Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaWake upSotonistički Balenciaga psyop

Sotonistički Balenciaga psyop

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Baal kralj

Zlostavljanje djece, kojeg svijet danas postaje svjestan, traje već mnogo, mnogo godina.

Industrijsku revoluciju potaknule su stotine tisuća odvedene djece koja su bila prodana na lokalnim sajmovima diljem zemlje, od kojih su mnogi rođeni u domovima za siročad i nazivali su se lutalicama.

Povijest nam pokazuje da ne vide svi nevino dijete kao nekoga koga treba zaštititi, a skandal s Balenciagom razotkriva skriveni kult koji slavi smrt i mučenje djece.

Isti fotograf koji je postavio odluku vrhovnog suda o dječjoj pornografiji u balenciagi isti je onaj koji je izazvao cijeli ovaj nedavni skandal.

Također je napravio fotografiranje za francuski časopis Double, u kojem je prikazano dijete traumatiziranog izgleda koje je fotografirano za putovnicu za Disneycruise krstarenje koje pruža ronilačke izlete uz obalu Epsteinovog otoka, inače poznatog kao Little St. James.

Čini se da je obje fotografije stilizirala ruskinja Lotta Volkova, visoko proslavljena stilistica u modnoj industriji koja radi za Vogue, Adidas i Chanel, a od 2014. godine je bila vrhunski stilist Balenciage.

Što je Baal pročitajte ovdje.
Vezano: Simbolika na otvaranju Igara Commonwealtha otkriva koga štuju „elite“

Izbrisala je svoj instagram profil od izbijanja ovog skandala, ali arhivirane slike pokazuju mračno uvažavanje zlostavljanja djece, nasilne pedofilije, mučenje djece, vađenja crijeva, sotonizam i kanibalizam.

Mnoge od ovih slika cijene njezini bogati i poznati dizajnerski prijatelji, Gosha Rubchinsky i Marc Jacobs, obojica optuženi za pedofiliju u vlastitom radu.

Nedavni video prikazuje nešto što se čini kao lažne bebe koje se prodaju u krvlju poprskanim Balenciaga torbama.

Kako skandal s Balenciagom postaje viralan, holivudska glumica Nicole Kidman, koja je nedavno glamurizirala jedući bube, ponosno objavljuje vlastiti oglas za Balenciagu na instagramu.

Iz onoga što saznajemo o tim ljudima, čini nam se čudnim vjerovati u bilo koga od njih. I po svemu sudeći, ovo nije bio nesretan slučaj. Čini se da je to još jedan demoralizirajući Psyop.

Da, to je vrlo mali klub. A ipak većina nas je opsjednuta njima kao da su aristokracija.

Što postavlja pitanje imamo li ikakvu moć?

I ako jednog dana otkrijemo što rade, što ćemo učiniti u vezi ovog zla?

Provjeri/SimunNewsRoom

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. pogledajte ovdje sliku iznad članka
  Lady Gaga

  koja je inače poznata iluminatica

  “GDJE NESTAJU DJECA I KAKVE PORUKE ŠALJE ALEMKIN WHO?”

  https://slobodari.com/980-2/

  a sjećam se i onog “performansa” Lady Gaga, prije 10-ak godina, kada je ima kao neku haljinu od mesa, tako nešto, kao od mesnih odrezaka

  sjećam se i video spota Katy Perry, za nmjenu pjesmu “Bon apetit”, prije 5-6 godina, ima na youtube..
  reklama kanibalizma..

  naravno sve je to kod njih uvijek upakovano kao neki “umjetnički performans”

  Katty Perry je također iluminatica , ima onaj njen drugi video spot (ne znam kako se zove pjesma), koji je pun masonskih i iluminiatskih simbola,

VEZANO

najnovije