Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSoroš je podržavao Hamas

Soroš je podržavao Hamas

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Mrzitelj Židova?

Jeste li znali da je George Soroš uspio izbjeći zarobljavanje tijekom Drugog svjetskog rata tako što je stao na stranu nacista? Snimka u kojoj sam Soroš ovo govori u epizodi talk showa „60 minutes“ je u međuvremenu uklonjena s YouTubea, ali činjenica ostaje da je gospodin Soroš priznao da je stao na stranu Trećeg Reicha. 

S obzirom na najnovije događaje na Bliskom istoku, izašla je na vidjelo još jedna pomalo bizarna činjenica o ovom čovjeku. Naime, čudi li vas podatak da je George Soroš svojedobno podržavao Hamas, iako je i sam Židov? Američki mediji su se sada digli na noge nakon što su otkrili da je stariji Soroš objavio članak u Financial Timesu 19. ožujka 2007. pod naslovom: “Amerika i Izrael moraju otvoriti vrata Hamasu”.

U tom članku Soroš je optužio Georgea W. Busha za podršku izraelskoj vladi tijekom sukoba Fataha i Hamasa 2006.-2007. godine. „Pokazivanje vojne nadmoći nije dovoljno kao politika za rješavanje palestinskog problema“, napisao je Soroš, pozivajući bivšu američku administraciju da prizna Hamas kao legitiman oblik vlasti, a ne kao terorističku organizaciju.

Soros je pro-Hamas grupi Al-Shabaki poklonio 550.000 dolara između 2017. i 2021., kako je otkrio mrcNewsBusters:

„George Soros je dosljedno i kontinuirano financirao organizacije s najviše mržnje, antiameričke i antislobodarske organizacije na svijetu, a to uključuje terorističke organizacije koje žele okončati židovsku državu. Ali umjesto da rasvijetle njegove odvratne planove, naslijeđeni mediji su ga zaštitili od kritika.” 

Dakle, Soroš i njegovo Otvoreno Društvo (Open Foundation Society) financirali su terorističke skupine diljem svijeta i vjerojatno će to nastaviti činiti kroz svoju zakladu pod kontrolom njegova sina Alexa.

Ono što se na kraju postavlja kao pitanje je potvrđuje li sve ovo samo dodatno riječi Davida Ickea kad govori o globalističkom kultu, čiji židovski pripadnici žele zapravo uništenje Židova?

„… No, ono što je naročito bitno je da vrhuška ovog kulta koja kontrolira državu Izrael, zapravo prezire Židove i želi ih uništiti i to je ono što se upravo sada i događa“, David Icke.

Provjeri/armstrongeconomics.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije