Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiRusija objavila dokumente koji navodno dokazuju da je plandemija Covida-19 proizvod američke...

Rusija objavila dokumente koji navodno dokazuju da je plandemija Covida-19 proizvod američke duboke države

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Umjesto čitanja, poslušajte ovaj članak!

Plan za preuzimanje svijeta

Rusija je objavila izvješće od 2000 stranica koje dokazuje da je duboka država proizvela plandemiju Covida-19 kako bi preuzela svijet!

Pod krinkom praćenja bolesti, američka duboka država proširila je svijetom mrežu ilegalnih biolaboratorija koji se bave nehumanim istraživanjima. Rusija je javno optužila Big Pharma i američke aktere Deep State za proizvodnju pandemije Covid-19 kako bi preuzeli svijet, navodeći Hillary Clinton, Baracka Obamu, Joea Bidena i Georgea Sorosa kao suzavjerenike u zavjeri protiv čovječanstva.

“Rusija želi pravdu za stvaranje i puštanje SARS-CoV-2, dok je Zapad prikrivao porijeklo i cenzurirao znanstvenike i novinare”, priopćilo je u četvrtak rusko veleposlanstvo u SAD-u.

- Advertisement -

Rusija je predala sve svoje dokaze UN-u, što iznosi više od 2000 stranica izvješća koja dokazuju njihove tvrdnje u posljednjih 18 mjeseci.

Prema ruskim dužnosnicima, bio-istraživačka aktivnost koju je pokrenulo Ministarstvo obrane SAD-a u Ukrajini zahtijeva odgovarajuću pravnu procjenu, uključujući relevantna međunarodna tijela.

“Posebno zabrinjava aktivnost koju provodi Pentagon u Ukrajini. SAD su u svoje projekte uključile desetke državnih institucija i privatnih tvrtki u zemlji”, navodi veleposlanstvo.

“Civili i vojno osoblje republike postali su donatori biomaterijala i jednostavno eksperimentalni subjekti. Nedvojbeno je da takve radnje zahtijevaju odgovarajuću pravnu ocjenu, uključujući i relevantne međunarodne strukture”, navodi se u priopćenju.

Međunarodna zajednica nastavlja postavljati ozbiljna pitanja o nekontroliranom istraživanju dvostruke namjene pod pokroviteljstvom Ministarstva obrane SAD-a, a Rusija je opetovano ukazala na “teško kršenje” SAD-a svojih obveza prema Konvenciji o biološkom i toksinskom oružju.

- Advertisement -

“Washington ignorira tvrdnje, pravdajući se određenom humanitarnom komponentom svojih programa ”, istaknuli su diplomati. “Naglašavamo da nema govora ni o kakvim dobrim ciljevima projekata američkog ministarstva obrane. Dokazi o radu SAD-a s potencijalnim uzročnicima biološkog oružja su dostupni i oni su daleko od izoliranih, kao i dokazi o pokušajima da se namjerno poboljšaju svojstva patogena ekonomski značajnih infekcija.”

Pod krinkom praćenja bolesti, američka duboka država proširila je svijet ilegalnim biolaboratorijima koji se bave nehumanim istraživanjima, naglasilo je veleposlanstvo.

U izjavi je također istaknuto da su te institucije izgrađene blizu ruskih granica, okružujući naciju.
“Cilj je očigledan – moći u pravo vrijeme stvoriti krizne situacije biološke prirode, formirati umjetna žarišta infekcija. Drugim riječima, upravljati epidemijama, stavljajući ih u službu vlastitih interesa”, pojasnili su diplomati.

Činjenice koje je rusko Ministarstvo obrane objavilo o ilegalnim vojno-biološkim aktivnostima Sjedinjenih Država trebale bi potaknuti ponovno razmišljanje o pravim ciljevima Duboke države u Washingtonu, stoji u priopćenju.

“Pitanja se također množe među običnim Amerikancima, zahtijevajući pojašnjenja od vlade o sponzoriranim programima”, istaknulo je veleposlanstvo. “Krajnje je vrijeme da Washington prizna da ako je na multilateralnim ‘platformama’ još uvijek moguće pridobiti podršku istomišljenika i ušutkati one koji sumnjaju, onda se pitanja vlastitog stanovništva ne mogu izbjeći.”

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

- Advertisement -

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

2 KOMENTARI

 1. Realno, kada je rijec o pLandemiji racunalnog kurtona “virusa” nije bilo nikakve globalne krizne situacije, vec je “pandemija” (temeljena na protokolu laznog PCR testa) izmisljena od strane centralno-bankarskih zidovskih iluminata koji su privatizirali funkcije gojimskih “vlada” i na tzv. Zapadu i na tzv. Istoku, pri cemu su gotovo sve “vlade” svijeta igrale istu prljavu igru, a kao globalno upravljacko tijelo pojavila se nadnacionalna, Rokfelerova svjetska sahranjujuca organizacija-WHO. Putem lazljivih medija pod kontrolom globalnog judeo fasizma covjecanstvo je uvedeno u obmanjujuci pLandemijski hologram. U takvoj situaciji nije nedostajalo korumpiranih politicara, novinara, znanstvenika, lijecnika, religijskih vodja, lakeja…, a ne nedostaje i danas, cemu svjedoci i nedavna izjava Igora Kirilova ruskog tzv. nacelnika za biolosku “zastitu” koji je “stitio” gradjane Rusije od racunalnog kurtona “virusa” – “dijagnosticiranog” papaja testom, ali ne i od stvarnog bioloskog oruzija-“cjepiva” na bazi elektromagnetnog toksina-grafen oksida koji vremenom podstice stvaranje tromba, dovodi do srcanog i mozdanog udara, raka, ometa imuni sustav… Grafenska elektronika-nano cip ima i mogucnost komuniciranja sa spoljasnom sredinom (5G) – internet tijela -IOB… Kirilov je rekao kako tzv. SAD planiraju novu “pandemiju”, bez da spominje vlasnike cionisticko-zidovske banke Federalnih rezervi koji postavljaju “americke” tzv. predsjednike i kroje unutarnju i spoljnu politikh tzv. SAD-koje nisu jedinstven misaoni entitet pa da SAD “planiraju” (sto nije pravilno reci), nego imaju “svoju” cionisticku upravljacku strukturu koja manipulira gradjanima Amerike. Prema ponasanju predstavnika “vlade” Rusije, moze se zakljuciti da i Rusija ima “svoju” cionisticku upravljacku srukturu koja radi u interesu medjunarodnog, organiziranog sionistickog zidovstva, a na stetu ruskih gradjana.

  Treba li napomenuti da je prvo ime “zapadnog” Fajzera Albert Bourla Zidov, a prvo ime “ruskog” Gamaleja (“cjepiva” Sputnik V) Alexander Ginzburg takodjer Zidov sto govori da su sva “cjepiva” iz istog bureta. Nisu svi Zidovi djeca djavola, ali oni u vrhu bankarstva, krupnog kapitala, politike, farmacije, novinarstva, znanosti, medicine… koji su zagovarali “mjere” za “suzbijanje” kurtona “virusa” i “cijepljenje” svakako jesu. Jos kad se uzme u obzir stari talmudski naputak:
  „Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni.“ (Šulah aruh, Joreh deah 158a); Ili citat iz Protokola sionskih “mudraca”: “…treba neprekidno remetiti odnose naroda i vlada u svim zemljama da bi se svi zamorili neslogama, neprijateljstvom, borbom, mržnjom, pa čak i mučeništvom, gladju, uCJEPLJENJEM BOLESTI, oskudicom da gojim ne bi vidjeli drugi izlaz osim onoga da pribjegnu našem novčarskom i potpunom gospodarenju…” -Protokol 10; onda je jasno odakle vjetar puse. I ovo javno “optuzivanje” za pustanje nepostojeceg virusa je sarada sa slijepe mase.

 2. ovo je još jedno trolanje za naivce…
  još jedna dimna bomba…

  sa ovom pričom se samo podstiče službeni narativ gospodara globalističkog kulta i njihovih medija, da postoji nekakav koronavirus i nekakva bolest kovid.

  I tako rusija, koja je također sudjelovala u svim gadostima plandemije i plandemijskog terora, ima opravdanje za to- što je i ona sprovodila plandemiju i cjepljenje.
  dok se režirani i potpuno besmisleni rat u Ukrajini i dalje nastavalja..

  na skupu G20 u studenom 2022. u indoneziji, Rusija je također potpisala deklaraciju o osnivanju “fonda za borbu protiv kovida” i za bolju raspodjelu cjepiva za sve države, i onu još jednu deklaraciju za buduće uvođenje cjepovnih putovnica za cijeli svijet, bez čega neće biti moguće putovati iz jedne države u drugu.
  eh sada dakle, svatko tko ima imalo putra u glavi i misli imalo nezavisno i logički,- onda će se upitati; pa ako je SAD organizirao pandemiju korone,- zašto onda Rusija na skupu G20 potpisuje sve te deklaracije o pandemiji i o cjepljenju, zajedno sa tim istim SAD-om?

  a u ovoj trolaškoj priči namjenjnoj zarobljenicima matrixa truman šoua geopolitike- dovoljno je vidjeti ovo,- da se optužuju Hilari Clinton, Obama, Biden i Soros… koja smijurija..
  a zašto među optuženicima nema WHO-a, WEF-a, Zaklade Rockefeller, Tedrosa Gebresiusa, Bila Gatesa, Klausa Schwaba, Antony Faucija, Christiana Drostena, . i drugih, dakle, ključnih organizacija i osoba, koje su imale glavnu ulogu u organizaciji i sprovođenju plandemije.. a također gdje je tu Kina? Xi Jinping, koji je 3 godine sprovodio najgore distopijske plandemijske mjere? gdje je tu Wuhan? gdje je tu dr Gao Fu, glavni kineski boss za koronu, član KP Kine, koji je u ime kineskog CCDC-a, sudjelovao i na onoj vježbi pandemije koronavirusa 2019. “event 201” i na onoj vježbi pandemije majmunskih boginja 2021. gdje je kineski državni CCDC bio jedn od sponzora?

  Klintonica, Obama Biden i Soros.. jesu svi gadovi i banditi, znamo dobro… i oni su radili i rade mnoge druge gadosti i zločine, ali oni nisu bili organizatori plandemije. To su bile druge osobe i organizacije, ove koje sam naveo i još neke druge.. Obama i Klintonica, ma koliko bili umreženi u eliti kulta, niti su imali neke funkcije za vrijeme plandemije, niti su uopće igrali neke uloge u organizaciji plandemije… Biden još nije ni bio na vlasti, kada je plandemija započela, on je došao na vlast tek u siječnju 2021., kada je plandemija trajala već 9 mjeseci i nastavio sa plandemijskim mjerama, Biden je ionako samo senilna lutka, koje se ništa ne pita, koja samo izvršava naređenja.. a Soros kao jedan od glavnih operativaca kulta, ima drugi zadatak i ne bavi se plandemijom. Soros je zadužen za krize, mućke, obojene revolucije po cijelom svijetu, pučeve, prevrate, rušenje država, organiziranje masoven migracije, ratove, sukobe…itd- to je njegovo polje djelovanja..- dakle geopolitika
  Gates je zadužen za plandemije i cjepljenja..
  “big farma” naravno jeste upletena u plandemiju–ali “big farma” niti je osoba, niti organizacija, već pojam za velike farmaceutske koncerne, ali tko upravalja sa njima, tojest sa “big farmom”? oni koji upravljaju i svijetom , koji uprafvljaju sa cijelom ekonomijom i financijama.. oni koje se naziva “globalistički kult”

  Rusija je prva država koja je nedavno uvela digitalnu valutu. to je naprosto brutalna činjenica.
  kao i to da Rusija totalno surađuje u planovima pametnih gradova, digitalne kontrole i svega ostaloga u agendi velikog reseta
  sve ostalo je matriks i iluzija..
  a ovo trolanje iz Moskve je baš namjenjeno za nastavak matriksa i iluzije

VEZANO

najnovije