osnovnog elementa koji čini gotovo 80% Zemljine atmosfere i ključan je za proizvodnju usjeva. Nakon što su objavili rat ugljiku — gradivnom bloku biološkog života — globalisti sada ciljaju dušik kao sredstvo za namjerno izazivanje raširene gladi i masovne smrti (depopulacije).

Vezano: UN traži kontrolu nad poljoprivredom koju krivi za „globalno zagrijavanje“

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije