Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaEkonomijaZabrana gotovine daje apsolutnu kontrolu središnjim bankama nad vašim novcem

Zabrana gotovine daje apsolutnu kontrolu središnjim bankama nad vašim novcem

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Cashless world

Generalni direktor Banke za međunarodna poravnanja, poznate kao “Središnja banka središnjih banaka”, izdao je uznemirujuće upozorenje o budućnosti države financijskog nadzora i njezinih planova za društvo bez gotovine.

Što je Banka za međunarodna poravnanja (BIS) pogledajte u videu na kraju ovog teksta.

Prema Augustinu Carstensu, središnje banke će uskoro imati “apsolutnu kontrolu” nad svačijim novcem i “tehnologiju koja će to nametnuti”.

- Advertisement -

Video u kojem Carstens izdaje prijetnju postao je viralan nakon najava Bidenove administracije i drugih vlada u vezi s razvojem digitalnih valuta središnje banke. Skraćeno poznate kao CBDC, valute su federalno izdane, ali su u obliku kripto valuta i promiču se kao sredstvo za uvođenje bezgotovinskog društva.

Zabranom gotovine i korištenjem CBDC-ova, hvali se Carstens, vlade i njihovi financijski oligarsi ne samo da će moći pratiti kupnje na globalnoj razini i točno vidjeti tko što kupuje, nego će također moći ispuniti svoj dugogodišnji cilj da imaju “apsolutnu kontrolu” nad financijskim transakcijama.

“Ne znamo tko danas koristi novčanicu od 100 dolara i ne znamo tko danas koristi novčanicu od 1000 pezosa”, rekao je globalistički bankar, žaleći se na anonimnost gotovine.

“Ključna razlika u odnosu na CBDC je to što će središnja banka imati apsolutnu kontrolu nad pravilima i propisima koji će odrediti korištenje tog izraza odgovornosti središnje banke”, rekao je Carstens, te dodao: “A također ćemo imati tehnologiju da to provedemo.”

Carstenovi planovi da preuzme kontrolu nad svjetskim novčanicima nalikuju onima koje su reklamirale američke ličnosti poput Joea Bidena, koji je ranije ove godine potpisao izvršnu naredbu kojom preuzima kontrolu nad kriptovalutama i postavlja temelje za pretvaranje Amerike u društvo bez gotovine.

Prema Bidenovom nalogu, savezna vlada SAD-a radit će na dizajniranju funkcionalne, centralizirane kriptovalute.

- Advertisement -

Baš prošlog mjeseca, predsjednik Federalnih rezervi Jerome Powell objavio je da kriptovaluta pod vodstvom vlade koju je naredio Biden “neće biti anonimna”.

Slično kao u planovima koje je otkrio Agustin Carstens, pod federalnom kriptovalutom Bidenove administracije, transakcije će se pratiti, a vladini agenti će teoretski imati saznanja o svakom predmetu koji kupuju američki građani.

Izvor videa: Bitchute (SimunNewsRoom)

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

- Advertisement -

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije