Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePočeo lov na lažne „cjepiše“

Počeo lov na lažne „cjepiše“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pregovori s vragom

Španjolska policija provela je operaciju „Jenner“, kojom je otkrila ogromnu mrežu slavnih osoba i “elita” koji su plaćali da im se imena unesu u Nacionalni registar cijepljenja, bez primanja injekcija. 

Istraga diljem Europe nazvana je Operation Jenner po Edwardu Jenneru koji je razvio prvo cjepivo i koji se smatra ocem imunologije. U operaciji Jenner krajem siječnja u Barceloni i Madridu uhićeno je sedam osoba. Navodno je 2200 ljudi uključeno u prijevaru, a istraga je u tijeku.

U veljači je EuroWeekly izvijestio da je nagrađivana španjolska glumica Verónica Echegui bila pod istragom zbog kupnje lažne potvrde o cijepljenju od „kriminalne skupine“, koja se infiltrirala u španjolski nacionalni zdravstveni sustav u sprezi s “insajderskom” medicinskom sestrom koja je unosila lažne podatke o cijepljenju čime je omogućavala izdavanje lažnih covid potvrda.

Prema El Mundo-u, novčana naknada ovisila je o broju doza, dok je EuroWeekly izvjestio da je ovisila i o društvenom položaju osoba koje su tražile lažne covid potvrde.

- Advertisement -

Najnovija osoba visokog profila koja je uhvaćena u skandalu je predsjednik PharmaMara, Jose Maria Fernandez Sousa-Faro. Prema Signs of the Times, policijski izvori su potvrdili da je  Fernández-Sousa optužen da je dogovorio ubrizgavanje fiziološke otopine umjesto “cjepiva” protiv Covida i da je platio tisuće dolara da se njegovo ime doda u registar cijepljenja Španjolske.

Sad je potpuno jasno kako je zamišljen plan „cijepljenja“ čitavog stanovništva. Prvo se injekcija ponudila ustrašenom dijelu stanovništva, koje je odmah pohrlilo „spasenju“, da bi se zatim počelo s ucjenama i restrikcijama prema onima koji su ipak bili nešto skeptičniji, ali su na kraju ipak popustili. Oni lukaviji, kojima nije bio problem izdvojiti traženi iznos za lažnu covid potvrdu, sada bi mogli biti izloženi progonu.

Što se tiče visoko rangiranih političara i celebrity osoba, njima su idejni tvorci ovog zločinačkog poduhvata očigledno ponudili „aboliciju“ od stvarnog „cjepiva“ u zamjenu za promociju istog preostalom stanovništvu. Sjetite se samo smiješnih predstava s lažnim cijepljenjima javnih osoba.

No, lakomisleni kakvi jesu, svi oni su nasjeli na lažna obećanja sotoninih pomoćnika u nadi da će se spasiti. No, sad kad je “riješen običan puk”, red je došao i na njih. Sotona dolazi po njihove duše, s njim nema pregovora.

Conscious Pilat

- Advertisement -

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije