Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNjemačka vlada tvrdi da bi istraživanje „cjepiva“ protiv covida bilo „opasno za...

Njemačka vlada tvrdi da bi istraživanje „cjepiva“ protiv covida bilo „opasno za demokraciju“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Idiokracija

Istraga vladinog odgovora na debakl Covida bila bi “opasna za demokraciju”, tvrdi njemačka predsjednica etike i vladina savjetnica Alena Buyx, koja je podržavala obvezne karantene, naredbe za  nošenje maski i cijepljenja tijekom pandemije.

Mnogi su primijetili da najotvoreniji dužnosnici odgovorni za brutalna COVID ograničenja i mandate odjednom ne žele govoriti o posljednjih nekoliko godina i žele da rastući skandal nestane. Ljevičarske novinske kuće čak traže “pandemijsku amnestiju”, koja bi oslobodila vladu, Big Pharmu i glavne medije od bilo kakvih pravnih posljedica proizašlih iz njihovih postupaka.

Ne samo da je ekonomska šteta i šteta za mentalno zdravlje golemih razmjera, već i gubitak života kao posljedica mjera, posebice cjepiva. Prekomjerna smrtnost je naglo porasla.

Nije iznenađujuće da se oni koji su odgovorni za promicanje i provođenje katastrofalnih mjera protiv pandemije sada ponašaju poput pijanih vozača koji su se sljedeći dan probudili i shvatili da se dogodilo nešto grozno. Nadaju se da ih nitko neće primijetiti i pozvati na odgovornost.

Vezano: NEMA OPROSTA ZA ZLOČINE U PLANDEMIJI !!!

Jedan primjer je Alena Buyx, predsjednica Njemačkog etičkog vijeća, koja je služila za pružanje potrebnog moralnog pokrića kad god je njemačka vlada nametnula okrutna ograničenja i eksperimentalna cijepljenja protiv volje mnogih ljudi. Buyx je bila otvoreni promotor masovnog cijepljenja i restriktivnih mjera.

U intervjuu za njemački ljevičarski list Die Zeit, Buyx je rekla da je potreba za istragom “razumljiva, ali je nevjerojatno toksična. Ima dubok učinak na polarizaciju društva. A to je opasno za demokraciju.”

Sada kada podaci razotkrivaju najveći medicinski debakl/prijevaru svih vremena, vodeće osobe poput Buyxa očito su nasmrt uplašene istraga i zakonskih postupaka.

“Prema Buyxu, svatko tko poziva na temeljito preispitivanje Covid politika, svatko tko zahtijeva osobne i, ako je potrebno, pravne posljedice, neprijatelj je demokracije,” komentirao je Pleiteticker.de.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. Alena Buyx je još jedno obično kriminalno režimsko govno. Koje je suodgovorno za zločine plandemije, zato govno i brani mjere plandemije, jer zna da ima prljavu savjest.

  Ona je također i članica u njemačkoj akademiji znanosti “Leopoldina”. Koja je također obično režimsko društvance. Sjediše Leopoldine nalazi se u gradu Halle u prostorijama jedne bivše velike masonske lože. Na zidovima su još zadržani stari masonski simboli, a ima i neka spomen ploča zahvalnica za “velike zasluge” te lože.

  Leopoldina je u 2 godine plandemije bila savjetničko tijelo njemačke vlade za mjere zaključavanja, praćenja i ostale fašističke mjere.

  Dovoljno je pogledati, tko su između ostalih još sve članovi ovog režimsko-masonskog društvanca: naši glavni plandemijski propagatori: Ivan Đikić, Stipan Jonjić i Nenad Ban… pa onda i dr Gao Fu, vodeći kineski državni virsuolog i član KP Kine. Veliki Gatesov prijatelj, koji je u ime kineske državne zdravstevene institucije CCDC, sudjelovao i na onoj vježbi koronapandemije Event 201 2019. kao i na vježbi pandemije majmunskih boginja, prošle godine. Gdje je Kina zajedno sa Gatesovom zakladom bila jedna od službenih sonzora..

  Članovi leopoldine su također i kofol izumitelj cjepiva za koronu, Ugur Sahin, kriminalni Gatesov placenik Christian Drosten ikoji je skrojio lazni PCR test ya koronu, Merkeličin muž, dr Jocahim Sauer, brat kanclara Scholza dr. Jens Scholz, kao i njemački “Capak”- Lothar Wieler- ravnatelj RKI-ja (njemačkog HZJZ-a), kojemu je Gates donirao lovu.
  Osim toga Alina Buyx je i članica savjetničkog stožera stručnjaka za koronu, koji kofol savjetuju njemačku vladu i članica je još jedno 10-ak drugih organizacija, među kojima je i WHO Ona je u WHO-u, “Expert Advisory Committee on Developing Global Standards for Governance and Oversight of Human Genome Editing”. Također je i članica globalističke organizacije “Europski Forum Alpbach (EFA)” sa sjedištem u austriji, čiji je predsjednik, Andreas Trichl, stara bankarčina iz banke Erste, Trilateralac i Bilderbergovac.

  A i Njemačko etičko vijeć je također obični režimski priprepak. Članove ovog vijeća, imenuje njemačka vlada. Članovi su sve režimski proljevi kao i ova Alena, A među članovima su i predstavnici Katoličke i Evanđeličke crkve Njemačke. Dvije režimske, faktički državne crkve, koje od države, preko crkvnog poreza, godišnje dobivaju, svaka po 6 milijardi eura.. Zato ova popovska đubrad i podržavaju svaku agendu njemačke vlade, LGBT, masovnu migraciju, rodnu ideologiju, plandemiju…itd.

  Dakle i ovdje vidimo, da je sve uvijek u istom krugu, sve pod kontrolom globalističkoh kulta, Ovo Njemačko etičko vijeć je samo lažni celofan, lažni alibi, sa kojim se kofol naivnoj javnosti sugerira, da se sve navodno posmatra sa nekakvog etičkog, moralnog, humanog stanovništa, da se ova ekipa navodno jako brine za ljude, Ustvari je ovo društvance skup režimskog kriminalnog ološa, potpuno nemoralnog. I oni su itekako suodgovorni za zločine. Jer ne radi se ovdje o nekim običnim bezazlenim stvarima režimske korupcije, u kojima znastvenici sa titulama se prodaju kao prostituke iz koristoljublja, da bi dobili više novca i slično. Već su ova đubrad otvoreno podržavali najgori fašizam

  Taktika im je uvijek ista. Za svaku spornu stvar, kao što su ranije bila pitanja eutanazije za neizlječivo bolesne, dobrovoljne eutanazije za one koji dobrovoljno žele izvršiti samoubojstvo… za pitanje genetske tehnike, umjetnog uzgoja embrija, itd.. kao i u zadnje 2 godine u pitanjima plandemije i cjepljenja… oni se kofol najprije kao nešto nećkaju, upozorovaju kofol na etičnost, moralnost, kofol zabrinutost.. međutim nakon kraćeg vremena se slože sa svakom agendom i dadnu svoj pristanak i izreknu javnu preporuku… tako je bilo i za eutanaziju, a tako su kriminalci lani radili i u pitanjima plandemije i cjepljenja, sve pod nevještm maskom nekakve glumljene moralnosti.
  Dakle ovo vijeće nitio je etičko, a pogotovo nije nezavisno, već ga imenuje njemačka vlada..

  Što se tiče elitarno ljevičarskog tjednika Die Zeit, jedno od najgorih propaganndih glasila globalističkog kulta u Njemačkoj. Glavni izdavač je Josef Joffe, židov, član Trilaterale i mnogih drugih globalističkih organizacija.. a u izdavčlom odboru sjedi i Zanny Minton Beddoes-britanska globalistička novinarka, inače urednica u Rotšildovom listu The Economist i članica Bilderberga.

VEZANO

najnovije