Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeU SAD-u sada cijepe i životinje protiv COVID-a

U SAD-u sada cijepe i životinje protiv COVID-a

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Suludo

Još jedna suluda i gotovo nevjerojatna priča dolazi iz SAD-a, a ona zapravo otkriva koliko je sve ovo što nam se događa posljednjih više od godinu i po dana obmana i laž, temeljena na lažnom PCR testu.

Zoološki vrt u Detroitu počeo je cijepiti životinje protiv COVID-19. Zoološki vrt kaže da koriste posebno cjepivo koje je razvijeno za životinje, a koristi se za ugrožene životinje.

Prema izvješću NBC25 News, gorile, čimpanze, tigrovi i lavovi prvi su primili cjepivo. U drugim zoološkim vrtovima u SAD-u vršila su se testiranja, te su lavovi, tigrovi, leopardi i gorile bili pozitivni na COVID-19!? Druga izvješća govore o tome da su u jednom europskom i indijskom zoološkom vrtu uginuli tigar i lav!?

- Advertisement -

Čudi li ovo zapravo još ikoga? Testirate li PCR testom papaju, ispasti će pozitivna…zbog ovakve izjave bivši Tanzanijski predsjednik John Magufuli je smaknut, a kao što vidimo bio je potpuno u pravu.

„Nijedna životinja u zoološkom vrtu u Detroitu nije pozitivna na COVID-19“, rekao je glavni službenik zoološkog vrta Scott Carter, te dodao: “Zahvalni smo jer je sada dostupno posebno cjepivo za zaštitu od COVID-19.”

Specijalno cjepivo za životinje, koje je razvila veterinarska farmaceutska tvrtka Zoetis, odobreno je od strane Ministarstva poljoprivrede SAD-a, priopćili su iz zoološkog vrta.

Ima li kraja ljudskoj gluposti?

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

- Advertisement -

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije