Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upŠkotska predlaže „20-minutna susjedstva“ u kojima se ograničava doseg putovanja radi „spasa...

Škotska predlaže „20-minutna susjedstva“ u kojima se ograničava doseg putovanja radi „spasa Zemlje od globalnog zaotopljenja“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nova vrsta zaključavanja

Jeste li spremni da vam vaša vlada kaže kako možete putovati samo u radijusu od 20 minuta od kuće jer je to dio spašavanja Zemlje od globalnog zatopljenja? 

Škotski plan za implementaciju “20-minutnih susjedstava” diljem zemlje skoro je spreman za pokretanje, i nema sumnje, to je samo još jedan otmjeni naziv za klimatska zaključavanja. 

Ne, ne radi se o pandemiji. Ovdje se radi o svjetskim vladama koje pokušavaju ukrasti što više sloboda i prava od svojih građana, a ako vjerujete da možete spasiti svijet ostajući blizu svog doma i susjedstva, onda vam je pokvareni “sustav” definitivno potpuno isprao mozak.

Škotska vlada je spremna za klimatske karantene, gdje građani više nikada ne smiju napustiti svoje domove, osim da posjete gradski park ili obližnju trgovinu, a zatim se odmah vrate u kućni pritvor. Svaki će građanin biti tretiran kao teški kriminalac, a zapravo to i postati, ako se slome novi mandati.

Vezano: Britanci protestiraju protiv 15-minutnih gradova u kojima će postati zarobljenici države

Sve je to dokumentirano pod krovnom politikom Ujedinjenih naroda o “Ciljevima održivog razvoja”. To je zato što je “Climate Emergency Response Group” na sceni, spremna spasiti Zemlju od zlih korisnika automobila i vratiti temperaturu na onu na kojoj je bila prije nego što su automobili izumljeni. A bila je ista…

Pripremite se “dekarbonizirati” svoju energiju i korištenje zemljišta, dok predajete svu svoju “prirodnu imovinu” na način koji koristi “zajednicama” – čitaj jednoj svjetskoj vladi. Tako je, škotska vlada planira “buduća mjesta” gdje ljudi mogu šetati uokolo ili se voziti nekoliko kilometara kako bi pobjegli iz svojih kućnih zatvora. Ovo se također naziva “lokalni život” i “zeleni prostor” prema UN-ovom dokumentu “Okvir nacionalnog planiranja”.

Škotska je samo lakmus test za ostatak svijeta. Nemojte sumnjati da će jednom kada se ovo provede i stanovništvo podlegne, to postati zakon Novog svjetskog poretka, kojim upravljaju NATO policija i globalisti, kako bi cijeli svijet držali pod klimatskim mjerama. 

Ovo nije Marvelov film u kojem nekoliko superheroja mora spasiti Zemlju od sunčeve vrućine koja će sve ljude zapaliti sljedeći mjesec. To je stvarnost, iako je Zemlja u fazi sporog hlađenja koja neće utjecati na ljude još otprilike milijun godina. Zato biste trebali slijediti znanost, a ne odmetničke vlade i njihove sulude naloge, ako ovo želite preživjeti.

Škotski plan za klimatske promjene fokusiran je na postizanje “neto nulte emisije do 2045.”, što znači da će njihovo gospodarstvo biti potpuno uništeno, svi građani umirati od gladi, nula radnih mjesta osim rada od kuće s telefona ili računala i potpuna tiranija vlade. 

“Potreba za putovanjem” će se povremeno smanjivati ​​za 20%, sve dok nitko više nikada više ne napusti svoj dom, ni zbog čega, kako bi se Zemlja spasila od globalnog spaljivanja.

Nitko u Škotskoj neće smjeti putovati više od 20 minuta od svog doma. No, koliko će proći vremena dok se to ne smanji na 15, 10, 5 ili 0 minuta? To je kao kad su vlade rekle da će svi morati nositi Covid maske samo nekoliko tjedana kako bi se izravnala krivulja. Sjećate se kako je to završilo?

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije