Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWHO uskoro kao „svjetska vlada“

WHO uskoro kao „svjetska vlada“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

One Health

Podaničke globalističke vlade diljem svijeta spremaju se prepustiti punu zdravstvenu kontrolu WHO-u kako bi uspostavile jednu svjetsku vladu, upozorila je vodeća stručnjakinja stručnjakinja za biološko ratovanje i epidemije Meryl Nass, upozorivši na zlokobni globalistički plan.

Prema Meryl Nass, trenutni nacrt međunarodnog ugovora o pandemiji WHO-a i predloženi amandmani na Međunarodne zdravstvene propise (IHR) prisilili bi javnost na obvezna cijepljenja mRNA pripravcima.

Ugovor daje glavnom ravnatelju WHO-a, agencije UN-a za “zdravlje”, dodatne ovlasti da odredi koji se lijekovi mogu koristiti u hitnim medicinskim slučajevima, a koji ne. To znači da će WHO dobiti ovlasti nad zdravstvenom zaštitom stanovništva u različitim državama, obvezujući lokalne zdravstvene djelatnike da se pridržavaju njihovih smjernica.

WHO također namjerava provesti nacionalne programe biološkog nadzora za identifikaciju potencijalnih patogena koji uzrokuju pandemiju testiranjem ljudi, domaćih i domaćih životinja i divljih životinja, kao i inspekcijom farmi, tvornica, otpadnih voda i više.

Osim toga, glavni ravnatelj WHO-a može proglasiti pandemiju ili čak potencijalnu pandemiju, ali bez unaprijed definiranih kriterija za njezino proglašenje.

Nadalje, glavni ravnatelj može djelovati gotovo na temelju principa „rekla-kazala“. Konkretni dokazi o nadolazećoj ili tekućoj pandemiji nisu preduvjet. Države su također obvezne nadzirati i cenzurirati društvene medije kako bi progurale narativ WHO-a.

Ova globalistička agenda, prerušena u ugovor, implicira gubitak medicinske slobode i tjelesne autonomije za mase.

U članku koji je objavila Nass pod naslovom “Predloženi ugovor SZO-a povećat će pandemije izazvane ljudskim djelovanjem”, istaknula je da ugovor potiče istraživanje “povećanja funkcije”, što je eufemizam za istraživanje biološkog ratovanja, za predviđanje budućih prijetnji pandemije ili potencijalnog biološkog oružja.

Što znači, WHO obvezuje svoje članove da aktivno traže patogene koji potencijalno uzrokuju pandemiju i da, kada se pronađu, dijele njih i sva povezana istraživanja na globalnoj razini.

S ovom strategijom bilo bi teže okriviti zemlju ili organizaciju jer sve nacije rade s istim patogenima.

Štoviše, ugovor predlaže da vlade dijele sve viruse i bakterije s “pandemijskim potencijalom” sa WHO-om i drugim vladama, čak i da njihove genomske sekvence postave na internet.

Međutim, ovaj plan riskira izlaganje opasnih patogena hakerima i drugim zlonamjernim akterima, potkopavajući globalnu sigurnost.

Ukratko, ugovorom se izričito potiče istraživanje povećanja funkcije.

U konačnici, sporazum WHO-a gura ljude u suprotnom smjeru od onoga što je potrebno za sprječavanje budućih pandemija. Kako bi se učinkovito spriječile pandemije, potrebno je zaustaviti istraživanje povećanja funkcije jer ono predstavlja najveću pandemijsku prijetnju.

“Javnost je ta koja plaća troškove istraživanja, a zatim ponovno plaća za nesreće i namjerna curenja”, napisala je Nass, te dodala: “Ne bi li bilo bolje u potpunosti okončati istraživanje povećanja funkcije, ograničavanjem financiranja ili zatvaranjem laboratorija, umjesto poticanja distribucije biološkog oružja? Ako želimo pristojnu budućnost, ključno je da kontroliramo ovo oružje umjesto da ga širimo.”

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije