Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiŠvedska studija – Pfizerovo „cjepivo“ mijenja DNK unutar 6 sati

Švedska studija – Pfizerovo „cjepivo“ mijenja DNK unutar 6 sati

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Mutanti?

mRNA koja se koristi za Pfizerovo „cjepivo“ protiv koronavirusa remeti mehanizme popravka stanica i omogućuje SARS-CoV-2 šiljastim proteinima da promijene DNK osobe u roku od šest sati.

Studija iz veljače 2022. koju su proveli istraživači sa Sveučilišta Lund u Švedskoj istraživala je učinke cjepiva BNT162b2 na ljudske stanice, s ciljem utvrđivanja može li se njegov kodirani spike protein RNA reverzno prepisati u ljudsku DNK. Navedeni rad objavljen je u časopisu Current Issues in Molecular Biology.

Nalazi studije su otkrili da mRNA cjepivo može ući u staničnu liniju ljudske jetre HuH7, pri čemu se mRNA iz injekcije transkribira u ljudsku DNK samo šest sati nakon izlaganja. Njihovo in vitro istraživanje provedeno na stanicama ljudske jetre bilo je prvo takve vrste.

To je ponovilo studiju iz listopada 2021. objavljenu u Virusima, koja je otkrila da spike protein infiltrira stanične jezgre i narušava prirodni mehanizam stanice za popravak oštećene DNK. Istraživači s dva sveučilišta u Švedskoj proveli su svoju studiju u umjetnom okruženju.

“Naša otkrića pružaju dokaze o tome da šiljak proteina otima mehanizme za popravak oštećenja DNK i adaptivne mehanizme in vitro. Iako nisu objavljeni dokazi da SARS-CoV-2 može zaraziti timocite ili limfoidne stanice koštane srži, naš in vitro V(D)J reporter test pokazuje da je šiljasti protein intenzivno ometao V(D)J rekombinaciju”, napisali su istraživači.

V(D)J rekombinacija je proces kojim T-stanice i B-stanice nasumično okupljaju različite genske segmente – poznate kao varijabilni (V), geni raznolikosti (D) i spojni (J) geni – kako bi se stvorili jedinstveni receptori poznati kao antigenski receptori.

Nažalost, dokument o virusima iz listopada 2021. povučen je u svibnju 2022. zbog “neprikladnog eksperimentalnog dizajna”.

Stvorena pandemija utire put injekcijama koje mijenjaju gene

Čini se da je studija iz listopada 2021. u skladu s ranijim istraživanjem koje su proveli znanstvenici s Massachusetts Institute of Technology (MIT). Još u svibnju 2021. primijetili su da se SARS-CoV-2 RNA može reverzno prepisati i integrirati u genom ljudskih stanica te izraziti kao himerni transkripti.

S obzirom na to da mRNA cjepiva koriste šiljaste proteine ​​SARS-CoV-2, studija MIT-a postavila je pitanja o tome događa li se ista transkripcija s injekcijama.

Primjedbe dr. Tala Zaksa, bivšeg glavnog medicinskog službenika proizvođača cjepiva Moderna, samo su potvrdile ovo opažanje. Tijekom TED govora iz 2017. usporedio je DNK s operativnim sustavom i genetske modifikacije kao “hakiranje softvera života”.

“Živjeli smo ovu fenomenalnu digitalnu znanstvenu revoluciju, a ja sam danas ovdje da vam to kažem. Mi zapravo hakiramo softver života i mijenjamo način na koji razmišljamo o prevenciji i liječenju bolesti.”

“Ako biste mogli promijeniti taj DNK, ako biste mogli uvesti redak koda ili promijeniti redak koda, ispada da to ima duboke implikacije na sve, od gripe do raka.”

Provjeri/naturalnew.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije