Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upRekonstrukcija ritualnog židovskog žrtvovanja održana 1933. u Chicagu

Rekonstrukcija ritualnog židovskog žrtvovanja održana 1933. u Chicagu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Cionizam – Blast from the past

3. srpnja 1933. godine, 125.000 Židova okupilo se na Soldier Fieldu u Chicagu kako bi proslavili 3.000 godina židovske povijesti i državnosti, obožavajući kip Moloha koji bljuje vatru i hraneći ga djecom za koju se možemo samo nadati da nisu stvarna.

Događaj je nazvan “Romantika jednog naroda”, a organizirala ga je Cionistička organizacija Amerike, sponzorirala Židovska agencija za Palestinu, a producirao Meyer Weisgal, uz pomoć rabina Solomona Goldmana, kao i Mauricea Samuela, autora knjige  “Vi pogani”.

Jedan od velikih govornika na događaju bio je nitko drugi do Chaim Weismann, prvi predsjednik Izraela i tip koji je zajedno s Lionelom Walterom Rothschildom autor Balfourove deklaracije, što je bio sporazum koji je uvukao SAD u Prvi svjetski rat u zamjenu za britansku krađu Palestine od Otomanske Turske i dopuštanje Židovima da se tamo nasele.

Obredi obožavanja Moloha i žrtvovanja djece kao izraz židovske povijesti potvrđuju da moderni Židovi zapravo potječu od Kanaanaca, Amonita i drugih plemena za koje nam Biblija kaže da su bili odsječeni od Boga zbog miješanja i štovanja svojih idole (njihov bog vatre Moloch) i žrtvovanja vlastite djece (prikazano na donjim slikama), što i danas čine.

Biblija nam kaže da potomci ovih plemena “neće ući u zajednicu Jahvinu; ni do svog desetog koljena neće zauvijek ući u zajednicu Jahvinu”, potvrđujući da Židovi ne mogu biti spašeni.

Kao što je Isus upozorio, oni “kažu da su Židovi, a nisu, nego su sinagoga sotonina” a evo i video koji to dokazuje.

Svi su bili tamo, obožavali svog drevnog plemenskog boga i slavili nadolazeći rat koji će dovesti do novog svijeta sa Židovima na vrhu (događaj se zbio nekoliko mjeseci nakon što je Hitler preuzeo vlast).

Vezano: Znate li što su „Protokoli sionskih mudraca“? Trebali biste saznati

Ovaj povijesni događaj još jednom pokazuje neodvojivost naših duhovnih i rasnih borbi, povezanih i u savršenom skladu s biblijskim vremenskim okvirom i njegovim prikazom plemena i krvnih loza. Ali bez obzira slažete li se s tim ili ne, snimka mnogo govori o karakteru ne samo vodećih umova ranog cionizma i organiziranog židovstva, već i o židovskom duhu i narodu.

Tko gradi veliki kip bika s pećnicom u želucu i tjera ga da udahne vatru, a zatim trpa djecu koja plaču (pravu ili lažnu) u tu pećnicu i plešu oko nje? Židovi. Usred Chicaga…

Vezano: Simbolika na otvaranju Igara Commonwealtha otkriva koga štuju „elite“

Provjeri/prepareforchange.net

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije