Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiTalijanska studija potvrdila da 94% „cijepljenih“ pacijenata ima abnormalnu krv

Talijanska studija potvrdila da 94% „cijepljenih“ pacijenata ima abnormalnu krv

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nečista krv

Znanstvenici u Italiji proučavali su krv 1.006 pacijenata koji su primili barem jednu dozu mRNA „cjepiva“ protiv COVID-19 i otkrili otrovne “strane tvari” koje su onečistile njihovu krv nakon dužeg vremena od cijepljenja.

Uznemirujući rezultati objavljeni su u International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research u kolovozu 2022.

Tri kirurga koji su proveli studiju, Franco Giovannini, dr. med., Riccardo Benzi Cipelli, dr. med. i Giampaolo Pisano, dr. med., ispitali su krv više od 1000 pacijenata koristeći izravno promatranje pod mikroskopom kako bi procijenili krv.

- Advertisement -

U studiji su talijanski liječnici koristili optičku mikroskopiju ili obične svjetlosne mikroskope za ispitivanje krvi. Prema Epoch Timesu, svjetlosna mikroskopija daje izravnu sliku onoga što se nalazi ispod leće. To nije slučaj s elektronskom mikroskopijom. S optičkom mikroskopijom liječnici mogu bolje razumjeti zdravlje pacijenta ispitivanjem oblika krvnih stanica, kao i jesu li agregirane (skupljene).

U svojoj recenziranoj studiji na 60 stranica, talijanski liječnici detaljno su opisali studije slučaja na temelju svojih opažanja.

Od 1006 pacijenata, 426 su bili muškarci i 580 žene. 141 ispitanik primio je samo jednu dozu mRNA „cjepiva“ protiv COVID-19, 453 primilo je dvije doze, a 412 je primilo docjepljivanje (ukupno tri doze) u trenutku vađenja krvi. Bolesnici su bili u dobi od 15 do 85 godina, s prosječnom dobi od 49 godina.

Svih 1006 pacijenata tražilo je liječničku pomoć jer se nisu osjećali dobro i imali su široku lepezu zdravstvenih problema. U prosjeku su pacijenti, čija je krv ispitivana, bili cijepljeni prije otprilike mjesec dana.

Od 1006 pacijenata, samo pet posto – ili 58 osoba – imalo je krv koja je izgledala normalno i zdravo.

Liječnici su mogli pregledati krv 12 pacijenata prije nego što su primili bilo kakvu injekciju „cjepiva“ protiv COVID-19. U to vrijeme, prije cijepljenja, utvrđeno je da je svih 12 pacijenata imalo normalnu, zdravu krv, izvijestili su istraživači.

- Advertisement -

Usporedne slike krvi pacijenta prije i poslije cijepljenja otkrile su velike razlike. Prije cijepljenja crvena krvna zrnca su odvojena jedna od drugih i okrugla, dok su nakon cijepljenja otkrivena deformirana crvena krvna zrnca. Nadalje, otkriveni su klasteri u koagulaciji oko vidljivog “stranog materijala” koji prije nije bio prisutan.

Čini se da se strani materijal skuplja u strukture, s vremena na vrijeme tvoreći kristale, dok ponekad tvori duge cijevi ili vlakna, izvijestili su istraživači.

Dva oblika koja su više puta primijetili talijanski liječnici bili su “komadi nalik na kristale i cjevčice”.

Istraživači nisu mogli potvrditi da je ono što su vidjeli bio grafen, iako su istaknuli da se grafen može agregirati u oblike slične onima koje su promatrali. Ako se grafen doista okuplja u strukture unutar krvotoka, to bi mogao biti uzrok zgrušavanja.

Grafen je oblik ugljika koji nastaje kada su atomi raspoređeni u šesterokute, čineći ravni kristal, poput ploče. U ovom obliku ugljik se kemijski ponaša kao metalni spoj.

Povezano: Bioterorizam grafen oksidom, da ili ne?

Grafen se koristio u nazalnim cjepivima protiv gripe, iako nije naveden kao  sastojak  u Pfizerovim i Moderninim mRNA cjepivima. Istraživači nisu mogli testirati grafen, a iako nisu mogli utvrditi uzrok abnormalnih krvnih zapažanja, smatrali su da svoja otkrića moraju podijeliti s medicinskom zajednicom.

- Advertisement -

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije