Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPosljednja objava Davida Bowieja na internetu: „Google je iluminati!“

Posljednja objava Davida Bowieja na internetu: „Google je iluminati!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Što je znao?

David Bowie bio je redoviti autor na forumu web stranice bowie.com, a njegova posljednja poruka, napisana samo nekoliko tjedana prije nego što je umro 2016. godine, sadržavala je, iz današnje perspektive, proročansko upozorenje o budućnosti čovječanstva.

Pišući pod svojim pseudonimom “sailor”, Bowie je napisao da je “Google iluminati ” i upozorio da će, ako Googleu dopustimo da upravlja internetom i kontrolira protok svih informacija, elite pretvoriti društvo u “fašističku distopiju”.

Sedam godina nakon što je napisao ovu poruku, Bowiejevo upozorenje čovječanstvu čini se proročanskijim nego ikad prije.

- Advertisement -

Googleov moto je sranje. Oni uništavaju najveličanstveniji dar koji je čovječanstvo dobilo u posljednjih 300 godina. Google je iluminat. Iluminati su google. Budućnost pod googlom je fašistička distopija, njihov put ili autocesta, nema mjesta za neistomišljenike, nema mjesta za slobodu govora. Google je čizma koja vam gazi po licu cijelu vječnost. sailor. 

Bowie je također upozorio da se u internetsku tražilicu infiltrirala globalna elita u sklopu njihovog plana porobljavanja čovječanstva. Još jedna poruka od Bowieja, napisana u istoj temi foruma, glasila je:

“Google je duboka država. Zaboravite na konvencionalne ratove, zaboravite na špijune, zaboravite na obavještajne agencije, zaboravite na sve to. Sve se vrti oko interneta i google upravlja internetom. Oni odlučuju kako se osjećate, što mislite, koje informacije smijete, a koje ne možete pogledati i na kraju tko ima, a tko nema glas. Sailor.”

Uvijek ispred svih, Bowie je prigrlio internet tijekom 1990-ih. Vjerovao je da je to idealna platforma za individualnu i kreativnu slobodu. Godine 1998. pokrenuo je BowieNet, pružatelja internetskih usluga, koji je nudio dial-up pristup novom i uzbudljivom online svijetu slobode i mogućnosti.

U vrijeme dok su se velike korporacije još uvijek borile da shvate važnost interneta, Bowie je imao jasnu viziju budućnosti. BowieNet je ponudio necenzurirani pristup internetu, a njega su oduševile mogućnosti cyber prostora bez cenzure i propisa.

Da ponovno imam 19 godina, zaobišao bih glazbu i otišao pravo na internet”, rekao je tada. U 90-ima Bowie je shvatio da dolazi revolucija, no BowieNet je zatvoren 2006., a njegova vizija budućnosti interneta postala je izrazito mračnija.

- Advertisement -

Osobna sloboda koju je obećala rana inkarnacija interneta zamijenjena je nečim što je nalikovalo iluminatskom zatvoru za čovječanstvo.

Osamnaest mjeseci nakon njegove smrti, Bowiejevo posljednje upozorenje čovječanstvu o Googleu i Iluminatima pokazalo se jednako proročanskim kao i njegove prethodne tvrdnje o internetu.

Google je trenutno na udaru kritika zbog gušenja slobode govora, cenzure interneta i svrstavanja na stranu elita i Novog svjetskog poretka.

Bowie je vjerovao da internet nije samo alat ili medij. Stari svijet i novi svijet interneta spojili su se i postali stvarnost. Tko kontrolira internet, kontrolira sve.

U 2023. godini Bowiejevo posljednje upozorenje čovječanstvu izgleda proročanskije nego ikad. Klaus Schwab nedavno je priznao da “tko god kontrolira AI, kontrolirat će sve.” A WEF već desetljećima radi ruku pod ruku s Googleom. 

Google i divovi društvenih medija potiskuju sadržaj iz alternativnih novinskih kuća koje objavljuju informacije koje ne odgovaraju njihovoj agendi. Tvrde da to rade kako bi stvorili bolji svijet.

- Advertisement -

Ali povijest sugerira da su njihovi pokušaji da nam prodaju liberalnu utopiju zamka.

Kao što je upozorio Bowie, sloboda govora je neophodna, a politički diskurs središnji je za demokraciju. Cenzurirajući protivnike i oduzimajući im pravo na izražavanje u društvu, Google i globalistička elita tjeraju čovječanstvo prema fašističkoj distopiji.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. uvijek bio ekscentričan i poseban, samo nešto mislim – da li je i on osobno nekada možda bio dio tog kulta, dakle insajder, pa izišao iz njega?

  kasnih 70-ih je izazavo tadašnje čuvare političke korektnosti, (iako tad politička korektnost nije bila ni blizu kao danas), kada je izjavio:

  “Britain is ready for a fascist leader … I think Britain could benefit from a fascist leader. After all, fascism is really nationalism… I believe very strongly in fascism, people have always responded with greater efficiency under a regimental leadership.” He was also quoted as saying: “Adolf Hitler was one of the first rock stars” and “You’ve got to have an extreme right front come up and sweep everything off its feet and tidy everything up…”

  vjerovatno je tu bilo ironije i sarkazma, ..ali su to tad uzeli ozbiljno pa su ga napali… pa se kasnije morao ispričati i objašnjavati

  prije koju godinu, vidio sam neki kratki snimak, koji ranije nikada nisam vidiio, isječak sa koncerta 1991. u čast tada preminulom Fredijju Mercuryiju, pjevaču Queena.. bile su mnoge zviojezde, koje su izvodile pjesme Queena, a među njima i Bowie..Prije nego što je počeo pjevati, Bowie je pozvao svu publiku da zajedenički izmole Očenaš za pokojnog Freddija. Iako, Bowie, koliko znam, nije bio vjernik

  a to da je Google iluminati, (kao i sve ostale velike medijske i ostale kompanije), je sigurno tako..
  dovoljno je pogledati logo Google Chrome, onu šarenu lopticu, u kojoj se kriju 3 šestice

VEZANO

najnovije