Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeOd nas ovisi hoćemo li slijedeće godine u ovo vrijeme živjeti u...

Od nas ovisi hoćemo li slijedeće godine u ovo vrijeme živjeti u „Kini“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nema više vremena

Izgubimo li ovaj rat, nikad više neće biti drugog rata vrijednog borbe, jer ćemo biti samo pijuni, bez ikakve kontrole nad našim životima i sudbinom. Sir Klaus Schwab (kojeg je kraljica Elizabeta proglasila vitezom za zasluge u zavjeri) hvali se da će njegov Veliki reset osigurati da “ne posjedujemo ništa osim sreće”.

Pitam se koliko takozvanih novinara koji zdušno rade na realizaciji ovog plana shvaćaju da laži koje šire pomažu da nas sve zajedno odvedu u svijet u kojem ni oni sami neće posjedovati ništa. Liječnici, novinari, suci, odvjetnici i političari koji podržavaju zavjeru, neće biti izuzeti od krvožednih ambicija zavjerenika da smanje svjetsku populaciju za 90%. Nitko od njih neće biti izuzet od plana milijardera da posjeduju sve i vladaju nama kao robovima.

Ako ikada dođe do Velikog reseta, bit ćemo lišeni svih prava, imovine, privatnosti, slobode, obitelji, zdravstvene skrbi, obrazovanja, slobode kretanja i prilike da živimo gdje želimo živjeti. Nećemo kontrolirati ni vlastita tijela.

- Advertisement -

Ako mislite da je to pretjerivanje, pogledajte nove zakone koji se donose i pogledajte kako se sve mijenja, a milijuni ljudi su nesvjesno postali saučesnici u podlom planu jer još uvijek vjeruju da država brine o njima.

Digitalno društvo ne znači samo mogućnost plaćanja kave bez „prljanja ruku“ gotovinom. To znači da smijete kupiti kavu samo ako vam oni to dopuste. Digitalno društvo znači da oni kontroliraju vaš novac i kako ga trošite.

Sustav socijalnog kredita, kojeg Schwab i društvo trenutno testiraju u Kini, znači da ćete izgubiti pravo da kupite nove cipele ili novi automobil ako sumnjate u ono što vam se kaže da radite i ne pokažete odgovarajuće poštovanje prema sustavu ili pogledate jedan „krivi“ video.

Nakon što se Veliki reset uspostavi, svi će dobiti univerzalni temeljni dohodak i to će bit početak kraja, a mislite da mainstream medijsko osoblje shvaća da će u tom Novom svjetskom poretku i oni redom primati isti prihod kao i čuvari parkirališta?

Suradnici na realizaciji plana Velikog reseta su zombiji koji su uvježbani da skoče na svaku naredbu, koji su radosno poštovali pravila zaključavanja, provodili socijalno distanciranje, nosili maske i prihvaćali injekcije. No, trebali bi znati da dolaze loša vremena i za njih, a ukoliko se nastavi ovim tempom vrlo brzo će biti bačeni među „običan narod“ jer gospodarima uskoro više neće biti potrebni.

Život se nikada neće vratiti na „staru normalu“ osim ako mi to ne uradimo

- Advertisement -

Neki i dalje misle da je sve što se nedavno dogodilo samo spoj nesretnih slučajnosti: covid, klimatske promjene i proizvedeni medijski rat između Rusije i Ukrajine, što samo pokazuje žalosnu naivnost u shvaćanju kako svijet zapravo funkcionira i kako se kontrolira.

Svatko tko je rekao istinu o covidu ili cjepivima odmah je bivao ušutkan, zabranjen, cenzuriran i demoniziran, a svaka iskrena i otvorena rasprava o cjepivima ili klimatskim promjenama onemogućena. Sve se svelo na korumpirane medije koji su plaćeni za potiskivanje i ruganje istini, a oni alternativni se sustavno guše uz pomoć takozvanih „nezavisnih provjerivača činjenica“, uključujući i ovaj portal.

Sada je sve jasnije kako je čudesni rat između Rusije i Ukrajine, pokrenut od strane zavjerenika kako bi se pogurale provedbene „poluge“ Velikog reseta. Sankcije su odabrane kao oružje koje će stvoriti svijet ogromnih nestašica goriva i hrane, brzo rastućih cijena i propadajućih gospodarstava. Stotine milijuna će umrijeti od gladi u Africi, dok nas naše vlade uvjeravaju kako samo žele kazniti Rusiju, a u stvari se bore protiv svih nas.

Ministarstvo domovinske sigurnosti SAD-a sada otvoreno tvrdi da su „teoretičari zavjere“ i svi koji propituju covid „ekstremisti“. U Irskoj vlada izjavljuje da će država „ograničiti pravo na privatno vlasništvo tamo gdje je to potrebno za osiguranje općeg dobra“. Novi represivni zakoni uvode se u Velikoj Britaniji. „Nezgodne istine“ su opasne, kažu političari i mediji, a one koji ih šire treba suzbiti.

Ako zavjerenici dobiju ovaj rat, ostat ćemo bez povijesti, bez kulture, bez sporta, bez zabave, bez zdravstvene zaštite, bez obiteljskog života, bez privatnosti, bez samopoštovanja, bez dostojanstva, bez strasti i bez mogućnosti uživanja u osjećaju uspjeha.

Putovat ćete samo kada i gdje vam je dopušteno putovati. Nećete posjedovati automobil pa ćete ovisiti o javnom prijevozu. No, smjet ćete koristiti javni prijevoz samo ako i kada za to dobijete dopuštenje.

- Advertisement -

Mislite li stvarno da je slučajnost da se ruše spomenici i kipovi, da tzv „kultura otkazivanja“ ne dopušta rasprave, da se djeci dopušta da sama izaberu spol, da se žene guraju iz sporta i da se donose novi restriktivni zakoni koji se uvode tako brzo da više nitko ne zna što je dopušteno, a što ne?

Nakon Velikog reseta zakon će biti vrlo jednostavan: smjet ćete samo ono što je dopušteno.

Kad zavjerenici kažu „Nećeš posjedovati ništa i bit ćeš sretan“, to je ono što oni uistinu i misle. Zapamtite da nikad nisu skrivali činjenicu kako smatraju da je svijet izrazito prenapučen i da namjeravaju smanjiti globalnu populaciju za 90%. Ili i vi mislite da ćete biti jedan od odabranih? Teško…

Ako želite živjeti u slobodnom svijetu, gdje možete donositi vlastite odluke i vlastite izbore, tada morate uložiti svu svoju energiju u borbu protiv zavjerenika. Plaćajte gotovinom što češće možete. Ne preuzimajte aplikacije. Ne koristite internet bankarstvo. Ne vjerujte ničemu što kaže netko koga plaća vlada. Ne vjerujte ničemu što vidite, čujete ili pročitate u mainstream medijima.

Zapamtite: živimo u svijetu u kojem su nam naše vlade objavile rat. Moramo stalno ostati svjesni i sumnjičavi. Kad god se nešto loše dogodi, zapitajte se „Što bi mogao biti najzlokobniji razlog za ovo?’ i “Što trebam učiniti da se zaštitim?”

Vječna paranoja sada je cijena slobode…

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri/expose-news.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije