Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSlavonski poljoprivrednici ustali protiv vlade koja želi uništiti ostatke hrvatske poljoprivredne proizvodnje

Slavonski poljoprivrednici ustali protiv vlade koja želi uništiti ostatke hrvatske poljoprivredne proizvodnje

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pobuna protiv agende

Kako donosi hrvatskiratnik.hr, dana 29.10.2023., slavonski poljoprivrednici javno su pokazali nezadovoljstvo medicinski upitnim ali svakako životno devastirajućim odlukama vladajućih. Mirni prosvjed uslijedio je nakon održanog sastanka Stožera za obranu sela, u subotu 28.10., na kojem je prisustvovalo preko 300 poljoprivrednika. Nedjeljni prosvjed održan je kao znak upozorenja vladajućima, a na sastanku su dogovoreni masovniji prosvjedi nakon Svih svetih.

Već smo puno pisali o tome kako se diljem Europe sustavno uništava poljoprivredna proizvodnja, a metode uništavanja se razlikuju od zemlje do zemlje. Najviše smo pisali o pobuni nizozemskih farmera čija vlada ih želi ugasiti zbog navodnih štetnih emisija stakleničkih plinova koje emitiraju njihove farme. U Hrvatskoj su se okrenuli drugoj metodi, a to je navodna medicinska opasnost…

Prosvjed slavonskih poljoprivrednika započeo je okupljanjem u Retkovcima, naselju u općini Ivankovo, Vukovarsko-srijemska županija, nakon čega je kolona prosvjednika krenula za Vinkovce. Prosvjedu su se odazvali Slavonci ogorčeni nasiljem koji se provodi na njihovom području a, smatraju, pogoduje isključivo vladajućima, točnije tvrtci Agroproteinka u vlasništvu ministra Grlić Radmana.

Glavni povodi okupljanja su, kako navode, sljedeći:

  • oduzimanje vlasništva koje je Ustavom i međunarodnim te europskim Konvencijama o ljudskim pravima strogo zaštićena kategorija
  • ubijanje zdravih svinja
  • ulazak u dvorišta i objekte bez pravovaljanog sudskog naloga
  • pitanje porijekla i postojanja afričke svinjske kuge (ASK)
  • kriteriji utvrđivanja bolesti
  • valjanost i pouzdanost testova
  • nepoznato je tko su odgovorne osobe
  • nepoznato je gdje su toksikološki nalazi
  • nepoznato je na čemu se temelji postupanje nad seljacima i njihovom stokom
  • nepoznato je što se radi s oduzetim svinjama

Pitaju se i zašto nijedna oporbena parlamentarna stranka nije učinila ništa po navedenim pitanjima. Prosvjednici smatraju kako je na djelu uništavanje sela, tradicije i seljaka.

Pozivaju i ostale stanovnike Hrvatske da ustanu i pruže otpor političkim odlukama koje će se, neki smatraju, proširiti i na druge dijelove Hrvatske sukladno naređenjima briselskih globalističkih figura a pokornim izvršenjem “hrvatskih” egzekutora.

Stranica hrvatskiratnik.hr, donosi Urednički komentar, kojeg prenosimo u cijelosti:

„Ovo što vladajući čine ubijanjem tisuća svinja kako bi se riješili jedne bolesne može se usporediti s ludošću i zločinom cara poput Nerona, koji je sam zapalio Rim i onda optužio kršćane kako bi ih mogao sve likvidirati. Ako niste shvatili, u našem slučaju je Plenković sličan Neronu, razlika je samo u žrtvi, ludost i zločin su isti, osim što Plenković radi po nalogu zlikovaca većih od njega samoga dok je Neron jednostavno bio zao i lud.

Ako je čovjek bolestan, iako nema lijeka, nećeš ubiti niti njega, a posebno ne čitavo selo radi toga jednog bolesnog. Ako mu ne možeš pomoći, izolirat ćeš ga, ako je opasno i čitavo selo ćeš izolirati, ali kako bi izgledalo to da pobiješ sve ljude u županiji zato što nekoliko njih ima npr. koronu? Ah, da, skoro da i jesu.

Na koncu, svinje koje prežive steći će prirodni imunitet i stvar riješena, a koliko je poznato afrička svinjska kuga nije opasna za ljude. Uostalom i za tu famoznu svinjsku kugu (ASK) postoji lijek, o njemu je progovorio i naš Srećko Sladoljev, ako su naši selobrižnici zbilja zainteresirani za naše zdravlje i dobrobit sela, zašto ne pokušaju s Ivermektinom, ništa ne košta, ako uspiju bit će spasitelji sela i jedino će se zamjeriti Bruxelleskim beštijama.

Da, kad bi se uopće i radilo o bolesti, a ne o agendi koja stoji iza likvidacije malih proizvođača hrane. Kako će nas inače natjerati da počnemo jesti kukce i da smanjimo famozni ugljični otisak? Usput, smanjivanjem ugljičnog otiska smanjujemo i biljni svijet jer je ugljični dioksid hrana biljkama koje nam vraćaju kisik kroz proces fotosinteze. A bez kisika nema ni nas. Koji paradoks, i opet postoje ljudi koji vjeruju u takve laži.

A sve se zasniva na laži i ljudskoj naivnosti. Nekima je jednostavno teško povjerovati da znanstvenici, ti “časni” ljudi, primaju novac kako bi nas lagali.

Udruga Hrvatski Ratnik podupire prosvjednike u njihovoj pravednoj borbi. Na nas uvijek možete računati.“

Provjeri/hrvatskiratnik.hr

Foto naslovnice: screenshot hrvatskiratnik.hr

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije