Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiRusko Ministarstvo obrane: „SAD planiraju još jednu pandemiju!“

Rusko Ministarstvo obrane: „SAD planiraju još jednu pandemiju!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Važno upozorenje

Kako izvještava ruska novinska agencija TASS, rusko Ministarstvo obrane smatra da SAD planiraju još jednu „pandemiju“.

Ured za politiku pripravnosti i odgovora na pandemiju, osnovan u SAD-u u srpnju 2023., planira novu pandemiju provođenjem mutacija virusa, rekao je general-pukovnik Igor Kirilov, načelnik Snaga za zaštitu od zračenja, kemikalija i biološku zaštitu.

“Sljedeći korak Sjedinjenih Država, usmjeren na napredovanje svojih strateških planova za uspostavu globalne kontrole nad biološkom situacijom, bilo je stvaranje Ureda za politiku pripravnosti i odgovora na pandemiju. Očekuje se da će ova nova agencija biti odgovorna za utvrđivanje smjera i koordinaciju akcija za borbu protiv poznatih i nepoznatih bioloških izazova, uključujući patogene koji bi mogli izazvati još jednu globalnu kriznu situaciju”, rekao je Kirilov.

- Advertisement -

Također, Kirilov je rekao da su se Sjedinjene Države tako počele pripremati za novu pandemiju tražeći mutacije virusa.

“Ne isključujemo da bi Sjedinjene Države mogle koristiti takozvane obrambene tehnologije u ofenzivne svrhe, kao i za globalno upravljanje stvaranjem kriznih situacija biološke prirode”, rekao je.

Na kraju, Kirilov je dodao da su prioriteti Ureda rad na stvaranju cjepiva i lijekova za zaustavljanje virusa i njihovih genetski izmijenjenih varijanti, kao i uvođenje naprednih tehnologija bioprodukcije.

“Ured će voditi posebni pomoćnik američkog predsjednika i viši direktor za globalnu zdravstvenu sigurnost i bioobranu u Vijeću za nacionalnu sigurnost, umirovljeni general bojnik zračnih snaga Paul Friedrichs”, zaključio je Kirillov.

Provjeri/TASS.com

P O D I J E L I !

- Advertisement -

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije