Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeU Hrvatskoj u nepunih mjesec dana drastično skočio broj cijepljenih koji su...

U Hrvatskoj u nepunih mjesec dana drastično skočio broj cijepljenih koji su hospitalizirani !!!

Misli na sebe…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Već mjesec dana „vapimo“ za izvješćem i službenom statistikom Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) o praćenju stanja epidemije bolesti Covid-19. Zadnje objavljeno izvješće je za tjedan 20. – 26. prosinca 2021. godine, u kojem su se pokušali zamaskirati stvarni podaci. Kako smo ih raskrinkali pogledajte ovdje.

I dalje nema službenog izvješća, no u oko nam je upalo nešto što je objavljeno na stranicama HZJZ-a, a što ukazuje na značajno pogoršanje zdravlja cijepljenih nam sugrađana.

Naime, prema Aktualnim podatcima za 23.01.2022. godine, u posljednje prikazanom grafikonu dan je pregled hospitalizacija u tjednu od 10. – 23. siječnja 2022. godine prema cjepnom statusu. Iz njega je razvidno da od ukupnog broja hospitaliziranih, 59,68% otpada na necijepljene a 39,85% na cijepljene (s jednom, dvije ili tri doze).

Sad ćemo vas podsjetiti na onaj smiješni pokušaj prikazivanja službene statistike bez naznačivanja postotaka iz posljednjeg objavljenog službenog izvješća (za tjedan 20.- 26. prosinca 2021. godine).

Original prikaza hospitalizacija iz izvješća izgleda kao na priloženoj slici lijevo, dok nakon elementarne grafičke analize (iz osnovne škole) bi trebao izgledati kao na slici desno (kut je 7°, a krug zatvara 360°, pa 7/360=0,02 ili 2%).

Dakle, u nepunih mjesec dana, koristeći samo elementarnu matematiku, dolazimo do zapanjujućeg saznanja da je broj cijepljenih koji su završili u bolnici zbog komplikacije uzrokovanih Covid-19 (ili nečim drugim?) porastao za nevjerojatnih 48%! S 27% na 39,85%…

Možda su sad stvari jasnije, odnosno zašto i dalje čekamo potpuno izvješće…

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije