Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiPriča o VANZEMALJCIMA dobiva sve više mjesta u mainstream medijima!

Priča o VANZEMALJCIMA dobiva sve više mjesta u mainstream medijima!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sve prema planu

Još u srpnju 2021. godine, provjeri.hr objavio je članak pod naslovom „Jedna od završnih scena uspostave Novog svjetskog poretka odigrat će se na nebu“. U njemu je objašnjeno kako nas dugi niz desetljeća hollywoodski blockbusteri pripremaju (čitaj programiraju) na dolazak vrhunskog „vanjskog neprijatelja“ koji će predstavljati ultimativnu opasnost po sve Zemljane.

Upravo ovih dana narativ o vanzemaljcima dobiva svoj novi, čini se i odlučujući, zamah, a to znači da smo vrlo blizu trenutka kada će se sve ovo o čemu vam već godinama pričamo početi i ostvarivati.

Jučer, 13. rujna 2023. godine, meksičkom su kongresu u prvom izvanrednom saslušanju na temu NLO-a, prezentirana svjedočanstva o tome da “nismo sami u svemiru“, pri čemu su pokazana tijela navodnih ostataka neljudskih bića.

O ovome su izvijestili gotovo svi mainstream mediji, a prilozi su objavljeni i u svim glavnim TV dnevnicima.

Na saslušanju u utorak, meksičkim su političarima pokazana dva artefakta za koje je meksički novinar i dugogodišnji NLO entuzijast Jaime Maussan tvrdio da nisu povezani niti s jednim oblikom života na Zemlji, te da se radi o leševima izvanzemaljaca.

Dva sićušna “tijela”, koja su prikazana u kutijama, imaju po tri prsta na svakoj ruci i izdužene glave, navodno su pronađeni u Peruu u blizini drevnih linija Nazca 2017. godine. Također, rečeno je da su stari oko 1000 godina, što je analizirano postupkom datiranja ugljikom od strane Meksičkog nacionalnog autonomnog sveučilišta (UNAM).

“Mislim da postoji jasan dokaz da imamo posla s neljudskim primjercima koji nisu povezani ni s jednom drugom vrstom u našem svijetu i da su sve mogućnosti otvorene za bilo koju znanstvenu instituciju… da to istraži”, rekao je Maussan.

“Nismo sami”, dodao je.

Jose de Jesus Zalce Benitez, direktor Znanstvenog instituta za zdravlje meksičke mornarice, rekao je da su na ostacima obavljeni rendgenski snimci, 3-D rekonstrukcija i DNK analiza.

“Mogu potvrditi da ta tijela nemaju nikakve veze s ljudskim bićima”, rekao je.

Zastupnici su također saslušali bivšeg pilota američke mornarice Ryana Gravesa, koji je sudjelovao u saslušanjima u američkom Kongresu, o svom osobnom iskustvu s UAP-om i stigmi oko prijavljivanja takvih viđenja.

Kongresnik Sergio Gutierrez, iz vladajuće stranke Morena predsjednika Andresa Manuela Lopeza Obradora, rekao je kako se nada da će saslušanje biti prvo u nizu sličnih događaja u Meksiku.

“Preostaju nam promišljanja, zabrinutost i način na koji možemo nastaviti razgovarati o ovome”, rekao je Gutierrez.

Pripremite se, očekuje nas vrlo zanimljiv razvoj događaja…

Provjeri/reuters.com

Foto naslovnice: screenshot reuters.com (REUTERS/Henry Romero)

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije