Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiPapine „vizije znakova uništenja i pustoši čovječanstva“

Papine „vizije znakova uništenja i pustoši čovječanstva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Prijetnja?

Papa Franjo zaprijetio je čovječanstvu mučnom vizijom budućnosti, rekavši da je imao viziju koja je sadržavala predznake još mračnije budućnosti za čovječanstvo.

Na misi u Vatikanu u nedjelju Papa je rekao da ima strašnu viziju svijeta s „predznacima još većeg uništenja i pustoši“.

Vezano: Zašto Papa Franjo neprestano govori o Trećem svjetskom ratu kao neizbježnom

Misa je bila u spomen na blagdan Gospe Guadalupske koji je bio u ponedjeljak. No unatoč trenutnim teškim vremenima za svijet – uključujući ratove, rastuće troškove života, siromaštvo, glad i međunarodnu energetsku krizu – Papa je rekao da ima viziju da će stvari postati puno gore.

Papa je u svojoj homiliji rekao „da je ovo gorko vrijeme, ispunjeno tutnjavom rata, rastućom nepravdom, glađu, siromaštvom i patnjom, ali u ovom ‘turobnom i uznemirujućem’ vremenu postoje ‘predznaci još većeg razaranja i pustoši’.“

Dodao je da nam o Božiću Božja „ljubav i njegov silazak k nama govore da je i ovo povoljno vrijeme spasenja, u kojem nam Gospodin po Djevici Majci nastavlja darivati ​​svoga Sina“.

Pozvao je vatikansku kongregaciju „da se bez odgađanja uključe jedni u druge, da izađu ususret našoj braći i sestrama koji su zaboravljeni i odbačeni od strane naših potrošačkih i ravnodušnih društava“.

Papa Franjo danas je jedan od najomraženijih ljudi na svijetu. Oni koji ga najviše mrze nisu ateisti, protestanti ili muslimani, već kršćani i njegovi sljedbenici.

Zašto ga kršćani i katolici toliko mrze? Jer papa Franjo, koji je slučajno suradnik na Agendi na Svjetskom ekonomskom forumu, tečno govori blasfemiju i aktivno radi na potkopavanju crkve i kršćanstva općenito. 

Uznemirujuće, svjetski se vjerski vođe također počinju okupljati kao jedan kako bi propovijedali s istog „oltara“, upućujući svoje ovce da prihvate komponente jedinstvene svjetske vlade Novog svjetskog poretka.

U stvarnosti, poziv pape Franje i drugih bogatih elitista na globalnu vladu i jednu svjetsku religiju nema nikakve veze s podizanjem osiromašenih naroda ili “spašavanjem čovječanstva”. Takva bi vlada umjesto toga jamčila globalnu nejednakost u bogatstvu, globalni nadzor kakav promiče Svjetski ekonomski forum Klausa Schwaba i svijet kojim upravljaju točno oni korumpirani interesi koji su iskoristili plandemiju za konsolidaciju bogatstva i moći diljem svijeta.

Vezano: WEF objavljuje „Isus je lažna vijest“ i „Bog je mrtav“

Dakle, nije slučajnost da je baš u 2022. godini WEF svoju antireligijsku retoriku ubacio u „višu brzinu“.

„Bog je mrtav“, prema Svjetskom ekonomskom forumu, koji također izjavljuje da je “Isus lažna vijest”, te da su čelnici WEF-a “stekli božanske moći” da vladaju čovječanstvom.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije