Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaTop komentarPjevačica MIA pozvala javne osobe koje su promovirale „cjepivo“ na ODGOVORNOST!

Pjevačica MIA pozvala javne osobe koje su promovirale „cjepivo“ na ODGOVORNOST!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Moraju platiti za laž

Pjevačica MIA osudila je Big Pharmu i slavne osobe koje su posljednjih godina promovirale „cjepiva“ protiv Covid-19, rekavši ako je Alex Jones bio prisiljen “platiti za laž”, da bi to trebale i slavne osobe koje su gurale „cjepivo“.

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, zbog ovog je izbačena i s predstojećih dodjela nagrada „Muškarci godine“ magazina GK. MIA je odgovorila rekavši da osoblje časopisa „nema muda“.

Od kad se koronavirus počeo širiti u ožujku 2020., MIA je objavila svoje protivljenje eksperimentalnim ubodima na društvenim mrežama, rekavši: “Ako moram birati cjepivo ili čip, izabrat ću smrt.”

- Advertisement -

Kad ju je pratitelj prozvao da je anivakser, reperica je odgovorila podijelivši osobnu priču iz vlastitog života u vezi s ozljedom od cjepiva koju je pretrpio njezin sin.

“Da, u Americi su me natjerali cijepiti svoje dijete prije polaska u školu. To je bilo najteže. Nemati izbora nad ovim kao majka. Ne želim to više nikad osjetiti. Bio je toliko bolestan 3 tjedna da su ga doktori morali pumpati antibioticima kako bi smanjili temperaturu od 3 cjepiva.”

Imamo i mi naših poznatih, koje bi sada trebalo pozvati na ODGOVORNOST!

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

- Advertisement -

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije