Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upPapa Franjo: „Europsko odbijanje migranta je odvratno, grešno i zločinačko!“

Papa Franjo: „Europsko odbijanje migranta je odvratno, grešno i zločinačko!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nametanje grižnje savjesti „stadu“

Papa Franjo osudio je europsko “skandalozno” odbijanje migranata.

Tijekom svoje nedjeljne propovijedi, Papa je odstupio od uobičajenog scenarija i rekao: “Isključivanje migranata je skandalozno. Štoviše, isključivanje migranata je kriminalno, ono ih ubija pred našim očima”, te nastavio: “Ne, mi ih ne isključujemo, mi ih šaljemo u koncentracijske logore, gdje ih iskorištavaju i prodaju kao roblje”.

„Braćo i sestre“, rekao je Papa, „prisjetimo se danas ovih migranata, posebno onih koji umiru. A one koji mogu ući, primamo li ih kao braću i sestre ili ih iskorištavamo?”

Papa je okupljenima u svojoj propovijedi predložio da se odupru “iskušenju da se zatvorimo u samozaokupljenost i da mislimo samo na vlastite potrebe”, te dodao: „Zapitajmo se jesmo li doista zajednice koje su uistinu otvorene i uključive za sve“.

„Pokazujemo li dobrodošlicu, ne samo riječima nego i konkretnim gestama, onima koji su blizu i daleko, i svima onima koji su pogođeni životnim usponima i padovima. Činimo li im da se osjećaju dijelom zajednice? Ili ih isključujemo?” upitao je Papa Franjo.

“Molim vas, uvijek budite uključivi: u Crkvi i u društvu koje je još uvijek narušeno mnogim oblicima nejednakosti i marginalizacije. Uvijek budite inkluzivni.

Migracija koja se trenutno odvija u Europi uzrokuje veliku patnju i tjera nas da otvorimo svoja srca – to je migracija Ukrajinaca koji bježe od rata. Nemojmo zaboraviti pretučene ukrajinske emigrante”, poručio je Papa.

Povezano: Papin poziv na „hrabrost“ u odbacivanju fosilnih goriva i provedbe „Zelene agende“

I dok Papa poziva da se pomogne migrantima, da ih se prihvati i društveno uključi, kao hvale vrijedan poziv, s druge strane nameće grižnju savjesti narodu Europe, kojeg sve više gazi globalistička čizma i kojem njihove vlastite vlade prijete da će se „smrznuti ove zime“, kojem sve više prijeti ekonomsko uništenje, pa čak i rat zbog takve globalističke politike i nametanja različitih sotonističkih agendi.

To Papa ne vidi…s razlogom?

Povezano: Zašto Papa Franjo neprestano govori o Trećem svjetskom ratu kao neizbježnom

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. ovog sam ljigavog “nakupca”, pročitao odmah onda prije 9 i pol godina, kada su ga postavili za papu…

  tipični jezuitski bandit, smutitelj, luciferijanac..

  ustvari Vatikan i KC su već od ranije bili na putu propasti, ali on je taj koji izgleda da će dovršiti taj posao konačno..
  jer on je faktički razotkrio sve, razotkrio je trulost vatikana i institucije katoličke crkve.

  da li se radi o ispunjenju proročanstva, ono što se priča i govori- da će on biti zadnji papa, ili lažni papa, ili crni papa, ili kako god.. ne znam, ali odmah od početka je kod njega tu bilo nešto mračno, dijabolično.. nešto što smrdi na sumpor, kako bi rekao pokojni Hugo Chavez..

  već prve večeri, kada ga je banda postavila za papu, kada je izišao na balkon da se predstavi svjetini, umjesto “hvaljen Isus”, kako to nalaže protokol i kako su postupale ranije pape, rekao je “dobro večer”. dakle, svjetovni pozdrav.
  i to sigurno nije bilo slučajno… i to je imalo simboliku, kao i sve kod njega….što je kasnije radio i govorio…
  svjetovni pozdrav umjesto kršćanski pozdrav… za jezuitske luciferijanece je faktički značilo ono što će biti njegov program: faktički deteizacija Crkve, njeno posvjetovljavanje i pretvaranje u najveći sekularni,. globalistički NGO po obrascu globalističkog kulta.
  jer da budemo iskreni. koja je druga svrha Katoličke crkve, kao ogromne svjetske institucija, zastupljenje na svim kontinentima i u skoro svim državama… samo globalistička agenda, ništa drugo, takva glomazna univerzalna globalna crkva kao institucija običnim vjernicima, uopće nije potrebna

  neviđena scena u travnju 2013. nekoliko dana nakon izbora pape,– koja je zapanjila javnost-imala je možda nekakvu prorčansku simboliku..

  ono kada je tek par dana nakon svog izbora za papu, Bergoglio sa balkona pustio bijelog goluba, kao simbol mira..
  i u tom trenutku su se ojednom pojavili, jedna vrana i jedan galeb i napali tog goluba u zraku…

  i sve ono što je “nakupac” kasnije od 1. dana radio i govorio-odmah se vidjelo odkuda vjetar puše: najprije ono kada je tek nekoliko dana nakon izbora, rekao ono o homićima “tko sam ja da im sudim”.. i sa tom rečenicom izazavo pravi vatromet oduševljenja u liberalnim mainstream medijima elite i kod LGBT organizacija,. gej magazini su ga stavljali na naslovne stranice i proglašavali osobom godine…

  pa kasnije, kada je irzrecitirao nekakavih 10 savjeta za dobar način živita, tako nešto, bez ijednog spominjanja Boga. to su bile faktički nešto kao “10 zapovjedi” za new age, ezoteriku

  pa kada je 2015. na povratku iz Filipina izrekao ono,da se katolici ne trebaju razmnožavati kao zečevi– to je bila odvratna izjava u stilu eugenike i depopulacije, za njegove gazde iz globalističkog kulta

  pa ono kada je govoreći o postanku svijeta i evoluciji rekao: ma nije Bog mađioničar… i to je bilo podilaženje glopbalističkom kultu, faktički negiranje Božjeg stvaranja svijeta

  pa kada je 2x imao intervju sa svojim prijateljem masonom Scalfarijem, glavnim urednikom ljevičarsko-globalističkog lista La Republicca (u vlasništtvu židovske tajkunske obitelji Di Benedetti)..

  pa kada je u Vatikan pozivao sve glavne globalističke zvjerke, tamo su dolazili i Eric Schmidt šef Googlea, i Tim Cook (šef Applea, inače gej), i Zuckerberg..i mafijašica Christine Lagarde (tada je bila šefica MMF-a, sada šefica ESB-a).. a i Angelina Jolie.. (inače članica CFR-a..) i mnogi drugi… a i Paul Ehrlich,- ateist i fanatični fašistički eugeničar iz Rokefelerovog Rimskog kluba

  2015. kada je bio u posjeti SAD-u, tada je u Washingtonu, protiv svoje volje, bio primio na samo 5 minuta, matičarku Kim Davis. Inače , evanđeličku krščansku, koja zbog svojih uvjerenja nije htjela vjenčavati gej parove, pa je zbiog toga bila u zatvoru,. Ona je mislila da će joj papa dati podršku, ali šipak… Nakon nje, primio je u audijenciju Yaya Grassa, svog bivšeg učenika iz Argentine, koji je gej i koji je na tu audijenciju poveo i svog ljubavnika, Papa je sa njima ćaskao cijelih 45 minuta. dan nakon toga, ipak su ga napali ljevičarski meidji i LGBT družina, kada su saznali da je kod njega bila “homofobna” Kim Davis.
  Prilikom povratka u Vatikan, papa se preko svog glasnogovornika Lombardija (također isusovački mafijaš), ispričao i izdao soapćenje u kojem je rekao da Vatikan ne djeli stavove Kim Davis o homosekusanosti.. Tako su se papa i vatikan faktički odrekli vlastotog službenog crkevnog učenja o homoseksualnosti. Koje je ustvari isto kao i stavovi Kim Davis.
  kasnije je “nakupac” sam priznao,, da nije želio primiti tu Kim Davis, već da mu je to nametnuo nadbiskup Vigano, koji je tada bio apstolski nuncij u SAD-u. Onaj Vigano, koji će kasnije postati zviždač i glavni protivnik Bergoglia i vatikanske mafije.

  u mnogim svojim izjavama, tijekom godina, Bergoglio je potkopao, sabotirao i relativizirao skoro svaki službeni princip kršćanske vjere i katoličkog nauka.. lukavi jezuit-luciferijanac, ništa nije absolutno, sve je relativno, malo ovako malo onako, ..nejasnoća, smutnja..kaos

  pa kada je 2016..na zamolbu Klausa Schwaba, poslao pozdravno pismo okupljenima mafijašima na otvaranju skupa WEF-a u davosu,
  pa kada je iste godine dobio Karlovu nagradu

VEZANO

najnovije