Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŠto će biti s „cijepljenima“ do 2025.?

Što će biti s „cijepljenima“ do 2025.?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

No way out

Bez velike pompe, slavlja i banketa, Hrvatska od danas u ponoć ukida sve covid mjere, nametnute tobože u cilju zaštite od virusa prehlade kojim su nam vrijeđali inteligenciju protekle dvije godine. No, baš kako su nam isti ti samoproglašeni diktatorčići čitavo vrijeme poručivali da moramo ostati odgovorni, sada vam mi na isti način poručujemo da nije vrijeme za opuštanje!

Slijedi vrlo opasan period vremena, gdje će se relaksacija socijalnog života pokušati iskoristiti za pripremu terena za „konačnu ofenzivu“ na jesen i zimu. Samo ćemo podsjetiti da je ispod radara glavnih plaćeničkih medija prošla informacija kako su sve zemlje svijeta, pa tako i zemlje EU-a (danas je zadnji dan za predaju vašeg mišljenja o produženju covid potvrda), od WHO-a dobile zadatak „prilagoditi“ zakonsku regulativu koja bi u slučaju neke nove „pandemije“ trebala osigurati jedinstveni pristup „odgovora na pandemiju“ i to na način da se institucije WHO-a postave iznad odgovarajućih izvršnih instanci pojedinih zemalja (Sabor u RH). Treba li posebno napominjati da je osnovni plan tog odgovora – masovno i obvezno cijepljenje?    

Izvršni direktor grupe američkih osiguravajućih kuća, odvjetnik Todd Callender, analizirajući statističke podatke osiguranja, upozorio je na dramatičan porast viška smrtnosti i obolijevanja među “potpuno cijepljenima”. Callender naglašava kako je višak smrtnosti porastao za 84%, a obolijevanja za nevjerojatnih 1100%, dok se samo u 2022.godini očekuje povećanje broja smrtnih slučajeva od 5000% kod „potpuno cijepljenih“.

“Slučajno se bavim morbiditetom i ne mislim da je slučajno, da je tvrtka Moderna upravo dobila licencu za odobrenje za hitnu uporabu cjepiva protiv HIV-a. Dakle, ukoliko su svima uštrcali AIDS, evo nam ‘spasa’ u obliku još jednog cjepiva”, rekao je Callender.

Preliminarni podaci o smrtnosti američkog CDC-a iz 2021. pokazuju očekivani broj smrtnih slučajeva od 2 948 273. U stvarnosti, dogodilo se 3 447 405 smrtnih slučajeva, što znači da je bilo 499 132 više smrtnih slučajeva u samo jednoj godini.

Uz povećanje broja smrtnih slučajeva od 5000% do sada u 2022., Callender procjenjuje da bi više od 25 milijuna „ubodenih“ u SAD-u moglo umrijeti samo ove godine.

Bude li trend umiranja konzistentan, svi koji su dobili injekciju protiv covida bit će mrtvi do 2025. Podaci o ovakvom smanjenju populacije, prije nego li su obrisani, bili su dostupni dugi niz godina na web stranici Deagel.com, koju vodi čovjek povezan s američkim ministarstvom obrane. Prema tim podacima predviđalo se kako će populacija SAD-a 2025. godine imati 100 milijuna ljudi manje, a od europskih zemalja zanimljivo je spomenuti predviđanje za Njemačku, za koju se procjenjivalo smanjenje populacije za 25 milijuna ljudi.

Sada znamo da su Big Pharma i američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), najmanje posljednjih godinu i pol dana, a vjerojatno i mnogo duže, znali da “cjepiva” oštećuju imunološki sustav i aktiviraju pojačanje ovisno o antitijelima (ADE).

Svi „ubodeni“ sada vrlo vjerojatno imaju AIDS izazvan cjepivom (VAIDS) i u svakom trenutku mogu podleći smrtonosnoj citokinskoj oluji (ADE). Nekima se to već dogodilo i sada su kronični bolesnici, a neki su već i umrli. Što će biti s ostalima, vrijeme će pokazati, no prognoze su crne.

Cjepiva su kroz povijest oduvijek bila potencijalno biološko oružje, umotano u ukrasni celofan ‘najvećeg postignuća čovječanstva’, no očigledno su ona ‘najveće postignuće’ samo za grabežljivce koji su uspjeli prevariti ovce da truju same sebe i vlastitu djecu, učinivši farmaceutsku industriju toliko bogatom i moćnom da se uspjela „instalirati“ iznad izvršnih vlasti svih zemalja svijeta.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije