Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upOni uključeni u projekt ubrizgavanja eksperimentalne biotehnologije KRIVI SU za zločine protiv...

Oni uključeni u projekt ubrizgavanja eksperimentalne biotehnologije KRIVI SU za zločine protiv čovječnosti!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nema zaborava, nema oprosta!

Posljednjih tridesetak godina dobro je poznato da uređivanje gena uzrokuje neželjene posljedice. Eksperimenti na životinjama, usjevima, a sada i sintetičkom mesu, doveli su do neočekivanih aberacija. Eksperimenti s genskom terapijom na ljudima praćeni su neuspjesima. 

Aberacije i neuspjesi zapravo se ispravno prevode u riječ od pet slova – SMRT.

Prije trinaest godina katastrofalni genetski eksperimenti na kravama već su bili u punom jeku na Novom Zelandu pod pokroviteljstvom vlade. Genetski modificirane krave rođene su s jajnicima koji su toliko narasli da su uzrokovali puknuća uslijed čega su životinje uginule. Nastale su kada je ljudski genetski kod ubrizgan u kravlju stanicu, dodan jajnoj stanici iz kravljeg jajnika i stavljen u kravlju maternicu. 

Unatoč ovoj katastrofi, prema dozvolama koje je 2010. naknadno izdala novozelandska Uprava za rizik okoliša, AgResearch je ovlašten staviti ljudske gene u koze, ovce i krave na razdoblje od 20 godina kako bi se vidjelo mogu li životinje proizvoditi ljudske proteine ​​u svom mlijeku. Znanstvenici AgResearcha nadali su se da će umetanje dijelova ljudskog genetskog koda omogućiti preživačima da proizvode mlijeko koje sadrži proteine ​​koji bi se mogli koristiti u ljudskim medicinskim primjenama.

Istraga Ministarstva poljoprivrede i šumarstva otkrila je deformacije i respiratorne probleme među životinjama, o čemu je AgResearch otvoreno govorio, rekavši da je to predvidljivi nusprodukt projekta. Drugim riječima, unaprijed su znali da će sve otići k vragu.

Dr. Suttie iz AgResearcha rekao je da je korijen problema s kravama u tome što su ljudski FSH geni utjecali na cijelo tele, a ne samo na mliječne žlijezde, kao što je bilo pretpostavljeno, te sažeo sve u nekoliko riječi:

“Ovo nije bilo predviđeno da se dogodi. Ali, iskreno, ovo je ono o čemu se radi u istraživanju.”

Dr.sc. Michael Antoniou, u intervjuu za The Defender iz listopada 2022. , rekao je da “urođeno, uređivanje gena također može dovesti do nenamjernog oštećenja DNK… čak i na mjestu vašeg planiranog uređivanja ili drugdje u DNK vaše ciljne stanice, s nepoznatim daljnjim posljedicama.”

Izvješće objavljeno u Journal of Genetics and Genomics 2020. pokazalo je da je CRISPR uređivanje gena u riži rezultiralo brojnim nenamjernim i nepoželjnim ciljanim i ne ciljanim mutacijama.

Antoniou je ovo opisao kao “teški propust, jer znamo da uređivanje gena nije precizno… postoje dokazi koji pokazuju da ćete uvijek imati nenamjerno oštećenje DNK uz ono što želite… cijeli spektar nenamjernog oštećenja DNK koji se nakuplja na više koraka procesa uređivanja gena.”

Antoniou bi trebao znati, on već desetljećima istražuje gensku terapiju na prestižnom King’s Collegeu u Londonu i njegov zaključak glasi – „u ovom trenutku ona nije ni sigurna niti učinkovita“. Među kvalificiranim istraživačima njegovo mišljenje nije izvanredno, ono je norma, ali ono što Antonioua čini neobičnim jest to što je spreman javno govoriti.

Kad je ponovno pokrenuto istraživanje povećanja funkcije 2017. i na prvi znak da će Pfizer i drugi požuriti s proizvodnjom mRNA cjepiva, gotovo svi u području genske terapije trebali su s krovova vikati “NE”. Ali nisu. Mnogi su bili suučesnici, neki su sjedili prekriženih ruku, a uglavnom i sada sjede prekriženih ruku, dok se gomilaju dokazi o ozbiljnoj šteti.

Baš poput jadne novozelandske teladi čiji je život bio osakaćen i prekinut biotehnološkim eksperimentom, ljudi iznenada umiru ili polako umiru od “iznenadne i neočekivane” (čitaj neizbježne ) bolesti. 

Prema zadnjim brojkama, 93 liječnika umrlo je u Kanadi tijekom pandemije, od kojih su mnogi mladi, ali Koledž liječnika i kirurga Ontarija izdao je savjet liječnicima ohrabrujući ih da inzistiraju na cijepljenju svojih pacijenata, rekavši:

“Također je važno da liječnici rade sa svojim pacijentima kako bi upravljali tjeskobama povezanima s cjepivom i kako bi onemogućili njegovo izbjegavanje. Na primjer, kod ekstremnog straha od igala (tripanofobija) ili drugih ozbiljnih slučajeva, odgovorna uporaba lijekova na recept i/ili upućivanje na psihoterapiju mogu biti dostupne opcije.”

Dakle, necijepljene treba podvrgnuti psihološkom trećem stupnju ili kemijskom obuzdavanju.

Jednom zauvijek, čini se da oni na vlasti ne znaju i/ili su zbunjeni o dobro poznatoj mutagenoj sklonosti biotehnologije. Genetska modifikacija je opasna, vrlo opasna, i gotovo ju je nemoguće obuzdati, a svakako je nemoguće opozvati je. Ako tijekom posljednje tri godine to nisi naučio, mora da imaš vrlo zatvoren um, odlučnu želju za smrću, bezobzirnu pohlepu ili neprirodno uživaš u mučenju.

Za one koji znaju za opasnosti biotehnologije, koji su poduzeli istraživanje povećanja funkcije ili su se uključili u projekt eksperimentalnog ubrizgavanja cijeloj svjetskoj populaciji, nadjačavajući složene prirodne genetske procese, ili koji su jednostavno šutjeli, postoji samo jedna napomena – KRIVI SU i to činom ili propustom. 

Vezano: NEMA OPROSTA ZA ZLOČINE U PLANDEMIJI !!!

Vrijeme je da se zatvore vrata biotehnoloških laboratorija koji se igraju sa smrtonosnim patogenima, biotehnološkim bačvama i filozofijom „usudili smo se“. Vrijeme je da zatvorite milijarde dolara državnog financiranja i komercijalnih ulaganja. Vrijeme je da se zatvore vrata vojnom angažmanu. Vrijeme je da inzistiramo da mediji govore istinu o opasnostima i da je korumpirani provjerivači činjenica prestanu skrivati. Alternative su previše apokaliptične da bi se o njima razmišljalo.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije