Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiRascijep ili totalitarna unija? Njemačka se zalaže za proširenje i stvaranje superdržave...

Rascijep ili totalitarna unija? Njemačka se zalaže za proširenje i stvaranje superdržave EU

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zvijezda je pentagram

Njemački kancelar Olaf Scholz zalaže se za niz promjena koje bi pomogle EU-u da prevlada unutarnje podjele i suprotstavi se vanjskim rivalima poput Rusije i Kine.

U opsežnom govoru na Karlovom sveučilištu u Pragu, Scholz je rekao da se EU mora učiniti “spremnom” za buduće proširenje sa 27 na 30 ili čak 36 država, donošenjem više odluka većinom glasova, umjesto da zahtijeva jednoglasnost o svim pitanjima koji je u prošlosti dopuštao pojedinim državama članicama ulaganje veta na ključne odluke.

“Moramo zapamtiti da zaklinjanje na vjernost načelu jednoglasnosti funkcionira samo dok je pritisak za djelovanje nizak”, rekao je Scholz, tvrdeći da je ruska invazija na Ukrajinu bila poziv na buđenje za EU da promijeni način na koji donosi odluke.

Scholz je u svom obraćanju opetovano citirao prijetnju koju EU predstavlja Rusija pod njezinim autoritarnim predsjednikom, upozoravajući da je “svako nejedinstvo među nama, svaka slabost, voda na mlin Vladimira Putina.”

Ideja EU superdržave s vlastitom vojskom prisutna je još od Churchillovih dana i čini se da se oživljava svakog desetljeća, iako je većina pokušaja propala.

Nakon vijesti da Europska komisija predlaže uvođenje novih zakonskih rješenja koje bi joj dale ovlasti da proglašava izvanredna stanja u cijeloj Europskoj uniji, ova inicijativa Njemačke još je jedan znak da se EU okreće dodatnom smanjenju suvereniteta pojedinih zemalja članica.

Neki stručnjaci nagađaju da će trenutna energetska kriza, za koju se očekuje da će dosegnuti kriznu točku ove zime, ili rascijepiti uniju ili možda dovesti do autoritarnijih mjera koje bi osim smanjenja nacionalnog suvereniteta, dovele stanovništvo pod totalitarnu kontrolu središnje Europe.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. Ideja EU-a kao jedne države, bila je odmah od samog početka procesa nastanka EU-a, odnosno Europske ekonomske zajednice, kako se tada prvotno zvala. Ti procesi za nastanak EU-a, započeli su odmah nakon 2. sv. rata. Ustrvari, ideja za stvaranje jedne europske države, je još starija. Još od 1923. kada je grof Coudenhove-Kalergi sa parama Rotschilda i Warburga, stvorio organizaciju “Paneuropska unija” i napisao knjigu u kojoj je izrazio ideju stvaranja jedne europske države u budućnostui, u kojoj će sve nacije i rase nestati, tojest, sve će biti pomiješane.

  I sve te procese je gurala ista ova ekipa, ista ta globalistička elita, kabala, ili kult kako ih se naziva ovdje u članku o 11. 9.
  Isti taj okultni kult, koji je vukao konce iza događaja 11.9., iza stvaranja terorizma, iza događaja u Ukrajini od 2014. do danas, kao i iza lažne pandemije.
  Isti taj kult je stvorio i EEZ (EU), sa idejom da ona jednoga dana postane jedna država.

  1948. je u New Yorku, pod predsjedanjem čuvenog grofa Kalergija, osnovano “Američko vijeće za ujedinjen Europu”-ACUE, iza kojega su konce vukli Zaklada Rockefeller i zaklad Ford koji su to financirali. Među ključnim osobama u tim procesima bili su i braća Dulles, Rokefelerovi operativci iz pozadine. Kao što su operativci kulta za stvaranje EEZ(EU), tada bili i grof Kalergi, francuski mason Jean Monet, bivši isusovac Jozef Hieronimus Rettinger i još nekolicina njih. Oni su ustvari u pozadini stvarali EEZ, dok su tadašnji državnici, njemački kancelar Adenauer, talijanski predsjednik De Gasperi, francuski predsjednik Schuman, bili samo marionete, koje su izvršavale naređanje kulta. Kao što su i danas svi državnici samo marionete i plaćenici kulta, a operativci kulta za plandemiju i veliki reset danas su Klaus Schwab, Bill Gates, Fauci, i drugi.

  Allen Welsh Dulles tada je bio čelnik ACUE-a, a brat mu John Foster Dulles, predsjednik CFR-a i bio je stvarni suautor nacrta za stvaranje “Europske zajednice za ugalj i čelik” 1950. zajedno sa svojim pajdom, masonom Monetom. EZUČ je bila prethodnica EEZ-u, koja će biti stvorena 7 godina kasnije potpisivanjem, Rimskih ugovora. A ti Rimski ugovori, već su bili gotovi, napravljeni, koju godinu ranije na tajnom skupu Bilderbergovaca.
  To su dakle bili stvarni operativci koji su sprovodili te procese u službi kulta i Rokefelera. A Adenauer i ekipa, njih su samo za naivnu javnost i za lažne povijesne knjige, podmetnuli kao “oce utemeljetilje” EU-a. Dakle, u službenoj povijesti stvaranja EEZ-a, samo se spominju političari, Adenauer, De Gasperi, Schuman i drugi, ali ni u jedoj službenoj knjizi, ni u jednom udžbeniku, nema ni slovca o Kalergiju, braći Dulles, ACUE-u, Monetu i drugim operativcima iz pozadine.

  Nitko nikada nije pitao narode u Europi, da li žele stvarnje EEZ-a, Sve je odlučivala elita između sebe, kao i danas, što god odlučuju. Jedni stvarni cilj stvaranja EEZ-a je onaj koji kult-kabala slijedi ima više od 100 godina: stvaranje jedne svjetske totalitarne robovlasnilke države sa jednom svjetskom, vladom, što oni sanjaju i taj se proces ubrzao zadnjih godina. Zato su stvorili i 11.9, i terorizam i sukobe, krize i ratove i napokon i plandemiju i sve ostalo zlo-samo u tom cilju – da se stvori jedna svjetska država i jedna vlada. po onom čuvenom masonskom geslu: preko kaosa do reda.

  Njemačka je od 1945. samo kolonija kulta, njihova glavna, krunska kolonija.I Nijemaca se ništa ne pita, niti ih je se kada pitalo.Npr. kada je uvođen euro kao valuta, 2001., 80% stanovnika Njemačke je u anketama bilo protiv ukidanja marke i uvođenja eura, ali tko pita narod.
  Britanija i SAD su tada nakon 2. sv. rata, postavili Adenauera kao prvog kancelara (izbori su bili samo kozmetika), oni su pisali ustav i sve zakone za novu SR Njemačku, oni su napravili novo federalno ustrojstvo i podjelu na 11 pokrajine (nakon pada komunizma i SSSR-a, došlo je još dodatnih 5 pokrajina iz Istočne Njemačke). I od 1945. do danas, se u Njemačkoj nalaze američke i britanske vojne baze, kao i američka nuklearna postrojenja. U te baze, njemački političari i policija ne smiju ni prismrditi.

  Njemačka nije suverena i niti je ikada bila i njeni političari ne odlučuju ništa samostalno, kao što ni Hrvatska nije suverena i sve ostale države nisu suverene i ništa ne odlučuju samostalno, već su skoro svi državnici u službi kulta. To se pokazalo u ove zadnje 2 godine u plandemiji. Kao nikada u povijesti, kult se po prvi put razotkrio-tako da je svatko , tko misli vlastitom glavom i gleda vlastitim očima, mogao to vidjeti, da takozvane države ne odlučuju ništa, da nisu suverene. Onih nekoliko hrabrih državnika iz afričkih država, koji nisu htjeli slušati i nisu htjeli sprovoditi mjere plandemije, platili su to glavom.
  To je okultni kult-sustav kao i u mafije. Tko ne sluša- njega se likvidira.

VEZANO

najnovije