Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaWake upSvjetski ekonomski forum se hvali da Kina kontrolira vrijeme pomoću „zasijavanja oblaka“

Svjetski ekonomski forum se hvali da Kina kontrolira vrijeme pomoću „zasijavanja oblaka“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Chemtrails

Prema Svjetskom ekonomskom forumu (WEF), najveća svjetska komunistička diktatura, Kina, uložila je oko 168 milijuna dolara u napore za kontrolu vremena.

Globalistička organizacija Velikog reseta koju vodi Klaus Schwab sastavila je video koji otkriva kineske planove za stvaranje umjetne kiše putem “zasijavanja oblaka”, što mnogi nazivaju chemtrailsima.

“Tehnologija funkcionira prskanjem oblaka suhim ledom i srebrnim jodidom”, objašnjava WEF u videu o aerosolima i drugim česticama koje se ubrizgavaju u nebo putem zrakoplova.

Usput, kako kažu u WEF-u, tehnologija nije neki futuristički pusti san jer Kina trenutno proizvodi oko 55 milijardi tona umjetne kiše godišnje, a u „Odjelu za modificiranje vremena“, koji ima urede diljem Kine, radi 35.000 ljudi.

Dakle, sve ono što se do nedavno ismijavalo kao teorija zavjere, odjednom postaje stvarnost kojom se globalisti hvale, a izvjesno je da Kina nije jedina zemlja koja se bavi ovim. O tome svjedoči i brbljanje američkog predsjednika Joe Bidena, koji je tijekom nedavnog posjeta Kentuckyju nakon povijesne poplave u osnovi priznao da globalističke sile, zapravo, petljaju s vremenom.

“Nije da je izvan naše kontrole. Vrijeme je možda za sada izvan naše kontrole, ali nije izvan naše kontrole”, rekao je Biden u pitijskom stilu.

O chemtrailsima smo već pisali, a program se provodi od ranih 1990-ih. Iako su službeni establišmenti ispočetka nijekali njegovo postojanje, ipak su na kraju priznali da se radi na tehnologijama geoinženjeringa.

S obzirom da je i sam Gates izjavljivao da bi bilo dobro blokirati Sunce kako bi se Zemlja “ohladila”, a WEF je promovirao ideju o „štitu od svemirskih mjehurića“ u borbi protiv „klimatskih promjena“, nije nimalo čudno da Kina već sad upravlja vremenom i stvara kišu kako bi osigurala vlagu za usjeve.

No, stvarnost i implikacije onoga što se stvarno događa puno su zlokobnije, jer Sunce je izvor topline, svjetlosti i života na Zemlji. Bez njega bi pomrle sve biljke, životinje, ali i ljudi. Svatko tko se želi poigravati s intenzitetom sunčeve svjetlosti morao bi ovo imati na pameti. Naravno, ako je dobronamjeran…

Foto naslovnice:pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije