Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaWake upŠto je zajedničko požarima na Havajima, u Kaliforniji, Australiji…? - 2.dio

Što je zajedničko požarima na Havajima, u Kaliforniji, Australiji…? – 2.dio

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Geoinženjering, usmjereno energetsko oružje, pametni gradovi, ili sve zajedno?

Ukoliko već niste, pročitajte prvi dio ovog članka.

Sličnost anomalija požara na Mauiju i u Kaliforniji

Ako je požar posljedicom klimatskih promjena, kako to kaže službeni narativ, kako je moguće da je požar na Mauiju toliko selektivan i toliko pametan da cilja samo kuće običnih vlasnika nekretnina koji ih godinama odbijaju prodati, dok mega-vile Billa Gatesa, Jeffa Bezosa, Lady Gage, Willa Smitha, Julije Roberts, veliki lanci poput McDonaldsa, Burger Kinga, ostaju požarom netaknuti?

Pametni požar na Mauiju jednako je selektivan i pametan kao i onaj u Kaliforniji 2018. godine. Dvojica umirovljenih vatrogasaca, John i Matt, u ovom videu opisuju anomalije požara u Kaliforniji koje u svom dugogodišnjem radu nikad nisu vidjeli: otopljeni metal među netaknutim drvećem, potpuno uništenje kuća i auta, drveće koje je gorjelo iznutra od korijena tako da je drvo palo ostajući bez njega, a gdje je bio korijen tu je nastao krater bez pepela kao da se korijen potpuno dezintegrirao… John je taj požar nazvao ‘pametnim’ jer on gori selektivno skačući od kuće do kuće izbjegavajući drveće (slika lijevo).

ovom videu vidi se mali komad zemlje, na njemu potpuno izgorjela dva automobila i trava oko njih (slika desno). Obratite pozornost na travu koja nije spržena i obližnju kuću. Kao da je netko povukao ravnu crtu između spržene i nespržene trave. Kako to da su kuće u okruženju ostale netaknute? Je li požar skočio s nekog mjesta na ovo i potom s ovog na neko drugo mjesto izbjegavajući obližnje kuće? Otkud je došao požar? Odozgo? Svjedoci su izjavili da su vidjeli vatrenu tuču. Je li moguće da vatrena lopta koja je doletjela odnekud ima toliku moć da potpuno spali automobile i aluminij pretvori u tekućinu? Ili je nešto drugo uzrokovalo požar?

Usmjereno energetsko oružje

Postoji sumnja da je požar na otoku Mauiju potaknut usmjerenim energetskim oružjem. Za to dokaza nema. Ali postoje neke zanimljive informacije.

ATHENA (Advanced Test High Energy Asset) – tiho, nevidljivo, smrtonosno lasersko oružje proizvođača Lockheed Martina koji je dokazao da ATHENA također, osim dronova, može srušiti kamion tako što će spaliti njegovu haubu i motor – i to s milje udaljenosti.

ovom videu koji prenosi video Fox News-a voditeljica priloga o ATHENA-i kaže: „… pogledajte sada što je ATHENA napravila kamionu, tako da gledamo motor kamiona i ATHENA je unutar sekunde uspjela poslati zraku ravno unutra, zagrijati cijelu stvar i spaliti motor ovog vozila..“

Prema vladinoj web stranici Uprava za usmjerenu energiju Istraživačkog laboratorija Zračnih snaga ili AFRL smještena je u zračnoj bazi Kirtland u Novome Meksiku. Uprava razvija i prenosi tehnologije u četiri osnovne tehničke kompetencije: laserski sustavi, elektromagnetika velike snage, modeliranje i simulacija oružja te usmjerena energija.

AFRL-ova Uprava za usmjerenu energiju ima dva glavna teleskopa, jedan u Novome Meksiku i drugi, pogodite gdje se nalazi – na havajskom otoku Maui. To se mjesto zove Maui optičko i superračunalno mjesto Zračnih snaga ili AMOS.

Evo kako AFRL na svojoj web stranici opisuje usmjerenu energiju i usmjereno energetsko oružje:

„Usmjerena energija (DE) iskorištava moć elektromagnetskog spektra kako bi zrakoplovcima omogućila učinkovit i pristupačan udar na kritične mete brzinom svjetlosti.

Dvije su vrste DE oružja. U [1] visokoenergetskim laserskim sustavima laserska zraka stvara učinak na metu. [2] Mikrovalni sustavi velike snage odašilju kratku, ekstremno snažnu eksploziju energije kako bi stvorili širok raspon učinaka na metu.“

Što povezuje Lahainu na Mauiju i Paradise u Kaliforniji s ‘nestankom’ tornjeva na Manhattanu?

U knjizi Gdje su nestali tornjevi?, koju možete čitati ovdje, i predavanju Dokaz prodorne energije koji možete pogledati ovdje, dr. Judy Wood kaže sljedeće: da su tornjevi bili srušeni, (1) na tlu bi bila nagomilana ruševina od 1,250.000 tona materijala; (2) Manhattan bi bio poplavljen; i (3) seizmički izvještaji bi to zabilježili. Ništa od toga se nije dogodilo. Tornjevi su visoko u zraku pretvoreni u prašinu. Pogledajte u 44:47 minuti usporenu snimku pretvorbe tornja u prašinu, ili prašinizacije (dustification) kako je dr. Wood nazvala taj proces.

Spaljene, rastopljene, izvitoperene i izokrenute automobile dr. Wood naziva tostiranima (toasted). Pogledajte ih u videu od 56:42 do 1:01:31 minute, ili na sljedećim dvjema slikama: na prvoj slici dva su tostirana zgužvana automobila jedan na drugome, a na drugoj su na policijskom automobilu rotacijsko svjetlo i spremnik za gorivo ostali netaknuti. Podsjećaju li slike na već viđeno u Kaliforniji i na Mauiju?

Sad pogledajmo sljedeću sliku naslovljenu – Automobili u plamenu nakon što kalifornijski šumski požar skače na autocestu:

Ako je požar bio uz autocestu, što iz slike nije vidljivo, zašto je skočio selektivno, na neke automobile da, a na neke ne? Ako je u Kaliforniji šumski požar skočio na autocestu, otkud je skočio požar koji je tostirao automobile na Manhattanu, ako su se tornjevi još u zraku dezintegrirali pretvorivši se u prašinu?

Što ima sposobnost dezintegrirati preko milijun tona građevnog materijala? Odgovor se nalazi u ovom slajdu:

„Netko“ ima sposobnost usmjeriti energiju da poremeti molekulske veze tvari.

Usmjeriti ili kontrolirati – kamo ide, što radi

Ova tehnologija postoji…

Vidio je to cijeli svijet.

→ „besplatna energija“

Simpsoni i DEW

Sljedeću nam zanimljivost pokazuju nezaobilazni Simsoni prikazujući požar uzrokovan usmjerenim energetskim oružjem (DEW). U crtiću neki lik uzvikuje: “Mi ćemo ponovo izgraditi!” (We will Rebuild). Je li pisac scenarija pritom mislio na WEF-ov slogan “Ponovo graditi bolje” (Build Back Better)?

Među anomalijama požara na Mauiju, čini se, nalaze se stvari plave boje koje nisu izgorjele u požaru. Usporedite sliku (lijevo) iz crtića Simpsonovi i sliku (desno) Tommy Bahama suncobrana iz videa Geoffa Cygnusa pa zaključite sami ima li sličnosti.

Frekvencija ili simbolizam plave boje, ili oboje? Usput, pogledajte koje su boje amblemi UN-aMetePfizera …

Uspon pametnih gradova

Tvrtka CLARA (Consolidated land and Rail Australia) dala je 2017. godine prijedlog za željezničku liniju velikih brzina. Prema njihovoj službenoj web stranici: “CLARA je najambiciozniji projekt glavnog planiranja u Australiji: osam kompaktnih pametnih gradova diljem Viktorije i Novog Južnog Walesa povezanih s Melbourneom, Canberrom i Sydneyjem brzom željeznicom. Pogodan za život, povezan i održiv. Samodostatan u korištenju energije i vode”. 

Bay Area ili North Bay podregija je San Francisca u Kaliforniji. Plan Bay Area 2040 karta je gradova i okruga, odnosno plan buduće stambene gradnje i prometnog sustava, po kojem će planu gradnja cesta biti vrlo limitirana, a investirat će se samo u prijelaze/koridore između susjednih naselja, biciklističku i pješačku infrastrukturu, znači – bez automobila. Scenarij velikih gradova koncentrira se na San Hose, San Francisko i Oackland – tri pametna grada…

Za obje karte podudarnosti rute brze željeznice i rute požara, koje možete pogledati ovdje, “mainstream” mediji kažu da je to fikcija ili teorija zavjere. Na pitanje jesu li u pravu, svatko može pronaći odgovor vlastitim istraživanjem.

Havaji su proglašeni prvim pametnim otokom. Stoga se posljednjih godina intenzivno radi na transformaciji tradicionalnog načina života u viziju WEF-a.

Povezivanje iznesenih informacija završava krucijalnim pitanjem: vode li pametni požari do pametnih gradova?

Provjeri/www.durdicaantolic.com.hr

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Đurđica Antolić

VEZANO

najnovije