Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiŠef Pentagona za NLO, najavljuje dolazak „vanzemaljskog matičnog broda u Sunčev sustav“

Šef Pentagona za NLO, najavljuje dolazak „vanzemaljskog matičnog broda u Sunčev sustav“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Evo ih, stižu!

Izvanzemaljski matični brod ušao je u naš solarni sustav i počeo posjećivati ​​planete blizu Zemlje, rekao je šef Pentagonovog ureda za istraživanje neidentificiranih zračnih fenomena u prošlotjednom izvješću.

“Umjetni međuzvjezdani objekt potencijalno bi mogao biti matična letjelica koja ispušta mnogo malih sondi tijekom svog bliskog prolaska Zemlji, operativna konstrukcija koja se ne razlikuje previše od NASA-inih misija”, napisao je Sean Kirkpatrick, direktor Pentagonovog Ureda za rješavanje anomalija na svim domenama u istraživačkom izvješću čiji je koautor Abraham Loeb, predsjedavajući odjela za astronomiju Sveučilišta Harvard.

Kirkpatrick, koji je imenovan direktorom AARO-a kada je osnovan u srpnju 2022., prethodno je radio kao glavni znanstvenik u Obavještajnom centru za rakete i svemir pri Obrambenoj obavještajnoj agenciji. AARO je osnovan kako bi istražio neidentificirane “objekte od interesa” oko vojnih postrojenja, navodi se u priopćenju Pentagona.

Loeb je, s druge strane, stekao zao glas kada je rekao da je naš Sunčev sustav prešao njegov prvi ekstrasolarni posjetitelj u listopadu 2017. U to je vrijeme teleskop PanSTARRS na Havajima otkrio objekt koji se kreće brzinom zbog koje su neki znanstvenici sugerirali da nastao je izvan našeg sustava. Orbita objekta također je nagovijestila druge sile osim Sunčeve gravitacijske sile koje utječu na njegovo kretanje.

Znanstvenici su objekt nazvali “Oumuamua”, havajski izraz za “izviđač”, koji Kirkpatrick i Loeb nude u svom istraživačkom radu kao primjer mogućeg matičnog broda s mogućnostima izbacivanja sondi.

“Uz ispravan dizajn, ove bi sićušne sonde mogle bi dosegnuti Zemlju ili druge planete Sunčevog sustava radi istraživanja, budući da matična letjelica prolazi između Zemlje i Sunca – baš kao što je ‘Oumuamua’ učinio. Astronomi ne bi mogli primijetiti izbacivanje mini sondi jer one ne reflektiraju dovoljno sunčeve svjetlosti da bi ih postojeći istraživački teleskopi primijetili“, napisali su autori.

Istraživački rad — pod nazivom “Fizička ograničenja neidentificiranih zračnih fenomena” — dolazi nakon mjesec dana intenzivnog ispitivanja trenda neidentificiranih letećih objekata, pokrenutog kada je „kineski špijunski balon“ lebdio preko američkog zračnog prostora. Naknadno su pronađena još tri neidentificirana predmeta.

Baš kao što smo i pisali u članku „Jedna od završnih scena uspostave Novog svjetskog poretka odigrat će se na nebu“, očigledno je kako se intenziviraju pripreme za ovaj lažni „susret s vanzemaljcima“.

Ideju o insceniranom uvjerljivom susretu s vanzemaljcima, prikazuju nam već desetljećima kroz hollywoodske filmove, pri čemu se čovječanstvo ujedinjuje protiv tobožnjeg zajedničkog neprijatelja. Možete li zamisliti bolju ideju za nametanje Jedinstvene ili Jedne svjetske vlade od ove?

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. Sam početak teksta nagoveštava da ovaj šef Pentagona tvdi da je u sunčev sistem ušao vanzemaljski brod ali on samo kaže da POSTOJI MOGUĆNOST da je takav objekat izbacio “probe” (balone oko kojih se nedavno podigla frka) u prolasku pored Zemlje.

  Dakle samo teorija bez konkretnog pokrića ali iz usta jednog od direktora Pentagona…

 2. Što želim reći povezano s temom… Kad je Angloamerika podigla NATO savez, onda je SSSR podigao Varšavski pakt.
  Raspad SSSRa bi neminovno povukao raspad NATOa, jer nema smisla da postoji tako skupi vojni aparat bez vanjskog neprijatelja.
  Ali tko će biti rival kad nema SSSRa?
  Ali eto novog neprijatelja ,Al Quaida…
  Potom…ISIL
  Zatim se vraća Rusija ,a islamisti iznenada nestaju…
  E sad… Uskoro oni planiraju Svjetsku Vladu,digitalni novac… Sve je to prorečeno u Otkrivenju 13… Ali i u Otkrivenju 17 je najavljen dolazak na vlast UNa(8 kralj) i multipolarnih 10 rogova…

  Budući da su demonske sile svjesne dolaska Krista i smjene svjetova, ne civilizacije,nego oprečnih svjetova(otk.11:18) ,ti demoni( otk.12:9,12) koji nam se kroz filmsku produkciju predstavljaju kao “dobri” vanzemaljci među nama…oni upozoravaju na invazije “zlih” vanzemaljaca, a to jest stvarni dolazak Krista… Oni tako okupljaju “kraljeve” svijeta za rat protiv svemogućega Boga i Krista ( Otkrivenje 16:13-16) Razumijete li odakle to dolazi? Budući da će uskoro početi globalni mirovni pregovori i biti postignut sporazum i nova multipolarna podjela svijeta u UNu kao zajedničkom njihovom centru moći, demoni i elite moraju održati vojni globalni aparat, zbog dva razloga koja ja vidim…
  1) Kristov dolazak
  2) kontrola narodnih masa
  Da bi to dvoje postigli , demoni i elite, moguće da zaista kreću u realizaciju tog Blue Beam projekta, ili nečeg sličnog ,u kojem je moguće koristiti mrežu tisuća satelita kojima će na nebeskom platnu stvoriti projekcije koje požele…A sve u svrhu zbijanja redova, zaglupljivanja i zavođenja masa…
  Razumijete li? Bog ,Krist, anđeli i jesu vanzemaljski oblik života… Duhovna bića koja postoje i kojima mi polažemo račune jer smo na njihovoj planeti, DNK je Božji patent. Čovjek je Božja kreacija…

VEZANO

najnovije