Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upSchwab: „Kina je uzor u sustavnoj transformaciji“

Schwab: „Kina je uzor u sustavnoj transformaciji“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Transhumanistički komunizam

Predsjedavajući i osnivač Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klaus Schwab izjavio je da će Kina poslužiti kao “uzor” mnogim zemljama tijekom “sustavne transformacije svijeta”.

U intervjuu za kinesku državnu televizijsku mrežu CGTN, Schwab je pohvalio kinesku komunističku vladu jer je bila vodeća figura u njegovoj viziji Velikog reseta kapitalizma kako bi se uveo novi “svijet sutrašnjice”.

Šef Davosa rekao je: “Poštujem postignuća Kine, koja su ogromna u posljednjih više od 40 godina, mislim da je to uzor mnogim zemljama”, te dodao da iako misli da bi zemlje trebale imati mogućnost birati sustav koji žele živjeti, “kineski model je svakako vrlo privlačan model za veliki broj zemalja.”

Kako izvještava Brietbart, Schwab je zaključio izlaganje rekavši da je “vrlo zadovoljan” gledajući kako Europska unija postaje “jedinstvenija” u svom razmišljanju nakon virusa i rata u Ukrajini i da bi to moglo dovesti do dubljih veza između Bruxellesa i Pekinga.

“Veoma sam zadovoljan što govorimo ne samo o kinesko-američkim odnosima, nego opet i o europsko-kineskim odnosima, i osjećam, unatoč svim upitnicima i do određene mjere opreznog pristupa koji vidimo u Europi, mislim da se mogu ponovno uspostaviti bliske veze između Kine i Europe jer postoji tako isprepletena ekonomija.”

Komentari šefa WEF-a uslijedili su nakon njegovog sudjelovanja na summitu G20 prošlog tjedna u Indoneziji, na kojem se kineski predsjednik Xi Jinping konačno sastao sa zapadnim čelnicima nakon pauze u izravnom kontaktu nakon izbijanja virusa. Na sastanku su se svjetski čelnici složili da će nastojati proširiti stanje zdravstvene sigurnosti na međunarodnoj razini.

Vezano: G20 poziva na uvođenje cjepnih putovnica na svim budućim međunarodnim putovanjima

“Podržavamo nastavak međunarodnog dijaloga i suradnje na uspostavi pouzdanih globalnih digitalnih zdravstvenih mreža kao dio napora za jačanje prevencije i odgovora na buduće pandemije, koji bi trebali kapitalizirati i graditi na uspjehu postojećih standarda i digitalnih COVID-19 certifikata“, rekli su čelnici G20 nacija u zajedničkoj izjavi.

Iako je Schwab pohvalio summit koji je došao do izjave o dogovoru, pozvao je na više akcije, rekavši: “Moramo ići korak dalje, moramo imati strateško raspoloženje, moramo izgraditi svijet sutrašnjice. To je sustavna transformacija svijeta, stoga moramo definirati kako bi svijet trebao izgledati kada izađemo iz ovog razdoblja transformacije.”

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. Schwab: „Kina je uzor u sustavnoj transformaciji“
  ….
  pa naravno, mafija globalističkog satanističkog kulta već desteljećima ustvari tajno podržava kineski crveni zločinački režim, koji je za njih uzor. Pa oni su već onda prije više od 50 godina podržavali najvećeg masovnog ubojicu u povijesti, Mao Ce Tunga. Inače Rokefelerovoig i Kissingerovog prijatelja.
  Poznata je izjava Davida Rockefellera, koja se može pronaći posvuda na interentu na neovisnim američkim sajtovima, koju je izrekao negdje 1970. ili 1971. da je “kineska socijalna reforma”, koju je sproveo Mao, jedan od najvećh poduhvata u povijesti, ma koliko je koštala..
  a ta “socijalna reforma”, koštala je sitnicu, desetke milijuna Kineza, beskorisnih izjelica, koje je ukokao Maov režim, ili su umri od gladi, jer im je brutalno bilo sve oduzeto i tjerani su u logore.
  D. Rockefeller, osnivač CNN-a, Ted Turner i drugi iz mafije kulta bili su najveći obožavatelji kineskog fašističkog zakona sa kojim je obiteljima preko 30 godina bilo zabranjivano da imaju više od 1 djeteta, i to je brutalno sprovođeno više deseteljeća i tako je stradalo jop više beskorsinih izjelica, po nekim procjenama, najmanje 50-60 milijuna ukupno a neki tvrde i još puno više, ubijene nerođene djece prisilinim pobačajim od stranee režima, ali su ubijana i rođena djeca.
  Fanatični eugeničar, milijarder Turner je čak bio predlagao- da se taj kineski zakon treba uvesti u SAD-u i svim državam svijeta.. da se ograniči razmnožavanje beskorisnih izjelica.

 2. U kineskoj provinciji Xinjiang, izbila je masovna pobuna protiv stalnog lokdauna.
  “Schwab: „Kina je uzor u sustavnoj transformaciji“”

  Ljudi su izišli na ulice i vikali “Ukinite lokdaun!”

  O tome je izvjestila i zapadna mainstream agencija Reuters. I objavljeni su neki video uradci sa socijalnih mreža.

  Xinjiang je regija na zapadu Kine, u kojoj preteženo žive muslimanski Ujguri. Xinjiang je kineski naziv za provinciju, a Ujguri je nazivaju istočni Turkestan. Ujguri su godinama brutalno progonjeni od strane kineskog okultnog režima Jinpinga, kao i susjedni (budistički) Tibetanci. I odavno se zna za de fakto koncetracijske logore za mnoge Ujgure, koje kineski režim naziva “preodgojne ustanove”. Ti logori postoje davno prije plandemije.

  Nitko od zapadnih “demokratskih” zemalja, koje su kofol protivnici Kine, na nedavnom skupu G20 nije rekao ni riječi kritike Jinpingu i kineskim predstavnicima zbog terora nad Ujgurima, kao ni zbog općenitog terora nad cijelim stanovništvom Kine zbog distopijske korona diktature. Ni na skupu APEC-a, u kojoj su također članice i SAD i Kina i Rusija, nitko nije rekao ni riječi.

  Ali, ni od islamskih država, nitko ni Saudijska Arabija, ni Turska, ni Indonezija (po broju stanovnika najveća islamska država, koja je bila domaćin G20), ni ostale islamske države, nitko zbog toga ne prigovara Kini. Inače se posebno S. Arabija i Erdoganova Turska vole trsiti kao nekakvi zaštitnici muslimana po cijelom svijetu i prigovaraju drugim državama i zapadnim i europskim državam nešto zbog banalnih sitnica, ali zbog brutalnog terora, ne prigovaraju kineskom režimu ništa… Naprotiv, oni fino trguju sa pajdom Jinpingom i održavaju srdačne odnose.
  I Turska, i Indonezija i S. Arabija su članice G20.

  Svi fino rade za istu ekipu, globalističkog okultnog kulta i važno je da beskorisne izjelice stradavaju, posvuda, svejedno koje nacije i vjere.

VEZANO

najnovije