Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaZdravljeUspon farmaceutske industrije - poraz čovjeka i prirode

Uspon farmaceutske industrije – poraz čovjeka i prirode

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zlo

Prije nešto više od 130 godina započeo je proces koji je čovječanstvo odvelo na stranputicu i u ralje moderne medicine. Danas smo svjedoci vrhunca tog procesa…

A kako je do toga došlo, pročitajte u narednom tekstu, te pogledajte priloženi video.

„Otprilike u isto vrijeme kada je John D. Rockefeller oteo američke medije, oteo je i američko zdravstvo. Kada je otkriveno da se lijekovi mogu proizvesti iz nafte, najveći američki naftni magnat naložio je svojoj vojsci propagandista, prilagoditi stvarnost u skladu s tim. Lijekovi korišteni tisućama godina odjednom su svrstani u alternativu, dok su novi lijekovi napravljeni od nafte, visoko ovisni i patentabilni, proglašeni zlatnim standardom.

- Advertisement -

Nakon kupnje njemačke farmaceutske tvrtke koja je proizvodila ratne kemikalije za Adolfa Hitlera, Rockefeller je iskoristio svoj politički utjecaj prisilivši Kongres da prirodne metode liječenja proglasi neznastvenim prijevarama.

Zatim, Rockefeller je preuzeo kontrolu nad Američkim liječničkim udruženjem (AMA) i počeo nuditi ogromne stipendije vrhunskim medicinskim školama, pod uvjetom da predaju isključivo njegov odobreni nastavni plan i program. Svaki spomen na ljekovitost trava, biljaka i prehrane izbrisan je iz većine medicinskih udžbenika.

Liječnike i profesore koji su se suprotstavili Rockefellerovom planu razapeli su mediji, izbačeni su iz AMA-e i oduzeta im je dozvola za podučavanje i bavljenje medicinom. Oni koji su se usudili javno progovoriti, uhićeni su i zatvoreni.

Kada su se počeli pojavljivati dokazi da lijekovi na bazi nafte uzrokuju rak, Rockefeller je osnovao Američko udruženje za borbu protiv raka, putem kojeg je potisnuo te informacije.

John D. Rockefeller zaslužan je za osnivanje farmaceutske industrije, koja je razlog zašto su medicinske pogreške trenutačno treći vodeći uzrok smrti u Americi.

Ovo nije optužba protiv liječnika. Oni su, više nego bilo tko drugi u čvrstom stisku najveće lobističke sile u Washingtonu. Farmaceutska industrija godišnje troši barem dvostruko više od naftne industrije kako bi utjecala na zakone, politiku i javno mišljenje.

- Advertisement -

Zahvaljujući g. Rockefelleru, tvorcu američkih monopola, nijedna industrija nema toliko moći nad našim životima kao farmaceutska.

Izvor videa: dokumentarac.hr

Ova priča, ma koliko deprimirajuća bila, neka nam posluži kao još jedna opomena da širom otvorimo oči i ne slijedimo slijepo tuđa pravila. Uključimo mozak, provjeravajmo i propitkujmo sve što nam serviraju vlastodršci, jer oni nisu tu radi nas, već samo da provode nečije tuđe planove. Okrenimo se ponovo prirodi jer se u njoj nalaze odgovori na sva pitanja.

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije