Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upTeorija o “curenju virusa iz laboratorija”

Teorija o “curenju virusa iz laboratorija”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

“Nikada zapravo nisam vjerovao o postojanju bilo kakvog (posebnog) virusa”, Mike Yeadon, bivši izvršni direktor Pfizera.

Teorija o “curenju virusa iz laboratorija” ponovno je u vijestima. Sada se u biti otkriva kao mainstream narativ. Prije dva-tri tjedna New York Times objavio je dugački članak s mišljenjem koji podržava teoriju “curenja virusa”. Prije desetak dana ekonomist Jeffrey Sachs to je podržao u svom dvosatnom intervjuu s Tuckerom Carlsonom, a nekidan ga je Robert Fitzgerald Kennedy junior podržao kao dio svoje predsjedničke kampanje. Evo, što on o tome ima reći:

“Prije tri godine, drugi disidenti i ja rekli smo javnosti da je Covid-19 vjerojatno nastao curenjem podataka iz laboratorija. Dužnosnici javnog zdravstva, predvođeni dr. Anthonyjem Faucijem, rekli su da su naše zabrinutosti neznanstvene, da su “dezinformacije” i “teorije zavjere”. Sada su Kongres, glavni mediji i isti ti dužnosnici javnog zdravstva bacili sumnju na postupke dr. Faucija, rekavši ne samo da je bio u krivu, već i da je namjerno obmanuo javnost.

Kada budem američki predsjednik, neću primati savjete od korumpiranih saveznih dužnosnika. I očistit ću štakorsko gnijezdo koje su naše savezne agencije.”

- Advertisement -

WOW, nismo li slične riječi o “čišćenju bare” nedavno (prije 7 godina) čuli i slušali od jednog pravog, a ne tek budućeg, američkog predsjednika?

I nekako – unatoč objavljivanju u New York Timesu i Wall Street Journalu i New York Postu i BBC-u i The Guardianu i gotovo svugdje drugdje – “teorija o curenju iz laboratorija” sve se bolje “prodaje” kao neka vrsta alternative.

Ali to nije alternativa. Uopće. To je mainstream narativ u drugačijem pakiranju. Teorija je posve nelogična na temelju onoga što je već poznato, posve nepovezana sa stvarnošću s obzirom na to da “pandemijska bolest” nikada nije bila neuobičajeno smrtonosna, a opasna za prihvaćanje jer podupire neka buduća ograničenja, cijepljenja i Bog će ga znati što još.

Koja je, točno, svrha biološkog oružja koje nije ništa smrtonosnije od običnih virusa gripe? Zašto se mučiti stvaranjem prilično bezopasnog virusa u laboratoriju?

Pretpostavimo da ste zainteresirani za stvaranje pandemije, bi li to bio dobar način da to učinite? Bi li to bilo vrijedno truda i troškova? Ne bi li bilo jednostavnije samo uvjeriti ljude da postoji kuga kroz pornografiju straha i statističko lukavstvo i prestrašiti ih do “kosti”?

- Advertisement -

A imaginarna pandemija može zaraziti koga god želite, poštedjeti koga god želite, započeti i zaustaviti se kako odgovara “naručitelju”, možete zahtijevati pridržavanje svih pravila koja želite izmisliti i na kraju biti “izliječena” istog trenutka kad skupite dovoljno novaca za vaše “cjepivo.

Teorija curenja iz laboratorija služi planu elita na jedan specifičan način: ona pojačava ideju da je virus stvaran problem koji treba riješiti, a ne narativ kontrole temeljen na strahu.

Strah je strah, i bez obzira radi li se o zoonotskom virusu ili biološkom oružju, može se koristiti za pokoravanje stanovništva volji elita.

Onda su se 2022. godine pojavile dvije međusobno isključujuće teorije: niču dva očigledno oporbena tabora – Zapad postavlja temelje da za pandemiju okrivi Kinu, dok Kina (a sasvim vjerojatno i Rusija) okrivljuje SAD. Ovo je lažni binarni zapis iz udžbenika “Kako prevariti vrtićko dijete”.

Ono što trebate primijetiti jest da se obje ove, navodno suprotstavljene strane, slažu oko najvažnijeg aspekta laži o “pandemiji” – da je Covid jedinstvena nova i opasna bolest koju treba liječiti maskama, karantenama i cjepivima – a samo se, jel’te, žestoko ne slažu oko toga otkuda je ta “prava i smrtonosna nova bolest” mogla doći.

A sada se, štovani moj čitatelju, prisjetite nebrojenih primjera kada su se elite i njihovi predstavnici družili na zabavama, skidali maske s lica čim bi se kamere ugasile, izbjegavali zaključavanja i mirno se vozali svojim državama, i tako redom.

- Advertisement -

Elite žele da zaboravite da je “covid” samo besmisleno novo ime za staru poznatu skupinu “sezonskih” simptoma. Žele da zaboravite da je cijela stvar prijevara – i da umjesto toga zauzmete “stranu” i svoj “stav” u insceniranoj, bučnoj i potpuno lažnoj debati o “podrijetlu”. O podrijetlu nečega što, onako kako je nam je predstavljen, uopće ne postoji.

Onog trenutka kad povjerujete u taj narativ, oni vas “imaju” – jer pristajući na raspravu o tome odakle “to” dolazi, prihvatili ste da “to” – tj. smrtonosni novi patogen – postoji i s njim se treba ozbiljno “pozabaviti”. I to je zapravo sve što žele od vas.

Na neki način ovo je simptom neuspjeha priče o Covidu. Najveća propaganda svih vremena izgubila je snagu nakon samo dvije godine i odjednom se obrambeno i očajno bori samo da se “ideja” održi na okupu. Zato je rasprava o “curenju iz laboratorija” samo njihova (nova) rezervna pozicija. Sasvim je moguće da će se ta “teorija” (koja to nije) u budućnosti razvijati dalje, pa će jednog dana odbaciti i “curenje iz laboratorija” i nepostojeći covid-virus naprtiti “vanzemaljcima” ili iskoristiti bilo što, što se pokaže priručnim u tom trenutku. A jedna te ista laž može imati tisuće lica.

Pa što se zapravo dogodilo, pitate vi mene? Bilo je tu starih simptoma gripe, bilo je tu novog imena i tu je bio jedan loš test. I to je sve. Ovo je jedino pravo priznanje koje establišment nikada neće dati, jer potpuno ruši njihov narativ. 

Zato vam ga ja dajem, štovani moj čitatelju. Jer ja sam “krtica”, ja sam “zviždač”, ja sam slobodno-misleći čovjek s autonomnom inteligencijom (a ne nekom umjetnom) i beskrajno uživam razotkrivati tu bandu poluimbecila, koji su se MENI usudili soliti pamet. Ja sam za njih biće iz “više dimenzije” i nikako ne mogu pohvatati moj način razmišljanja. Jer su za tako nešto nesposobni. Kako može jedno biće iz niže dimenzije, na primjer crv, razumjeti balet, jednog Rembrandta, jednog profesora i akademika Kulića i jednog Rogera Watersa?

Bunch of idiots.

Foto naslovnice: pixabay.com

aloha

Jednom me prilikom Google na login stranici pitao: "Ima li išta što na Google ne mogu pronaći?". Bilo je to prije jedno 15 godina. Odgovorio sam: "Na Googlu ne mogu pronaći niti jednog iskrenog i poštenog političara." Nikad me više ništa nisu pitali.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije