Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSean Penn: „Vrijeme je da se necijepljeni građani pošalju u zatvor!“

Sean Penn: „Vrijeme je da se necijepljeni građani pošalju u zatvor!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Mrš!

Holivudski glumac Sean Penn rekao je da bi volio vidjeti necijepljene ljude bačene u zatvor jer se usuđuju dovesti u pitanje mainstream narativ (?!!!).

62-godišnji glumac dao je neobične komentare tijekom intervjua za Extru. Kada ga je novinar upitao što misli o “retorici protiv cjepiva”, Penn je odmah izjavio:

“To je kukavičluk uvjerenja. Mislim da je to nespremnost da se uključimo u kulturu zdravog razuma. To mi se u ovom trenutku zapravo čini kriminalnim.”

Stvarno smatram da bi, ako se netko odluči ne cijepiti, trebao odlučiti ostati kod kuće. Ne ići na posao. Ne imati posao. Sve dok svi plaćamo za ove ulice, moramo se sigurno voziti po njima. I stoga se samo nadam da će se način razmišljanja promijeniti.”

Vezano: Nova studija tvrdi: „Oni koji su preskočili cijepljenje protiv COVID-a izloženi su većem riziku od prometnih nesreća“

Nakon što je „dodijelio Oskara“ najboljem glumcu današnjice, ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom, Penn se očigledno počeo pozivati na najnoviju studiju koja je plaćena da izvuče zaključke prema kojima su necijepljeni vozači „prijetnja u prometu“.

Vezano: A Oskara za najboljeg glumca dobiva – Volodimir Zelenski!

Kako izvještava dailywire.com, Penn je rekao da se čini da se “vodstvo” slaže, ali se nada da će “sve navesti na istu stranicu” o cjepivima protiv COVID-a. 

Njegove izjave dolaze nakon izvješća koje pokazuje da je većina osoba koje su se zarazile COVID-om umrle cijepljene. 

Kao što je The Daily Wire ranije izvijestio, analiza koju je proveo The Washington Post’s Health 202 otkrila je da se 58% smrtnih slučajeva od koronavirusa u kolovozu dogodilo u slučajevima kada je osoba cijepljena protiv COVID-a ili je primila docjepljivanje. Ta se brojka više nego udvostručila od rujna prošle godine.

“Više ne možemo reći da je ovo pandemija necijepljenih”, rekla je za Post Cynthia Cox, potpredsjednica Zaklade obitelji Kaiser. 

Procjenjuje se da je do listopada cijepljeno 80% stanovništva SAD-a. Od toga je 68% potpuno cijepljeno, a 34% je primilo docjepljivanje.

Inače, Penn se i u prošlosti zalagao za obvezna cijepljenja, uspoređujući to cijepljenje s dobivanjem vozačke dozvole.

“Ovo je jedna od onih stvari koje bi trebale biti obavezne”, rekao je prošle godine glumac za Yahoo Entertainment.

Penn je govorio o tome koliko je oklijevanje oko cjepiva za njega frustrirajuće.

“Otpor koji se samo temelji na određenoj vrsti… nedostatka mašte i razumijevanja svega što je od pomoći ljudskoj rasi, postao sam jako frustriran zbog toga. Ali mogu raditi samo unutar svojih granica i reći da bi to za mene trebalo biti obavezno”, rekao je Penn.

Provjeri/newspunch.com 

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

3 KOMENTARI

 1. Kada glumac, što je u stvari moderna verzija cirskuskog zabavljača, iznese svoje mišljenje o cjepivu ili cijepljenima to nije opasno. Svatko ima pravo misliti što hoće pa čak i govoriti što hoće.
  Opasno je kad liječnici i poitičari počnu zagovarati represiju nad necijepljinima, Kao npr Anka Mrak Taritaš: “Sad je trenutak da se ljudima kaže – ne možete na posao, u trgovine, u kafiće i restorane, ne možete više nigdje ako niste cijepljeni, istaknula je zastupnica u slobodnom saborskom govoru.”

 2. Bojim se da to mišljenje neće ostati samo izdvojeno mišljenje tamo nekog ekstremnog glumca…
  Kad čitam Bibliju, a čijim proročanstvima vjerujem 100%, onda me brinu riječi iz Otkrivenja 13:16,17 gdje piše da svi oni koji odbiju primiti žig zvijeri neće moći kupovati niti prodavati.
  Kad se zagleda se u 15 redak onda vidite da će se ta zabrana dogoditi u trenutku oživljavanja Kipa ili Lika zvijeri. Taj Kip Zvijeri nema što drugo biti nego Svjetska Vlada pri UNu, koja je kopija(kip) prve zvijeri koja je izašla iz mora (UN, redak 1-4), a druga dvoroga zvijer(SAD/GB) opisana u recima 11-15 huška narode da načine Kip Zvijeri…
  Treba imati u vidu da je cijela knjiga Otkrivenje proročanska vizija Gospodinovog dana(Otk.1:10) A Gospodinov dan je prema Kristovim riječima započeo….Kad ustane narod na narod…(1914)Matej 24:3,7.
  Iz Otkrivenja 13 još mi u oči pada 5 redak, koji kaže da će UN djelovati 42 mjeseca…
  Ovo je prvi put ,kad UN/who globalno djeluje. Počelo je nekako od 03/2020 s Covid 19.
  Ispada da 42 mjeseca završavaju u jesen/2023, pa bi se do tada trebao pojaviti Kip Zvijeri, odnosno Svjetska Vlada. Tada bi se želje ovog glumca trebale nakratko ostvariti. Nije ovaj to izmislio, vjerojatno se o tome priča i to se priželjkuje, ali čekaju pogodan trenutak za tu globalnu akciju.
  Zašto mislim da je mRNA injekcija žig zvijeri? Zato što je izašla iz kuhinje u režiji ove dvije prve zvijeri iz Otkrivenja 13. I zato što je ljudski genom “knjiga Božja” i simbolično se izrazio tako pisac 139 psalma. Svaki ulazak u taj prostor i ostavljanje tragova u genomu od strane Božjih neprijatelja je žigosanje… Bog nije zamislio da u genom ulazi išta izvana preko igle. Bog je stvorio usta. Čovjek ono što jede s time jača ili ubija svoj imunitet koji je milijune puta superiorniji od mRNA injekcija. Ostatak hrane kroz otpadni kanal izlazi iz čovjeka.
  Demoni su prevarili lakovjerne i neupućene, stvorili su mRNA kodiranu informaciju ,koju su zamotali u lipide,mast kako bi prevarili obranu tijela i taj trojanski konj je ušao u genom , tamo se raspakovao lipid i neprijateljska mRNA je spremna za hakiranje ljudskog software…

 3. “Sean Penn was born in Santa Monica, California,to actor and director Leo Penn and actress Eileen Ryan (née Annucci)….. His father was Jewish, the son of emigrants from Merkinė, Lithuania….”
  ————————–

  pa zato je Penn išao u ukrajinu i dodjelio nagradu svom etničkom bratu Zelenskom

VEZANO

najnovije