Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZa one koji misle da je Rusija drugačija – Ruski Fauci kaže...

Za one koji misle da je Rusija drugačija – Ruski Fauci kaže da će arsenal genetskih cjepiva zaštititi od „bolesti x“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

U kandžama ZLA

Direktor ruskog nacionalnog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamaleya, Alexander Gintsburg, pozvao je Rusiju da razvije prototipove genetskog cjepiva u očekivanju budućih javnozdravstvenih kriza.

„Kako bi se izbjegla nova pandemija nalik Covidu, potrebno je stvoriti nacionalnu zbirku pripravaka cjepiva dizajniranih za suzbijanje karakteristika mogućih uzročnika pandemije”rekao je Gintsburg u intervjuu za TASS. Formule cjepiva mogu se „razviti i stvoriti korištenjem certificirane i ispitane tehnologije. Trenutačno u našoj zemlji takva tehnologija… je tehnologija koja se koristi za izradu Sputnika V, odnosno tehnologija genetski modificiranih adenovirusnih vektora”, objasnio je.

Brza primjena pripravaka cjepiva imat će ključnu ulogu u borbi protiv “mogućeg pandemijskog patogena ili ‘bolesti X’ kako je zovu u Davosu”, rekao je Gintsburg, referirajući se na nedavne rasprave na Svjetskom gospodarskom forumu o dolasku hipotetske “Bolesti X”.

Vodeći znanstvenik koji stoji iza Sputnika V rekao je za TASS da je „pandemija Covida pokazala kako se sigurna i učinkovita cjepiva mogu stvoriti ne za desetljeća, već za samo pet mjeseci. U idealnom slučaju, cjepiva bi se trebala dati javnosti 1 do 1,5 mjesec unaprijed kako bi se spriječilo da buduće pandemije opustoše stanovništvo i gospodarstvo“, rekao je Gintsburg.

Unatoč Gintsburgovom povjerenju u njegovu genetsku formulu cjepiva, ruska vlada odbila je otkriti rezultate “testirane tehnologije” Sputnika V. U siječnju 2022. zamjenik predsjednika Odbora Državne dume za zdravstvenu zaštitu Alexei Kurinny podnio je pritužbu Uredu glavnog tužitelja zbog nespremnosti Ministarstva zdravstva da objavi rezultate kliničkog ispitivanja Sputnika V.

Ministarstvo je svoju odluku branilo obrazloženjem da su podaci o sigurnosti i učinkovitosti Sputnika V “povjerljivi i sadrže podatke koji predstavljaju poslovnu tajnu”.

U listopadu 2023. Odbor Državne dume za zdravstvenu zaštitu odbacio je prijedlog zakona čiji je autor Kurinny prema kojem bi proizvođači lijekova morali objaviti konačne rezultate kliničkih ispitivanja.

Istog mjeseca Gintsburg je otkrio da Sputnik V više nije učinkovit protiv Covida i da će se formula lijeka morati ažurirati.

TASS je prošlog tjedna izvijestio da je blizu 300.000 doza ažuriranog cjepiva isporučeno u ruske regije.

Gamaleya također razvija ažurirano cjepivo protiv Covida za adolescente. Gintsburg je u utorak objavio da tijekom testiranja novog lijeka na djeci u dobi od 12 do 17 godina nisu otkrivene nuspojave.

Prema novim pravilima koje je prošle godine usvojilo rusko Ministarstvo zdravstva, izmjene Sputnika V mogu dobiti autorizaciju nakon testiranja na “50 zdravih dobrovoljaca”. Proces odobrenja traje između 16-38 dana.

Ruske vlasti otvoreno su govorile o svojoj namjeri da nastave proizvoditi i distribuirati Sputnik V. U listopadu 2022. Kirill Dmitriev, izvršni direktor Ruskog fonda za izravna ulaganja (RDIF), glavnog financijera Sputnika V, rekao je da je RDIF spreman proizvoditi i distribuirati nove verzije cjepiva unutar dva do tri mjeseca nakon pojave novih mutacija.

Dmitriev, mladi globalni vođa Svjetskog ekonomskog foruma (klasa 2009.), radio je za Goldman Sachs i McKinsey & Company prije nego što je 2011. preuzeo vodstvo u RDIF-u.

Provjeri/off-guardian.org

Foto naslovnice: screenshot off-guardian.org

Slobodni Promatrač

3 KOMENTARI

 1. Kao i zvanično prvo ime “zapadnog” Fajzera Albert Bourla, i direktor “ruskog” instituta Gamaley Alexander Gintsburg je podrijetlo židov. Citat iz Wikipedie:

  “Alexander Leonidovich Gintsburg (Russian: Aleksandr Leonidovič Gincburg; born 10 November 1951) is a Soviet and Russian microbiologist. Since 1997, he has been the director of the Gamaleya Research Institute of Epidemiology and Microbiology. He is Jewish.”

  I Rusijom vladaju cionistički-globalistički židovi, a sva “cjepiva” za curtonu su iz istog cionističkog bureta. Ruske zvanične “vlastodršce” kontrolira svjetska vlada Antikrista i poslušno izvršavaju sva njena zločinačka naređenja. Tako je conistička marioneta “predsjednik” Rusije Vladimir Putin odlikovao direktora Centra Gamaleja Aleksandra Gintsburga Ordenom Aleksandra Nevskog za razvoj “ruske” “vakcine” protiv “virusa” curtona Sputnjik V. Odgovarajuća uredba objavljena je na zvaničnom portalu pravnih informacija.

  https://fitzinfo.net/2021/11/09/putin-awards-soviet-jewish-inventor-of-sputnik-v-covid-shot/

  A i vijesti koje dolaze iz Rusije govore da ruska “vlada” slijedi program tzv. Svjetskog ekonimskog foruma-WEF i ubrzano radi na implementaciji global-cionističke Agende 2030.

  S ruskih portala:

  “NE VAKCINIŠITE SE… Kremlj Kahal će nastaviti da dokrajčava ljude smrtonosnom kašom. 23.07.2023. 09:11
  Vesti / Rusija / Vakcinacija

  Ministarstvo zdravlja uvrstilo je revakcinaciju protiv korona virusa svake godine do 2030. godine u nacionalni kalendar vakcinacije. Dokument je objavljen na saveznom portalu nacrta regulatornih pravnih akata. Tako su Putin i njegov kremaljski kahal ginzburških Jevreja odlučili da truju narod smrtonosnom kašom dok ne dovedu ljude u grobove.

  Braća i sestre: Ne primajte nikakve vakcine. Sve one, osim što su smrtonosne, uključuju i komponente iz ubijenih beba. Stoga će takva vakcinacija štetiti ne samo telu, već i duši, jer doći će do uprljavanja duše kroz umešanost u ubistvo dece i kanibalizam.”

  ***

  Ministar Muraško: Digitalni medicinski profili će se pojaviti za sve Ruse 2024. godine.

  SVAKI RUSI ĆE 2024. IMATI DIGITALNI MEDICINSKI PROFIL.

  Rusko Ministarstvo zdravlja želi da kreira digitalne medicinske profile za sve Ruse 2024. godine. Ove godine sistem će početi da radi u 14 pilot regiona. Planirano je da se do 2024. godine „u potpunosti formiraju medicinski profili svih građana osiguranih po obaveznom zdravstvenom osiguranju i da se do 2025. „stvarno obezbedi digitalna prevencija u zemlji“, rekao je ministar zdravlja Mihail Muraško.

  „Pred nama je ambiciozan zadatak – ove godine formirati jedinstven sistem personalizovanog računovodstva i započeti njegovu implementaciju u 14 pilot regiona uz naknadno proširenje broja subjekata. Do 2024. godine u potpunosti formirati digitalne medicinske profile osiguranika građana i do 2025. godine da se zaista obezbedi digitalna prevencija na teritoriji zemlje“, rekao je Muraško na forumu inovacija orijentisanih na pacijente.

  ***

  Ruski ministar zdravlja Mihail Muraško rekao je da tzv. bolest X predstavlja hipotetičku prijetnju, ali da je ruski zdravstveni sistem “spreman” za nju. Ovo prenosi RIA Novosti.

  Prema riječima ministra, ruski zdravstveni sistem je naučio da se brzo prilagođava.

  „Veliki broj programa koji se danas realizuju, a koji omogućavaju, između ostalog, jačanje dijagnostičke baze, formiranje brzog razvoja test sistema i praćenje morbiditeta, ukazuju na to da mogućnosti prilagođavanja postoje“, rekao je Muraško.

  On je napomenuo da se ove godine uvode digitalna rešenja – koriste se programi sa veštačkom inteligencijom. Najmanje jedan takav softverski proizvod će ove godine raditi u svakom regionu, naglasio je ministar. Prema njegovim rečima, mehanizmi rada se sada postavljaju i otklanjaju greške.

 2. aleksandar ginsburg, kao i kolega mu Predrag Kon(Kohn), glavni šef za koronu i cjepljenje u Srbiji za vrijeme plandemije

  ….

  Mihail Albertovič Muraško- ruski ministar zdravlja, veliki prijatelj WHO-a i Tedrosa
  Albert (ime oca), naravno je poznato rusko ime, kako da ne

  who.int/europe/news/item/22-11-2022-meeting-on-noncommunicable-diseases-with-minister-murashko-and-regional-director

  tass.com/society/1695453

  “Russia’s health minister is a WHO-loving schizo”
  edwardslavsquat.substack.com/p/russias-health-minister-is-a-who

 3. jučer su svi zapadni i drugi ms mediji, prenjeli izvještaj WHO-a.
  Prognozira se da će do 2025. broj oboljelih od raka ma cijelom svijetu porasti za 40% !!
  a do 2050. čak za 77 % !!!
  Tu prognozu jučer je objavio (IARC)- Međunarodna agentura za istraživanje raka- u sastavu WHO-a

  ali naravno, taj razantni porast raka, to nema nikakve veze sa cjepivima, već su uzroci za to, kako kažu ovi banditi iz IARC-WHO-a, “porast broja staniovništva” i nezdravi načini života, prehrane, pušenje, alkohol itd…

  aerzteblatt.de/nachrichten/149039/WHO-erwartet-deutlich-mehr-Krebserkrankungen-bis-zum-Jahr-2050

  bild.de/ratgeber/2024/erotik/krebs-zahl-der-erkrankungen-wird-bis-2050-auf-fast-80-prozent-steigen-86996742.bild.html


  zločinačka plandemijska mafija se ovdje faktički sama ruga ovcoidima, prognozira da će ovcoidi masovno oboljevati od raka narednih godina, tojest već oboljevaju

  slučaj turbo raka, koji je šokirao njemačku javnost:

  Redatelj dječijih emisija i filmova, Johannes Honsell, umro je sa 43 godine, krajem prosinca 2023., 2 dana nakon Božića.
  Sredinom prosinca ustanovljen mu je rak na mozgu. Samo 12 dana kasnije je umro.
  Kao neka ironija sudbine… u njegovim emisijama, djeci se objašnjavala korisnost cjepljenja..

VEZANO

najnovije