Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeNjemački Welt: „Ovo je velikim dijelom pandemija cijepljenih“

Njemački Welt: „Ovo je velikim dijelom pandemija cijepljenih“

I evo, nakon više mjeseci u kojima upozoravamo na to što će se događati s ljudima koji prime nepoznati sadržaj injekcije, a koja se uvodi kao obveza za nastavak života i u Hrvatskoj, dolazi do sve češćih „ispada“ iskrenosti i u main stream medijima. Najnovija potvrda dolazi iz njemačkog lista Welt.de.

„U slučaju korone, političari ne mogu smisliti ništa bolje nego protjerati necijepljene ljude i maltretirati ih sve većim zahtjevima. Sve češće obolijevaju i cijepljene osobe, a učinak cjepiva jenjava“, rekla je Sahra Wagenknecht iz stranke ljevice.

„Trenutna rasprava o koroni pokazuje koliko je društvena klima straha malo kompatibilna s osnovnim liberalnim vrijednostima. Poštivanje individualnih sloboda izražavanja i odlučivanja stvar je prošlosti. Danas se računaju samo krivnja i iskupljenje. Tko se ne cijepi, kriv je. Kriv je za četvrti val korone, kriv je što svi ostali ne mogu normalno živjeti, krivac za preopterećenost medicinskog osoblja, a možda čak i za činjenicu da ljudi sa srčanim udarima ili rakom uskoro više neće moći biti pravilno zbrinuti u bolnicama“, dodala je Wagenknecht.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije