Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPotez koji potpuno otkriva čiji je igrač Elon Musk

Potez koji potpuno otkriva čiji je igrač Elon Musk

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

U njihovim rukama

Mnoga su se koplja proteklih godina lomila oko neobičnog lika zvanog Elon Musk, koji je uvijek bio spreman govoriti „protiv establišmenta“, pa i protiv nekih detalja Agende. No, istina je da je on oduvijek bio samo „jedan od njih“ ili ako hoćete ublaženu verziju – dio kontrolirane opozicije.

Nakon posljednjeg njegovog poteza, i posljednji od onih koji su mu vjerovali trebali bi konačno otvoriti oči.

Naime, iako je još do prije samo godinu dana WEF-ovu ESG politiku (okoliš, društvo, upravljanje) smatrao “sotonskom”, nedavno je imenovao člana uprave WEF-a da djeluje kao izvršni direktor njegove platforme X (bivši Twitter).

- Advertisement -

Tako je sada X dio tzv. Globalnog saveza za odgovorne medije (GARM).

Svjetski ekonomski forum na svojoj web stranici navodi da će GARM pomoći 3,8 milijardi korisnika interneta da kroz cenzuru razvrstaju prave od lažnih vijesti, preuzimajući ulogu suca i porotnika.

“Zajedno (GARM) surađuje s izdavačima i platformama kako bi se više pozabavili štetnim i obmanjujućim medijskim okruženjima; te razviti i isporučiti na temelju konkretnog skupa radnji, procesa i protokola za zaštitu robnih marki”, navodi se na web stranici.

Opet će mnogi naći opravdanja u ovom potezu, gledajući na sve kao razumni  poslovni potez, jer su se prihodi od oglasa na X-u smanjili za polovicu od Elonove akvizicije. X je optužen da je dopustio govoru mržnje i dezinformacijama da dopre do svojih 250 milijuna dnevno aktivnih korisnika. Njegova se korisnička baza nije značajnije povećala od Elonova preuzimanja u studenom 2022., što je daleko potkopalo Muskov cilj od 600 milijuna aktivnih korisnika dnevno do 2025.

X je bila jedna od posljednjih platformi društvenih medija koja nije cenzurirala svoje članke i postala je platforma društvenih medija broj jedan koju svjetski čelnici koriste za trenutno dijeljenje poruka.

Sada se TikTok čini posljednjim utočištem slobode govora, ali samo je pitanje vremena…

- Advertisement -

Globalisti su uništili internet, koji je nekada bio nevjerojatan medij za globalno povezivanje ljudi i ideja. No, oni ne žele da dijelimo ISTINU. Sloboda govora je zabranjena u cyber prostoru.

Provjeri/armstrongeconomics.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

Slobodni Promatrač

- Advertisement -

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. nisam nikad ni vjerovao, da je Musk neki nezavisni borac protiv NWO-a, i svi oni koji su mu vjerovali ili još uvijek vjeruju su naivci.

  ustvari je dovoljna sama obična logika, ništa više:
  da je Musk dakle nezavisan, nema teorije, da bi on mogao kupiti svjetski koncern twiter za 40 milijardi i nema teorije da bi mogao posjedovati najveći koncern električnih automobila na svijetu
  i za otvaranje novih tvornica, kao nedavno u njemačkoj, on dobiva subvencije od njemačke vlade, dakle državnog novca poreskih obaveznika
  i nema teorije da biu pucao satelite u svemir… za buduću potpun kontrolu beskorisnih izjelica

  logo njegove firme tesla, ono čudno šiljato slovo T je ustvari stilizirana glava bafometa

  on je ustvari odabran za funkciju koju vrši, kao i Gates, kao i Zuckerberg…. samo se ovcoidnoj javnosti predstavlja kao da su to genijalci, koji su iz ničega sa šarfcingerom i sklepanim drvenim kompujterom stvorili svjetske koncerne.. ma da kako da ne..
  ustvari su i Musk i Gates kompletni psihopatski debili, (treba im samo pogledati face), odabrani kao operativci za posao koji obavljaju. odabrani od strane gospodara kulta

  sada je već dobro poznato da Musk ima židovsko porijeklo (i kao tinejdžer je pohađao židovsku školu).. a konačno je izišao iz ormara, i autao se kada je prije koji mjesec bio u posjeti bratu Netanjahuu u Izraelu i Gazi i podržao pokolj palestinaca…

  ovdje sa Hercogom u studenom prošle godine, nakon početka pokolja u gazi..

  en.wikipedia.org/wiki/File:Isaac_Herzog_in_Beit_HaNassi,_November_2023_(GPOHZ0_2527).jpg

  _______________________________________________

  sve opširno o njemu ovdje:

  vijesti-iz-nesvijesti.com/razno/1759472_elon-musk

VEZANO

najnovije